Lat men gledelig søndag

I dag har vært en lat dag, men ikke hvis jeg skulle valgt selv. Jeg skulle gjerne ha trent, gått i studio og hatt en fotoshoot (som måtte utsettes til i morgen) Noen ganger funker bare ikke nakken min som den skal. Etter jeg krasjet i en tunell i 2007 så har jeg hatt kroniske plager med nakken og ryggen. Til tider gjør det så vondt at jeg ikke kan gjøre annet enn å ligge på gulvet. KJEDELIG! Jeg vil få ting gjort!

Over til noe hyggelig. Night After Night ligger nå på 20. plass på Spotify!! Jeg er i himmelen! Tusen tusen takk dere som har streamet låta i helga, og til dere som har sendt meg hyggelige meldinger og delt låta. Jeg setter umåtelig stor pris på det! Tusen, tusen takk.Tusen takk. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye det varmer at Night After Night fikk en så god start. Det er alltid nervepirrende å slippe en ny låt, som jeg har sagt før, men den mottakelsen denne låta fikk kunne jeg bare drømt om. Den har blitt listet på NRJ, MP3 og andre radiokanaler rundt om i Norge allerede.

Og jeg vil gjerne at så mange som mulig skal få hørt den så setter kjempestor pris på om dere fortsette å dele denne linkenpo.st/NANspotify på sosiale medier.

Legg inn i kommentarfeltet hvem/hvor du har delt Night After Night med link til facebooken din/insta ect så trekker jeg noen vinnere i løpet av uka som får gave i posten!


Bilde av meg fra promodagen fredag 🙂

Jeg er evig takknemlig for dere støttespillere, ha en nydelig søndag.

 

 

P3 Gull !

Delte ut pris for årets nykommer med Line og Astrid S vant!!! Gratulerer søta!

Jeg og Line (foto: Olav Stubberud)

Møtte noen av norges flinkeste artister! Vince

 

Aurora

Unge Ferrari!

Nytypen min er en av hvite menn som pusher 50

For en herlig kveld! 

Det er dette jeg lever for

 Gjesp, akkurat tatt en liten powernap, sovna på sofaen med macen i fanget, hehe. Vært en skikkelig hektisk dag, som jeg liker at det er når det er releasedag (les:nye singelen min ute i daaaaag jaaaa)

 

Prøver å tenke igjennom litt hva som har skjedd i dag, er så mye! Det startet –

kl. 05: våkna, gørrtrøtt. Var oppe til midnatt skrev dette blogginnlegget HER også måtte jeg se låta mi ute på Spotify, før jeg klarte å sovne. Ca så glad som dette er jeg på slipp-dag 

kl. 06:20 Først måtte jeg få på litt sminke i trynet til God Morgen Norge sendingen jeg skulle være med på, ble intervjuet av Vår.

Fun fact: God Morgen Norge gjengen var med i videoen min! Se klippet her:

kl. 07:00 Turen gikk da til NRJ, her jobber noen herlige mennesker som heter Marte, Stian og Petter. Jeg hadde også arbeidsuke hos de for et par ukers tid siden, da var jeg vikar som programleder om morran, kjempegøy! Det var derfor ekstra trivelig å få et gjensyn med gjengen. NRJ gjengen var også med i videoen min 🙂

Kl. 07:42 Tilbake på God Morgen Norge, sending!

Kl. 08:15 Litt mat og en bitteliten powernap, før mailøkt/kontorjobbing. Er også en del kontorjobbing som kreves i forbindelse med release fra min side. Og en haug av kontorjobbing for teamet mitt. Kontortid går i alt fra å svare på spørsmål/intervjuer fra journalister, planlegge shows til å snakke med samarbeidspartnere, støttespillere på sosiale medier og ellers ute i verden. 

Kl.10:00 Intervju med Dagsavisen, Vixen og 730.no som jeg forresten tok over snappen til i dag -www730no

Kl. 12:30 Besøkte God Kveld Norge, og Dorthe Skappel, hun er en nydelig dame, både inni og utenpå. Ble intervjuet om releasen i studioet hennes hvor de hadde laget en hel Sandra Lyng-bakgrunn. Vi gikk inn på noen personlige teamer også men det må du se i morgen kveld (28.nov) på TV2 for å få meg deg 😉

 Kl. 13:30 Ferdig med intervjuet og spiser lunsj med beste teamet mitt i MER. Gilbert, Gunnar, Geir og Liv. En gjeng fine mennesker, som jeg har blitt veldig glad i.

