Vinterlyd og Krafttak mot kreft

På lørdag var jeg i Bergen og opptrådte på Vinterlyd for 15.000 mennesker, det var helt magisk!       

Vinterlyd er ett fantastisk konsept hvor p4 samarbeider med kreftforeningen, krafttak mot kreft. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I år går pengene til å hjelpe de som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av.

For disse menneskene finnes det ingen helbredende behandling, kun behandling som er livsforlengende og/eller lindrende. Målet er at de skal få så mange gode leveår som mulig, med best mulig livskvalitet, både for den som er syk og for deres pårørende. Gi ditt bidrag HER 

Bildet under : Her er jeg sammen med en modig jente kjemper mot sykdommen

Det var en helt fantastisk dag, solen skinte, jeg fikk en overraskende velkomst på flyplassen av jenter som kom for å hilse på artistene, mest Marcus og Martinus fans da. De kaller seg M&Mere og er helt ville! Gøy, guttene er virkelig herlige, alltid blide og hyggelige. 


Marcus i min jakke (tatt fra snap : sandralyngmusic)
Det er disse kara også, The Main Level som jeg delte scene med.

Jeg hadde med meg bandet mitt og vi spilte Play My Drum, Night After Night og Moonrise (se innlegg om Moonrise HER og HER)


Sceneantrekket hadde jeg plukket ut på forhånd. Topp fra BCBG, bukse fra Urban (min egen) støvletter fra Stuart Weitzman og jakke fra Zara. Lånt av stylisten min. Med Lassi <3 (foto: Lydia Gieselmann)

Bilde av oss fra scenen, tatt fra publikum av Susanna Ulveset

Jeg koste meg så mye og gleder meg til å spille på Vinterlyd på fredag (04.03) i Oslo!

Hvem av dere kommer og ser på ?

Ps. Du kan se meg bli vettskremt i kveld på Typisk Deg på Tv Norge klokken 21.30

Les også om min operasjon for å unngå kreft HER

Og dette :Du er bra nok som du er 

<3 S

Jeg er egentlig ikke jålete

                                                                                                                                                 #sponsetinnhold 
Tidligere i år gjorde jeg et intervju med Stella om mine skjønnhetsritualer. Intervjuet kan du lese HER og her: 
Foto: Einar Aslaksen

Hvor jålete er du ? på en skala fra 1 til 10? 5. Vanligvis bruker jeg ikke så mye tid på badet om morgenen. Men hvis jeg skal pynte meg til en shoot for eksempel, ville jeg sikkert brukt 40 minutter til det lange håret og for å legge fin sminke.

Hva er ditt skjønnhetsritual? Både morgen og kveld vasker jeg ansiktet med Glo Therapeutics Hydration Gel Cleanser. Den gir fukt til huden i tillegg til at den rengjør godt. Deretter tar jeg på SkinTeck Vit. E cream, og solkrem fra Glo. Det er viktig å ta vare på huden selv om det ikke er en solfylt dag. På kvelden bruker jeg i tillegg en tonic for å få bort sminke og døde hudceller. Den gir huden antioksidanter, før jeg tar på nattkrem. Jeg sverger til disse produktene fordi jeg merker en forskjell. Siden de inneholder vitaminer og mineraler føler jeg at de er bedre for huden enn andre produkter jeg har prøvd.

Husker du ditt aller første sminkekjøp ? hva var det? Det var sammen med farmor, og jeg mener hun kjøpte blå øyeskygge og en veldig sterk parfyme til meg

Hva er viktigst for deg, å være fin på håret eller å være fint sminket? Og hvorfor?Hvis jeg må velge, må det vel være å være fint sminket. Håret får være, så lenge jeg ikke ser ut som et troll ? Jeg har jo mye volum, hehe. Jeg elsker hårbehandlingen «Inour Frizz out», som du får hos for eksempel Hege Bigand hos Black Box Beauty i Oslo. Den reparerer, styrker og fjerner frizz og krøller. Du trenger faktisk ikke klippe så ofte heller, for den fikser tuppene og gjør håret blankt og sunt.

Renser du alltid ansiktet før du legger deg? Ja, hvis jeg gidder, hehe.

Hva har du alltid i sminkepungen? Maskara fra Sensai , eyeliner og vaselin. Har også et fantastisk contouringkit som fikser alt mulig og former ansiktet slik du vil.

? og med deg i vesken? Lipgloss.

Når føler du deg finest? Når jeg er nydusjet med bare en krem i ansiktet, da føler jeg meg freshest. Finest føler jeg meg vel når jeg har fått på meg litt sminke og fikset håret og går i noen kule hverdagsklær. Kanskje også når jeg kommer rett fra frisøren min, Hege.

Hva slags sminke skulle du ønske du kledde skikkelig godt? Knall lilla leppestift, det er så modig og kult, synes jeg.

