Christine Live på p3

Her om dagen spilte fremførte jeg en litt annen live-versjon av Night After Night på P3. 
Kim Erik på gitar og Pelle på piano. Jeg er så heldig at jeg har med meg begge i bandet mitt. Snart skal vi rundt å spille i det strake land, og kanskje, kanskje i Frankrike og Polen også. Det er så spennende! 

Must haves til vinteren

Brun, beige, nude, camel – kall fargene hva du vil. Jeg bare elsker stilen nå i vinter hvor veskene har frynser og støvlettene sitter ekstra høyt opp etter lårene. Semska og skinn. Metallisk og fuskepels. Fine duse farger til den hvite snøen. Her er tingene jeg ønsker meg før våren kommer.

Frynseveske med skulderrem / Zign Skulderveske hazel brown / Zign Skulderveske hazel brown / Zign Skulderveske brown

Felmini GUARDA Støvler rafia/caffee / Mai Piu Senza Høye støvler avana / Zign Høye støvler bison

Jakke / Miss Selfridge CHAMPAGNE Imitert skinnjakke metallic / ONLY ALYNA Imitert skinnjakke cognac / Patrizia Pepe Kåpe / Frakk beige / WAL G. Cape camel

Bukse, slim fit / Jeans TT2 Flare / Jeans, slim fit / DAY Birger et Mikkelsen NEW YORK GLAM Slim fit jeans sort / ONLY ROYAL Slim fit jeans light grey denim

Thaiboxing er den beste treningen!

Thaiboxing er den beste treningen jeg har prøvd! Etter timen er jeg støl i hele kroppen mens det samtidlig som det føles som om jeg har meditert, jeg er rolig i sinnet. Deilig å få tømt kreftene på en boksepute å få ut aggresjon. 


Bildene er tatt av Mohammed Sarmadawy 🙂

Giveaway 

Frontline Muay Thai Kampsportsenter, som ligger i Darres gt 22 på Alexander Kiellandsplass i Oslo gir bort to medlemsskap i samarbeid med meg:) Alt du trenger å gjøre er å kommentere under med en mailadresse og de vil ta kontakt. Trekker da to 6 måneder medlemskap så kan de av dere som vil teste det ut 🙂 

Ha en fin dag da !

10 kjappe om meg på KK.no

Hvilken ting ville du aldri klart deg uten? 

– Musikken, det er alt for meg.

Hva er det første du gjør om morgenen?

– Lufter hundene.

Hva er det beste rådet du noen gang har fått?

– Å ikke ta ting så alvorlig, alt ordner seg til slutt.

Hvillken kjendis ville du helst byttet utseende med for én dag?

– Kim Kardashian, det må være mykt å sitte på den rumpa!

Hva er du mest stolt av i din karriere?

– At jeg fortsatt står på 🙂

Denne sangen har du hørt alt for mye på i det siste?

? «Hurricane ? Thirty Seconds To Mars». Jeg blir aldri lei.

Hva sto det på den siste SMS-en du fikk?

– Det var en kompis som spurte om jeg skulle være med i en pokertunering.

Hva slags undertøy har du på deg nå?

– Kun truse fra Victoria’s Secret, hjemme går jeg sjelden med BH.

Hvem er ditt største forbilde, og hvorfor?

– Beyoncé musikkmessig, Hun har utstrålingen, ståpåviljen. Hun kan danse, performe, synge som en gud og skrive låter. I tillegg har jeg hørt fra folk hun har jobbet med at hun er ett godt menneske og jobber drithardt, noe jeg respekterer.

Hva er det flaueste du noen gang har gjort?

– Oi, jeg gjør flaue ting ofte, men jeg tenker ikke så mye over det. Jeg blir ikke så veldig flau egentlig. Jeg sier ofte ord jeg ikke burde sagt. Gjerne hjemmelaga banneord, også raper jeg når det passer meg – noen ganger når det er mennesker tilstede jeg ikke kjenner. Noen ganger er det flaut å være uten filter.

Skrevet av: Angelica Martinsen

Du kan lese hele intervjuet HER 

I det nyeste KK som er i butikkhyllene nå, deler jeg min lidenskap for strikking. Løp og kjøp! 

Klem Sandra 

Føles det deilig å sitte der å taste dritt ned i tastaturet ditt??

Hei Anonym! Hvordan går det? Har du det fint? Føles det deilig å sitte der og trykke ned dritt i tastaturet ditt?

Føles det deilig å trykke “post” på kommentarfelt og er det spennende å tenke på at personen du sjikanerer kanskje leser det, og i beste fall blir lei seg, blir et bedre menneske og lærte mye av det DU skrev? Du sitter sikkert der i kjellerleiligheten din og er rebell, som Karpe Diem sier. Her mener jeg ikke noe om folk som bor i kjellerleiligheter (ref. kommentarer) det er bare teksten på en låt.

