Denim feber

God torsdag, det ikke november enda men butikkene er snart fulle av julepynt! Tenker de burde gjøre seg ferdig med halloweendekorasjoene først, men det er no bare meg. Jeg skal forresten ha halloweenfest på lørdag + at kjæresten min har bursdag, så vi bestemte oss for å kombinere det med venner av han, meg, familie, kolleger og musikere. Gleder meg og lover å poste bilder fra festen.

I dag, og i to uker fremover skal jeg være gjesteprogramleder på NRJ´s morgenshow. Det blir gøy ! Eneste minuset er at jeg må opp klokka 5 om morran, det blir ikke lett for ett C-menneske men sikkert underholdning på radioen da jeg ser for meg at jeg vil snakke i halvsvime.

Her er noen bilder jeg tok med Lydia i forrige uke, denim på denim, jeg elsker!

Koooos dere i dag !

 

<3 <3 <3 Sandra

Love your body

(Jennifer Maitland)

Er det sånn at den virkelige kvinnekroppen blir hyllet igjen i motebildet?

I reklamer som Dove (se bildet) 

og med kjendiser/artister som Kim Kardashian og Beyonce ser vi at former blir skrytt av. Alle kropper er fine og vakre kvinner kommer i alle former og størrelser. Jeg er bare så glad for at ikke syyyyltynne modeller blir sett på som “perfekte” lengre. Kanskje det kan hjelpe litt til at jenter spiser desserten sin? Eller slutte å kritisere en selv? Slutter å tenke at man er FOR tynn eller tykk, for det finnes jenter der ute som gjerne skulle lagt på seg, som prøver men ikke får det til. Har man en frisk kropp så er man heldig. Det er kjempefint å trene, få hjertet til å pumpe og spise sundt men så er det også viktig å leve, og nyte softisen og godteskåla en gang i blandt. Dette er noen av damene som har satt timeglassfiguren og former i fokus.

JENNIFER LOPEZ

MARILYN MONROE

SOPHIA LOREN

ELIZABETH TAYLOR

KIM KARDASHIAN

NICKI MINAJ

SCARLETT JOHANSSON

DITA VON TEESE

CHRISTINA HENDRICKS

Og “pluss-size” modeler som:

TESS HOLIDAY

 

TARA LYNN

Hvis flere jenter hadde vært glad i den de er, og hvordan de ser ut, så er jeg sikkert på at statestikken rundt depresjon og spiseforstyrrelser ville sunket. Vi må snu tankegangen, og vise neste generasjon at – vi er amazinge, akkurat som vi er.

<3 <3 <3 – Sandra

 

Drømmen om utlandet

Musikk har som dere mange allerede vet, vært en stor del av mitt liv, og jeg har alltid drømt om å kunne leve av musikken min. Når jeg virkelig har drømt meg bort så har av og til forestilt meg selv på scenen i et fremmed land, med folk som ikke snakker samme språk eller deler samme kultur, men hvor musikken min er med på å bringe oss sammen. 
Jeg forventet aldri at min siste singel «play my drum» skulle bli en så stor suksess som den har blitt her i Norge. Tok meg helt på senga! Men herreguuud så gøy! Og heller ikke at folk i utlandet ville vise noe stor interesse, det var bare en fjern drøm, men nå skjer det plutselig ting i utlandet. Fikk akkurat beskjed fra plateselskapet mitt at singelen er nå på #27 plass på listen over de mest spilte låtene på radio i Frankrike! Tenk, den er den 27. mest spilte låten, i et så stort land som Frankrike hvor det er millioner på millioner av lyttere. Fikk vite i dag at låten klatret opp til #20 på shazam i frankrike, fra #50 forrige uke. Sinnsykt!! 
I Hellas har jeg til og med blitt intervjuet av magasiner, helt fjernt å se noen skriver om meg på et språk jeg ikke forstår. Men aller mest gøy, spennende og surrealistisk. Evig takknemlig for alt dette som skjer og jeg tar det ikke for gitt.

#HMBALMAINATION

Jeg på visningen av H&M sitt samarbeide med Bailmain #HMBALMAINATION i går.
Her er noen bilder fra kolleksjonen:


Bildene er tatt av denne råe dama, Hanne Erøy som driver http://www.fashionistainoslo.com 
Da jeg prøvde denne kjolen fra kollekjonen fikk nesten 200 kommentarer, noen mente visst den var altfor utringet, jeg er enig forsåvidt så gidder ikke invistere i den, men kul var den. Jeg er kvinne og har pupper, de er friske og det setter jeg pris på, get over it.

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng) fredag 23. Okt.. 2015 PDT

takk gud det er fredag

Noen som har gledet seg til helg eller? I morgen er det NRJ-awards! Det vil si at det er siste dag i DAG å stemme på meg til nominasjonene : Årets artist og Årets Låt – Play My Drum. Vææææærsåsnillåsteeem 🙂 http://www.nrj.no/story.aspx?id=630952 <3 <3 <3

I dag skal jeg på visning av Balmain x H&M, gleder meg til det. Kanskje jeg stiller meg i kø i morgen tidlig for å få tak i noen av godsakene. Følg meg på snap – sandralyngmusic, så skal jeg snappe noen av mine favoritter.