Du får ti minutter for å fikse deg før et event på rød løper. Hva gjør du? Blander dagkrem og Luxe foundation i ansiktet, legger en liner over øyet og tar på meg en rød leppestift. Håret setter jeg opp, kanskje bare i en høy, stram hestehale.

10 minutter bruker jeg på badet om morgenen

Favorittprodukt: Renew Serum fra Glo Therapeutics. Redder huden min fra akne.

Beste tips: Mye søvn

produkter bruker jeg på en vanlig morgen.

Min parfyme: BVLGARI har en lilla flaske som jeg alltid bruker.

Min leppestift: Suede Matte Stick fra Glo Minerals i fargen «Bliss».

UKENS

Endelig er det fredag igjen! Denne uken som alle andre uker bare flyr av gårde. Derfor vil fremover poste et blogginnlegg hver fredag for å ramse opp uken som har gått. Her er ukens tilbakeblikk:  

Ukens opptur: 


Moonrise forsetter å klatre på listene ! 🙂

Se videoen HER og hørt låta HER

Ukens nedtur:

Lassi på “sykehus”

Ukens outfit:

Ukens snap (sandralyngmusic) :

 

<3 <3 <3 

Ukens oppdaterte spilleliste :

Ukens låt : 

musicnodes
Rihanna: Work

 

Ukens instapost:

Kom gjerne med flere tips til “ukens”

I morgen skal jeg opptre på Vinterlyd i Bergen, gleder meg masse! Det er en ære å få stilt opp pøå min måte for kreftforeningen.

Gleder meg!

<3 S

Hun kunne dødd!

Denne uka skjedde det noe forferdelig som satte meg helt ut. Jeg ble livredd, sint og fortvila på samme tid.

Da jeg var i Frankrike forrige helg passet ett vennepar av meg hundene mine Selma og valpen Lassi. Da de var ute for å gå en tur på søndag hadde hundene gått uten bånd. På bakken hadde lille Lassi spist noe rart.

Da de kom inn fra turen var Lassi svimmel, klarte ikke gå rett, var sløv i øynene og klarte ikke å fokusere. Dette skjedde i det jeg landet på Gardermoen og da jeg kom hjem tok vi henne med rett til Veterinærhøyskolen. Hun testet positivt på Marihuana!!

Stakkar Lassi, hadde luktet noe søtt på bakken og spist det. Hun kunnde dødd!


Vi vet ikke hvor stor dose den lille kroppen hadde fått i seg stakkar, situasjonen var kritisk. Hun måtte overnatte på dyresykehuset og få intravinøs hele natten. Dyrelegen sa at hun kunne gå i koma eller verre, jeg kan ikke huske sist jeg var så redd. Den lille skatten min på bare syv måneder kunne blitt borte. Kun fordi en eller annen hadde vært dum og uforsiktig.

Heldigvis reagerte Lassi fint på kull (det “suger” ut giftstoffer fra kroppen) og var mye bedre allerede dagen etter.

Dette innlegget går spesielt ut til hundeeiere. Husk at det ligger rottegift, dop og andre farlige ting i grøftene. Heretter skal iallefall jeg være ekstra forsiktig!

Jeg elsker jo den lille skapningen og kanskje det er bedre for henne å være trygg i bånd enn å få det jeg tenker er friheten ved å løpe løs.

Tusen takk til Vetrinærhøyskolen på Adamstuen og de flinke dyrelegene der, dere reddet henne, jeg er evig takknemlig <3

Har du opplevd noe lignende? 

<3 S

 

Min første spillejobb utenlands

I helga opptrådte jeg i Frankrike. Tenk det ! #dreamcometrue

På fredag spilte jeg i Bordeux og lørdag spilte jeg i Lyon. Begge stedene sang jeg på nattklubber, noe som også var helt nytt for meg, å opptre klokken 03:00 om natta!

Her er noen bilder fra den uforglemmelige turen: 
Tusen takk for meg! Gleder meg til å dra tilbake om få uker. 

<3 S

Hjemmelaget frokostblanding

En ting jeg har savnet å skrive om på bloggen er om mat. Jeg er forferdelig glad i mat, men ikke like flink til å tilberede. Derfor vil en god venninne av meg som er flink til å lage det meste, poste en oppskrift hver uke fremover. Ønsker gjerne å vite om dette er noe dere vil ha mer av, og eventuelt hva dere vil ha oppskrifter på?

Nå over til Anna 🙂 

I starten av hver uke pleier jeg å lage en batch med frokostblanding eller bedre kjent som granola. Det tar maks 10 min å gjøre klart, resten tar ovnen seg av. 