Du sitter sikkert og klør deg i skrittet mens du drikker en lunken brus og er miserabel. For ingen mennesker som er lykkelige, har respekt for seg selv og andre ville brukt tid av det korte livet sitt på å taste ned stygge ord om andre. Søke på www.noenjegikkeliker.no kun for å finne noe å klage på! Ikke ett menneske som er glad i seg selv vil at andre skal føle seg dårlig.

Eller, sorry, kanskje du er helt perfekt du? Kanskje du ikke har noen feil og at hele verden hadde blitt ett bedre sted hvis  regjerte? “Anonym nettmobber for president” ?  

Kanskje du var grunnen til at bloggere kutter kommentarfeltene sine og at noen gråt seg i søvn for noe du hadde skrevet. Kanskje det gjør deg lykkelig?

Jeg vil gjerne forbedre meg og utvikle meg og det gjør man ved å lære, noen ganger av feil, noen ganger av konstruktiv kritikk. Jeg tåler det som kommer min vei og 99% av det er positivt, det setter jeg superstor pris på! Jeg mener også at når man har trynet sitt ute i media der støtt og stadig som jeg har, så kan det hende folk blir lei, og sier det. Det er ok, jeg er voksen. Det er ikke alle som liker meg musikken min og det er helt greit 🙂

Men det er unge mennesker der ute som hetses på nett på daglig basis, jeg vil snakke for de, for jeg har vært en av dem.

Jeg var bare 16 år da forsiden av VG var “Idol-Sandra hetses på nett” (Les en av sakene HER) Dagen før hadde jeg kommet i semifinalen i Idol og en supertalentfull jente ved navn Ahn røk ut. Hun sang fantastisk, jeg sang nok ikke HELT fantastisk. Dette var i 2004 og jeg var nok en av de første jentene i norsk media som fikk kjenne på hva netthets var. Jeg var bare en “sjitunge” fra ett lite sted i nordnorge, jeg hadde aldri vært alene i Oslo før og hadde ikke vennene mine eller familien min der. Det var veldig tøft.

Men nå har det jo blitt så jævla VANLIG!

Som Ida Jackson skrev i dagbladet i går “…Det var meldingene om at jeg var en iskald, hjerteløs hore som fortjente å dø/voldtas/aldri ha sex igjen. Du skal ikke lese lenge i et kommentarfeltet til en kvinnelig toppblogger for å se at mye av responsen hennes er denne typen trusler.”

Hva er det som foregår i i hodet på ett menneske som tenker at trusler, hat, mobbing og sjikanering er greit? Hvordan kan disse bare legge fra seg macen eller pcen sin og leve dagen sin videre uten kvalme og dårlig samvittighet? Er det liksom innafor å mobbe når det er på nett ? Skal det bli en vanesak for unge bloggere å få trusler? Eller er det allerede?

Tilbake til deg Anonym, så deilig det må være å være deg. Du gjemmer deg bak pseudonymer og må aldri stå for ondskapen din. Det finnes ord på sånne som deg. Mobbere, nettroll, og what not, men for meg så er du bare noen jeg synes synd på. Så kommenter gjerne under her for eksempel og ikke tenk på at ip-adressen din kommer opp 😉 

 

Her ser du statestikker på nettmobbing.

Vil også gjerne legge til at dette innlegget ikke går ut til folk som uttrykker meningene sine på nettet. Det er det ytringsfriheten er til for og man skal være uenige. Det er det som er så fint med at mennesker er forskjellige. Dette går ut til de ekstreme som for eksempel sier at de skal “voldta Zara Larsson og myrde familien hennes” . Så er det sagt 🙂

 

Watch your thoughts – They become words

Watch your words – They Become Actions

Watch you actions – They become habits

watch your habits – They become character

Watch your character for it becomes your destiny 

Patrick Overton

 

Les også innlegget jeg skrev for ca ett år siden om samme tema HER

Eller mine tanker om saken hvor en 13 åring døde av spiseforstyrrelser og mobbing HER

Les saken som fikk meg til å skrive innlegget HER

 

Spillelista er oppdatert

Skal du feste, kose deg eller bare høre på musikk men du leker deilig? 

Da er denne lista noe for deg og meg 🙂 

 

GOD HELG 🙂

Mine bilder fra Costume festen

Jeg hadde det kjempegøy i går på Costume Awards. Her får du festen i bilder 🙂


Fam og kos (de tre første bildene er tatt av Hanne Erøy)

Hanneli <3 

Ble fikset på av Line Langmo og AG Starheim

Post-pess-pic med Jenny, Hege og Hanneli

Satt sammen med Erland og Kim

Outfit fra Ganni (lånt)

Scenefolk

Tone 🙂

Vakre venner og tidligere samarbeidspartnere ThisIsPr vant Costume Awards for Oslo Runway. Gratulerer! 

 

Ha en fin dag dere 🙂 Klem fra meg

 

Du er bra nok som du er!