Kl. 14:15 På besøk hos mP3. Abiel som er radiohost der har jeg faktisk kjent i pver ti år. I fjor sommer var han også Dj´en min da jeg ga ut Don´t Care og spilte på VG listaturnéen. Beste fyren, bare snill og god, og morsom.

 Du kan høre hele sendinga med meg HER 

Så traff jeg på han her herlige nordlendingen på vei ut døra, og måtte bare ta en snap med han – for han visste ikke hva det var (sjekk sandralyngmusic -snappen)

Kl. 15:00 Hoppet fra mP3 over til NRK Super, radiointervujo også der i ca en time! Jeg rappet, vi hadde konkurranser , danset og de stilte med opp til veggen med dilemmaer Hør HER 

Ogsåå var promorunden, som vi kaller det for (bransjeord), over for denne gang.

Etter intervjuet stakk jeg hjem for å ha hjemmekontor, og for å slappe litt av og ta en pust i bakken. Men selv om jeg er litt sliten, både fordi jeg har hatt så mye nerver i kroppen i forbindelse med hele slippet, tidlig start på dagen og mye prating og farting, så er dette SÅÅÅ gøy. Det er dette jeg lever for. Det er dette jeg har hatt lyst til og drømt om siden jeg var liten, å kunne spre musikken min, leve og ånde for den. Det er så deilig at Night After Night endelig er ute!

All My Single Ladies

Nå sitter jeg her og venter på at klokken skal bli tolv og datoen på dataen endelig sier 27. november. Da er den nye singelen min ute! Følelsene bobler inni meg, jeg kjenner at jeg er så spent, nervøs, bekymret, glad og stresset. Det kribler i hele kroppen. Myyye følelser rett og slett. Sånn har jeg det hver gang jeg slipper en låt. Når noe jeg har jobbet med så lenge, endelig skal deles med verden.

Mange har spurt meg om hva låten handler om, og jeg har svart at den handler om å ha det gøy. Nå, når klokken nærmer seg midnatt, så kjenner jeg at jeg har lyst til å reflektere og dele litt flere tanker om hva jeg har tenkt låta handler om.

Det skal jo ikke legges skjul på at jeg ønsker at låta skal være en «feelgood» festlåt, som dere kan høre på når dere er nedfor, har lyst til å komme i godt humør, skal på fest eller bare trenger å smile litt 🙂 Jeg håper at låta kan være oppløftende, og spre glede og positivitet for deg som lytter på den. Både for gutter og jenter. At den skal være ditt soundtrack, når du vil ha det gøy, når du vil gjøre det du vil, uten å bli møtt med negativitet. Lenge leve Kardemommeloven! Hvor vanskelig er det?

Det får meg til å tenke på hvordan gutter og jenter blir behandlet ennå litt ulikt på visse områder. Jeg er selv en kjærestejente, som ikke er så god til å være singel, hehe. (Ref mediaoppslag..) Men, for de sterke “single ladies” der ute, så opplever jeg at det dessverre ennå er mye fordommer, som nettopp går i mot at alle skal kunne ha frihet til å ha det (like) morro, uavhengig av kjønn.

Jeg er sikker på at alle har hørt det før. At en jente har vært sammen med flere gutter/damer med navn x-y-z, og vips så er hun stemplet som  «hore», «løs» og «lett på tråden». Bare fordi hun velger å leve ett lidenskaplig og fritt liv. Ja, kanskje har noen valgt å ha mer sex enn “gjennomsnittet” (hva enn det er) – betyr det at hun fortjener å få et negativt stempel på seg av den grunn? Har ikke en singel jente like lov til å gå ut og leve like på lik linje med en singel gutt?? Både kvinner og menn er seksuelle vesen. Vi har alle våre behov.

Hvorfor er det ennå sånn at det magiske “nummeret” på hvor mange man har ligget med blir ofte skrytt opp av gutter og motsatt – dempet av jenter, for å bli akseptert? Vi er blitt mye mer likestilte, for all del, og vi lever i et av de mest likestilte landene i verden. Nettop derfor syns jeg det er så kjipt at vi ennå ?klamrer? oss til sånne gammeldagse holdninger som ikke hører hjemme i 2015.