Du trenger: 

  • 1 ss smør
  • 1 ss honning 
  • 1 ss brunt sukker 
  • 1 dl eplejuice 
  • 250 g havregryn
  • 150 g forskjellige hakkde nøtter (jeg bruker valnøtter, mandler og hasselnøtter)
  • 50 g solsikkekjerner 
  • 50 g sesamfrø
  • En klype salt

Bland sammen havregryn, nøtter, frø og salt sammen i en bolle. Bland eplejuice, smør, honning og brunt sukker i en kjele på lav varme til alt er smeltet. Hell så dette i den tørre blandingen å bland sammen med en slikkepott. 

Kle en langpanne med bakepapir og fordel blandingen utover langpannen. 

Plasser så midt i ovnen på 140 grader i ca 50 minutter. Rør gjerne i blandingen hvert 15. minutt slik at granolen får en jevn farge. 

Avkjøl blandingen å tilsette det du måtte ønske. Min favoritt er tørket frukt. 

Ha det over i en krukke og nyt til frokost. Min absolutte favorittblanding er med vanilje kesam, cottage cheese og blåbær. Har fått inspirasjon fra Trinesmatblogg

Ønsker dere en fin uke! Kom gjerne med ønsker til neste oppskrift.

 

Paradise Hotel, Moonrise og Mexico

I går slapp vi musikkvideoen til Moonrise som ble laget på selveste Paradise Hotel i Mexico! Som sagt er låten min, Moonrise, den offisielle vignettlåten til Paradise Hotel. Det er så gøy og stas at de ville bruke den! 

Du kan se musikkvideoen i gårsdagen innlegg HER og på Youtube HER!

Her er noen private bilder fra oppholdet:

Ble intervjuet mens jeg ble sminket av Therese


Sjekk ut helgens spilleliste: 

God helg! 
<3 S 

Moonrise – MUSIKKVIDEO

Endelig er den her ! 

Musikkvideoen til MOONRISE:

Jeg er stolt av å si at min sang Moonrise er blitt den offisielle Paradise Hotel låten.

Tidligere i år fløy jeg nedover til Mexico med saksofonisten min Jørgen og DJ Boge for å spille for deltakerne og lage musikkvideo.

Vi gjorde alt på under 3 dager (inkl, 30 timers reise hver vei). Skulle gjerne hatt noe tid til å nyte solen og stranda, men det får bli en annen gang. Det var likevel ett eventyr å få oppleve en liten del av Mexico.

Noe som derimot var veldig irriterende var at kofferten min aldri kom frem. Tannbørste og shorts ble kjøpt på flyplassen. Det ble den shortsen jeg brukte hele oppholdet bortsett fra da vi lagde musikkvideoen. Kjipt siden jeg og den flinke stylisten min Line Langmo hadde funnet frem 7-10 kule antrekk som skulle brukes i musikkvideoen. Heldigvis fikk jeg låne noen private klær fra Therese som jobber som stylist og makeupartist for Triana. Så jeg var heldig der 🙂


Bildene er tatt av Rune Bendiksen

Se første gangen jeg opptrådte med sangen NIGHT AFTER NIGHT og MOONRISE på senkveld HER

<3 S

Min type vinterferie

Hei igjen mine kjære lesere <3 Jeg må først og fremst bare fortelle dere at jeg setter så utrolig stor pris på at dere leser bloggen min, jeg prøver så godt jeg kan å få svart hver og en av dere når jeg har tid. 

BBpDhF1FahZ

Nå har vel noen av dere alt fått vinterferie og noen får vinterferie neste uke, eller uken etter der igjen. Jeg ville bare fortelle dere at til helgen reiser jeg på en mini vinterferie ned med Djen min Boge og saxofonisten Kim til Frankrike for å ha min første spillejobb utenlands! Først på fredag i Bordeaux og lørdag i Lyon. 

GU kor e gleda me!!

Legg meg til på snap så kan dere følge med på hva jeg skal: 

I morgen er jeg med på panelet på VG-tv, hvorfor skal jeg si i morgen, da kommer det noen spennende nyheter herfra!

<3 S

DYRT VS RIMELIG

Om man tar seg litt tid til å titte på nett og i butikker kan du omtrent finne en identisk lik kåpe, bukse, veske eller sko – og det er mange kroner å spare!.

Ett antrekk man nesten ikke ser forskjell på kan være tusenvis av kroner i dyrere.

Nedenfor har jeg funnet frem ett eksempel på det. Dette antrekket er det 12.700 kr i forskjell på, ser du no særlig forskjell?

Semsket kåpe: Gestuz 3 999,- vs First and I 499,- 


Skinnbukse: Gestuz 4999,- vs Gina Tricot 399,- 

Veske: Adax by Caroline Berg Eriksen 3899.- vs Nelly 499,-

Vans: By Malene Birger 1999,- vs VANS 799,-

Der sparte vi de pengene!

<3 S