I serien “Sykt perfekt” som hadde premiere på TV2 forrige onsdag, møter vi sju norske jenter som byr på sitt eget liv og skildrer hvordan det er å være ung i dagens samfunn. I dag har norske jenter bedre karakterer enn noensinne, bruker mindre rus og er mer pliktoppfyllende enn før. Men aldri har de slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager. Det er en fantastisk serie som viser at det er ikke bare bare å vokse opp i dagens samfunn hvor en kanskje stiller aller mest krav til seg selv. Husk at du er bra nok som du er! Jeg er så glad i dere <3                                      

9Ipxg4FakY

Foto: Lydia Gieselmann

Andre episode av serien går i kveld på TV2 21.40 Jeg skal iallefall se på 🙂

Ha en fin kveld alle leserne mine 🙂 

Min treningsrutine

Hei dere 🙂 Er det noen av dere som har klart å holde nyttårsforsettet deres til nå ?

Mitt var at jeg skulle bli flinkere til å trene og bli sterkere. Jeg selv har vært supertravel men prøver å skvise inn minst 2 treningsøkter i uka. Nå skal jeg snart på Thaiboksing (kommer bilder og innlegg om det snart) men her ser dere styrkeøvelsene som funker for meg og som jeg har fått tips av å ta fra strongbody.no


Triceps øvelse


Planken med utfordring for balansen

Militærpress


Markløft

Pullups, eller pulldowns som kan være fint i en begynnerfase, du kommer deg opp så prøver du heller å senke deg ned ti centimeter, ti sekunder, gjenta 4 ganger

Knebøy. Her varmer jeg opp. Man skal alltid ta ett oppvarmingssett med lettere vekter for å forberede kroppen på øvelsen.

Puh ! 

Kanskje også Moonrise kan være deres nye treningslåt?

 

<3 S

#trening #fitness #styrkeøvelser #knebøy #sunnere #sterkere #nyttårsforsett 

.

 

 

Los Angeles

God mandag !

Jeg opptrådte på SENKVELD i Molde på fredag! Det var utrolig gøy. (Se opptreden i forrige bloggpost) Ett minne for livet.

Jeg ble også intervjuet av Thomas og Harald. Det er alltid hyggelig å snakke med de. Vi pratet om hvordan livet var som artist, noen gang som en “struggeling” artist. For dette
har IKKE kommet lett. Det har krevet mye tålmodighet. Ståpåvilje og hardt arbeid.

Jeg bodde i Los Angeles i perioden 2011-2013. Jeg følte jeg trengte nye impulser. Å utvikle meg som sanger, performer og låtskriver. Jeg ville synge på engelsk da jeg tidligere kun hadde sluppert musikk på norsk (Sommerflørt, I Morgen og Døgnvill-albumet). Så jeg kontaktet en venninne av meg som er låtskriver og bodde i LA og spurte om hun kunne avse en luftmadrass i studio en periode. Det kunne hun. Vi lagde noen demoer og jeg fikk skikkelig smaken på LA. Været, energien rundt musikk og de flinke folkene jeg potensielt kunne jobbe med trollbandt meg. Så jeg søkte om visum og fikk meg en liten leilighet i Hollywood. Jeg hadde akkurat klart å spare opp nok penger til å leve der en periode. Etterhvert traff jeg eksen min og vi flyttet sammen i ett i ett stort hus men min start i LA var langt fra glamorøs. Etterhvert som jeg ble kjent med flere folk og fikk meg venner fikk jeg jobbet med produsenter og låtskrivere som jeg hadde sett opp til i mange år. Det var stort å få jobbet med blant annet Terry Lewis som er en musikalsk legende og var med å utvikle soundet til blandt annet Janet Jackson. Jeg fikk meg en publishingdeal (som er som en platekontrakt for låtskrivere) og jobbet masse i studio. Etterhvert følte jeg at jeg fant min “greie” sammen med kompisen min Andreas Schüller som nå forresten gjør det kjempebra og har produsert hits som “Whigglge” med Jason Derulo og har en låt på det nye albumet til Justin Bieber. Stolt.


Jeg dro tilbake til Norge i 2013 med en liten håndfull låter som jeg følte representerte meg som menneske og artist. Ett sound som var litt anderledes enn låtene jeg hadde
gitt ut tidligere og med tekster som var frekkere. Med humor.

Jeg flyttet først inn hos mormor og fikk meg ekstrajobber på treningsenter, bakeri og som vedhugger hos stefaren min. Samtidlig banket jeg på dører på plateselskap og management i Oslo. Jeg fikk mange nei og dører i trynet. Noen mente at jeg hadde hatt min tid på scenen, men ikke MER og Gunnar Greve. De hadde troa og den første låta vi gav ut ble PRTeY. Jeg var tilbake og det føltes deilig. Her er musikkvideoen til PRTeY:

Her er EPen jeg lagde i Los Angeles – LA-files