Jeg elsker låter som “Hotline Bling” med Drake eller “The Hills” med The Weeknd, digger musikken deres, men når jeg tenker mere over en del av de tingene de sier i tekstene, så synes jeg faktisk noe av det er uttrykk for nettopp den typen forskjellsbehandling av mann/kvinne.

Mye tanker plutselig her på kveldinga, sorry skriveleif og sånt, men følte bare for å dele dette med dere 🙂

Om du hører på låta mi, og den kan bidra til at du føler deg mer glad, oppløftet, fri. Klarer å drite i negativitet og bullshit som andre prøver å sende din vei. Om enn bare i de tre minuttene låta varer. Da vil jeg bli skikkelig glad.

Vær stolt av deg selv, den kroppen du har, ei seksualiteten din, hele ditt vesen. Hva andre mener om deg og meg får være deres business.


– slik ser jeg ut når jeg ignorerer negativitet 😉

 

Natta ! 🙂

 

Videoen til min nye singel Night After Night ute nå!

I dag kom videoen ut! Jeg er så gira. Mange herlige mennesker ble med og jeg er SÅ takknemlig for det!

Se videoen under her! (PS: singelen er ute nå! Klikk HER for å høre den !)

 

Jeg setter så utrolig stor pris på dere som stilte opp, så tusen takk til 

Linn Skåber, Stian Staysmann, Stian Blipp, Stian Røste, Marte Bratberg, Guri Schanke, Anine Stang, Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, Fifi, Erik og Kriss, Anna Rasmussen, Erlend Elias Bragstad, Per Heimly, Per Sundnes, Atle Antonsen, Karl og Eli Hagen, Dennis Storhøi, Quick crew, Atle Pettersen, Lene Alexandra, Alexandra Joner, Christoffer Mørch Husby, Halvor Harsem, Magnus Devold, Marcus Bailey, Sigrid Bonde Tusvik, Morgan Sulele, Petter (Katastrofe), Shabana Rehban, Zahid Ali, Espen Hilton, Vibeke Skofterud, Peter Moi Bubresko, Cathrine Fossum, Michael Andreassen, Alejandro Fuentes, Espen Hilton, Finn Schøll, Marcus Andreassen, Linni Meister, Ørnulf Høyer, Ingar Helge Gimle, Kristin Gjeldsvik, Henriette Lien  og Else Kåss Furuseth

Følg også med her på bloggen for flere morsomme klipp fra videoen fremover. 

1 dag igjen til release!! 
Er så spent!!!
Klem Sandra

Kun 2 dager til release av Night After Night!


foto: Baard Lunde stylig : Hodo Musa

Jeg gleder meg så veldig til releasen på fredag men også til i morgen. Har nemlig laget en litt utradisjonell video til låta, som slippes i morgen tidlig 🙂

<3 <3 <3

(Oppdatert: Låten er ute nååå! Klikk HER for å høre) <3

En magisk kveld

“Jeg ble bedt i ett kjendisparty!” – synger Onkl P. I går var det virkelig enn sånn fest. Det var Se og Hørs Kjendisgalla med rød løper, show og fest.

Jeg tok med meg kjæresten for første gang på ett sånt event, hehe han var litt stressa stakkar, da det som regel ikke er røde løpere med journalister og “lys i ansiktet” på hans jobbfester med banken. Jeg kledte meg i en nydelig kjole som en venninne av Hodo, Via Fernando Miralles hadde sydd. Håret hadde jeg fått fikset av Hege på Box Of Beauty og jeg hadde fått meg nye “juksenegler” og vipper hos Glød de Norvege. #spons Fineste Mette sminket megJeg, Alexandra Joner og Adelen skulle åpne showet og opptrådte med med låten Bang Bang, Jeg var Nicki Minaj og RAPPET.

Klipp av det kan du se på instagrammen min her: https://www.instagram.com/sandralyng/Disse danserne er SÅ flinke!

Åpningshowet gikk kjempebra 🙂 Så var det bare å forte seg ned i garderoben og skifte for jeg skulle opptre snart igjen med “Night After Night” for første gang. Dansere fra Quick crew var med og Pelle, pianisten min spilte droppet på keytar. Jeg var veldig nervøs før jeg skulle på scenen, det er alltid nervepirrende å opptre med en sang for første gang. Men erlighet så gøy det var! Jeg hadde fått sceneantrekk designet av J.L.B – James Lazaar Bråten.