Siden det er fredag – tada – så har jeg oppdatert spillelisten for PRTeY-musikk, så slipper du å tenke på det i kveld 🙂

Tok nye bilder med Lydia også, elsker disse nude-tonene så det blir antrekket mitt i kveld.


Styling : Hodo Musa
Foto : Lydia Gieselmann
Klær: Skjørt og kåpe fra Twist&Tango, topp fra American Apperal og sko fra Bianco
Håret er inspirert av en kanelsnurre jeg så på vei til shoot 😉
HA EN NYDELIG FREDAG!!!
masse kjærlighet fra meg

Har spilt inn ny låt!

Jeg er såååå gira på å fortelle dere at nå har vi funnet min neste singel, etter måneder med studiojobbing og utallinge melodier, tekster og beats lagt har vi endelig kommet frem til en låt som jeg gleder meg til å vise dere. Denne gangen har jeg faktisk ikke skrevet den selv, det var Anders (som produserte Play My Drum, har lagt til videoen til den under) og en kompis som satte en kveld å lagde en låt til meg, og jeg digget den!

På søndag spilte vi den inn og nå har vi snart en versjon klar. Det kommer nok til å ta noen uker før den kommer ut, er en hel prossess det der, men det blir før jul! Jeg har sommerfugler i magen og håper dere kommer til å like den like godt som jeg 🙂

Her er noen bilder jeg tok med Lydia Gieselmann, dette er sånn jeg kler meg for en studiosession, det må være konfortable jeans og sneakers (for jeg står som regel mange timer i strekk og synger i micen)

styling : Hodo Musa

Sko : Kastel

Jeans : Twist & Tango

topp og jakke : Twist & Tango

Hvem tjener på vårt dårlige selvbilde?

Jeg fikk ikke sove i natt så lå da våken og tenkte på hva jeg kunne blogge om i dag. Jeg vil jo gjerne blogge om mote og musikk, men også om ting som jeg er oppdatt av og mine tanker. 

En av mine “hjertesaker” går ut til unge jenter, også oss voksne såklart, som sliter med dårlig selvbilde. Siden jeg har slitt mye med det selv og vet hvor mye tid og plass det opptar i hodet, hvor mye vakre ting livet har å by på som man går glipp ved å tenke på hva som er feil med en og hvordan man skal spise, se ut. Så ville jeg si litt om det.

Overalt finner du reklamer på hvordan bli tynnere, få mindre rynker, hvilke klær du skal og ikke skal gå med ect.

Men hvor er de sakene hvor det står at du skal være fornøyd med den du er?? som du er?? At du er bra nok akkurat som du er, her og nå, ikke om noen kilo eller etter frisøren? Men NÅ?

Nå sier ikke jeg har jeg ikke bryr meg om utseendet, tvert imot, i min jobb har jeg ofte mange øyne på meg og liker da og føle meg som den beste versjonen av meg selv, jeg liker å sminke meg og kle meg opp, ha på høye heler og fikse neglene. Jeg trener og kjenner at jeg kan pushe kroppen, føle meg frisk og prøver å spise sundt, men jeg begynner også å komme dit hvor jeg er happy med den Sandra som ikke sminker seg, som går ut med hundene om morgenen i pysjbuksa med floker i håret og en softis i handa. Som synes det er greit med de små smilerynkene jeg hår fått, for de viser at jeg har ledd mye, for de arrene jeg har, for de viser at jeg har kommet meg igjennom ting i livet, for de strekkmerkene jeg har, for de viser at kroppen er i forandring, for formene mine, de sier at jeg er kvinne. Jeg preller mye lettere av meg kommentarer og meninger av folk som ikke kjenner meg. Jeg er den jeg er, og man skal være fornøyd med det. Hvis alle jenter hadde våknet opp i morgen med god selvtilitt og ikke følt at de måtte putte på maling i trynet, sette på hår, bruke dyre kremer og nye klær, hva hadde skjedd med mye av businessen da? Store firmaer hadde gått konkurs, folk hadde mistet jobben, det ville blitt krise.

De tjener på jenter med lavt selvbilde!! Da får det bare være opp til oss å stå imot det. Vi er kvinner, vi kan lage mennesker for pokker, de fleste av oss kan løpe, le, leve. Vi er heldige! 

Og vi er gode nok akkurat sånn som vi er.

Ha en nydelig dag jenter, dere er fantastiske.

Bliss

Jeg bare elsker dette antrekket bra BLK denim. Perfekt i høstsola med briller (fra Balenciaga) og kåpe (fra Arv)

Jeg ønsker dere en nydelig helg, i kveld blir det vin med venninner 🙂

Hva skal dere i helgen? Har forresten oppdatert spillelisten min, følg den hvis du vil! 

Foto : Lydia Geiselmann

Styling : Hodo Musa

Høstmote

Jeg vil gå i ett med bladene som nå har falt på bakken. Jeg puster friskt inn høstluften og nyter soldagene med varm kakao, deilige kåper og India Arie på øret. Høst

Kåpe : Arv www.arvdesign.no

Bukser og topp : Mads Nøgaard www.madsnorgaard.dk

Sko: Damir Doma

Styling : Hodo Musa

Foto : Lydia Geiselmann

 

Ha en fin høstdag mine venner

klem klem

Tuesday Blues

Klær :  Mads Nørgaard

Sko : Timerland (www.stress.no

Styling : Hodo Musa

Fotograf : Lydia Geiselmann

Makeup by me