Vinneren av konkurransen på vakker.no

                                                                                                                                                                                                                                                                                           //sponsetinnhold 

Hei igjen alle <3 

I starten av mars skrev jeg et innlegg om at vakker.no åpnet som ny nettbutikk i Norge. I den forbindelse kjørte jeg i gang en konkurranse hvor den heldige kunne vinne et gavekort på hele 2000,-. 

Vinneren ble Susan Elena Sjøli (du blir kontaktet på e-post)

<3 S 

Favoritt bombere

Den kuleste vårjakken er bomberen. Du kan gå for den klassiske “Campus” bomberen som du ser nederst, eller kanskje gå for en fin blonde-bomber. Min favoritt er denne militærgrønne bomberen.

Bilde tatt av Line Langmo

Her er noen jeg synes var fine som jeg fant på nettet:

Urban Classics Lett jakke black/red  /  Versus Versace Lett jakke black/gold

Bomberjakke / Jeff Rosa Bomber Lett jakke beige

Jakke Agnes / Jakke Karin

 

<3 S

Sesongpremiere

I kveld klokken 22.30 er det sesongpremiere av Paradise Hotel på TV3! Om du ikke har fått deg med deg allerede skal jeg i kveld spille på lanseringsfesten på Lille Asia i kveld. Om du vil ha billetter til i kveld kan du kjøpe de HER.Tidligere har jeg skrevet om oppholdet mitt i Mexico HER og om lanseringen av musikkvideoen min HER.

<3 S

 

Spørsmålsrunde og tips?

Hei kjære lesere,

Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde, så tenkte det var på tide å ha det igjen. Dere kan spørre om alt fra musikk til kjærlighet, eller hva dere måtte ønske, skal love å svare alle i løpet av neste uke!

Vil gjerne også ha tips og ønsker fra dere om hva jeg skal blogge om?

Ønsker dere en god søndag 

Klem S

UKENS

Her er ukens tilbakeblikk:  

Ukens opptur: 
Igjen, Vinterlyd, men denne gangen i Oslo! En opplevelse jeg sent vil glemme, 20.000 mennesker og deilig stemning. I det øyeblikket jeg stod på den scenen var jeg verdens lykkeligste.

Tidligere Innlegg om vinterlyd kan du lese HER

Ukens kjøp/oufit:


Jakka miiii (kjøpt på Høyer)

Ukens oppdaterte spilleliste : 

Ukens låt : 

“PILLOWTALK” av ZAYN

Ukens instapost:


Det er lenge siden jeg har sett vennene mine fra LA, da DNCE spilte i Oslo på lørdag hang vi sammen. G Ø Y !

God helg folkens, jeg skal spille på Rena i morra med bandet mitt. Gleder meg !  

<3 S

Å planlegge treningen

Nyttårsforsettet mitt var å bli flinkere til å trene og bli sterkere. Selvom jeg er ganske travel har jeg klart å skvise inn noen styrketimer, yogatimer og thaiboksing i mitt ellers hektiske liv. Det er viktig for meg å planlegge timen før jeg begynner slik at jeg får mest ut av treningen og mye for motivasjonens del. Jeg får en mestringsfølelse når jeg kommer meg gjennom det jeg har planlagt. Her er noen bilder fra en styrketime sist uke: 
Styrkeøvelsene har jeg fått anbefalt av Strongbody.no og er superhappy med de, jeg merker at jeg blir sterkere og det er gøy 🙂

Jeg har tidligere skrevet om min treningsrutine som du kan lese HER, om thaiboksing HER og en heat-time HER  
 
<3 S
 

Antibiose

Husker dere dEEp doWN dopEiZM som jeg danset med i Mitt Dansecrew? Nå har de endelig fått muligheten til å lage sin helt egen forestilling! Den har premiere på Bærum Kulturhus fredag 11.mars og spilles også 12.mars. I forestllingen tar de for seg relasjoner mellom mennesker som tema. Du kan bestille billetter HER. Jeg skal selv dra å se på de på fredag, kanskje vi sees?

<3 S

Havrepannekaker

Ny uke – ny oppskift. Her får dere en deilig oppskrift på havrepannekaker. Dette kan du både nyte til frokost, lunsj eller kveldsmat. 

Du trenger: (1 posj)

  • 2 egg 
  • 1 klype salt 
  • 2-3 dl havregryn 
  • 1 ts vanilijesukker 

Bland alt sammen til du får en fin konsistens. Tilsett mer havregryn om du vil ha en fastere pannekake eller tilsett melk om du vil ha mer flytende pannekaker. Stek så på middels varme til du får en gylden farge på hver side. 

Du kan steke flere små eller en stor. Jeg foretrekker å spise havrepannekaken med brunost, cottage cheese og syltetøy. 

Håper det falt i smak! 
 
<3 S

HEAT

Jeg har begynt å trene på SATS ELIXIA en gang i uka på en gruppetime de kaller HEAT.

Det er supertungt! Man trener styrke, balanse, hurtighet og kondisjon i “Hot Mojo”-rommet. Ett rom som er 38 grader med 65 % luftfuktighet. Underveis utføres det til sammen 5 heat i 30 sekunders intervaller.

Første gangen jeg prøvde det føles det som om jeg skulle besvime siden det er tyngre å puste i ett sånn rom. Etter tre ganger ble jeg mer vant og klarer nå nesten alle “heatene” uten å legge meg ned. Ja, det er SÅ tungt, men så deilig etterpå ! Man føler seg så frisk etter å ha svettet masse og jobbet hardt med kroppen. Dette anbefaler jeg. 


Her er jeg heeeelt utslitt

Selv om denne gruppetreningstimen er utfordrende kan du lett tilpasse tempo og innsats da du jobber i ditt eget tempo med musikk i bakgrunnen.

(Info funnet på SATS ELIXIA sin hjemmeside)

Les også :

– MIN STYRKERUTINE

THAIBOXING ER DEN BESTE TRENINGEN

<3 S 

UKENS

Her er ukens tilbakeblikk:  

Ukens opptur: 


Å spille på Vinterlyd i Bergen har definitivt vært ukens høydepunkt. I KVELD SER DU MEG på Universitetsplassen i Oslo sentrum. Håper vi sees! 

Jeg skrev et innlegg om Vinterlyd og Krafttak mot kreft tidligere i uken som du kan lese HER. Du kan også lese mer om Vinterlyd HER på Kreftforeninges egne sider.

Ukens outfit:

Ukens oppdaterte spilleliste : 

Ukens låt : 

“I Kinda Like It” av Julie Bergan

Ukens instapost:

 

Ønsker dere en god helg kjære lesere! 

<3 S