Rett av scenen og skifte igjen for nå skulle jeg til Nydalen til tv2 der og bli med i ett tvprogram, som foreløpig er hemmelig – for så å dra tilbake til festen hvor vi lagde en del av musikkvideoen til Night After Night. Etter DET så fikk jeg snakket litt med folk, her med kjæresten min Lasse, Else Kåss Furuseth og Fred Hamelten.

<3

Alt i alt var det en magisk, travel kveld.

🙂 S

 

Bildene er tatt av Side2, Marte Bratberg og Lydia Gieselmann

Gjorde meg sterkere

Jeg fikk en del spørsmål av journalister i går på den røde løperen på kjendisgallaen ang coverbildet til den nye singelen min.

Som dere kan se på bildet sitter jeg i bar overkropp med ryggen mot kamera, og litt av brystet mitt kommer frem. Jeg har tidligere tenkt på å ta et sånt bilde, og når vi snakket om det på en fotoshoot noen uker tilbake valgte jeg å prøve meg på dette og er fornøyd med resultatet.Fotografen Bard Lunde er superflink!  

Èn av grunnene til at jeg ønsket å ta et slikt bilde er nemlig fordi dette er brystet hvor jeg for to år siden opererte tre svulster fra. I en lang periode syntes jeg dette var veldig vanskelig, særlig den tiden da jeg fikk vite at jeg hadde svulster og måtte vente på beskjeden på om de var godartede eller om jeg hadde kreft. Heldigvis, som jeg tror mange av dere vet, så var de godartete, men ble likevel anbefalt å fjerne de. 

Etter selve operasjonen så brystpartiet mitt langtfra som de tidligere hadde gjort og jeg ble veldig bevist på min egen kropp og mistet en del selvtillitt. Det var helt til jeg innså hvor heldig jeg var for at jeg var frisk og hvor lite utseendet på brystene mine har å si. Det er mange kvinner som har gått igjennom denne type operasjoner. Jeg har ingenting å klage på. Jeg er frisk!

Så på fotoshooten for noen uker siden så valgte jeg å “eie” det som for meg var en vanskelig ting og som jeg følte ble en skavank. Istede for å skjule det og skjemmes ville jeg gå helt andre veien og si: Dette er en del av min historie og den har gjort meg sterkere.

– Sandra

 

Jeg blir fortsatt nervøs

Når jeg står på den scenen så føler jeg meg hjemme, jeg elsker det, men blir fortsatt litt nervøs. Jeg har ikke fått blogget noe særlig de siste dagene for jeg har nesten vært for travel til å spise. Jeg hadde tre opptredener i går, først på Telenor arena for cupfinalen for jenter, så videre til å opptre på ett julebord for Meny, klokka 21 OG 00.30. Jeg driver også og øver til en opptreden jeg skal ha i morgen på kjendisgallaen, skal legge ut masse bilder på tirsdag og fortelle mer om den da.

Selv om jeg opptrer mye så blir jeg fortsatt nervøs. Hver gang faktisk. Det er nesten morsomt, etter 11 år i gamet og med over 1500 konserter og opptredener bak meg så kjenner jeg på den lille, eller noen ganger store sommerfuglen som tar over før jeg skal gå på scenen. Og noen ganger så kommer den kvelden før og forstyrrer søvnen min. Det er en blanding mellom spenning og nervøsitet, glede og litt frykt, jeg vil jo ikke synge feil, falle eller drite meg ut. Men jeg elsker å opptre. Den beste følelsen i verden er når jeg ser at noen har hørt på låtene mine så mye at de kan tekstene og synger med. Da har jeg vanskeligheter med å holde tårene tilbake. 

Takk til dere som støtter meg og kommer på konsertene mine, streamer sangene mine og heier, jeg elsker dere.

Her er ett bilde fra første gangen vi opptrådte med Play My Drum, tatt fra instagrammen min som du kan følge her : https://www.instagram.com/sandralyng/

 

 

NY singel ute om kun en uke!

Neste fredag slipper jeg min nye singel “Night After Night” Og jeg gleder meg veldig! P3 hadde akkurat premiere på den så naturlig nok har jeg ikke sovet i natt, er så spent på om dere liker den! 

730.no finner dere en liten smakebit av låta.

Kjenner skikkelig på sommerfuglene nå, det er alltid like spennende og gøy å dele ny musikk med dere.

Siden det er fredag har jeg også oppdatert party-lista mi, her ligger også noen av remixene til Play My Drum,

kos dere i kveld!