Bli kjent med meg ? :)

Jeg tenkte å lage ett blogginnlegg hvor dere kan spørre meg om ting dere lurer på/tenker på/vil vite om meg, mine meninger ect så 

kjør på med spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg komme med ett nytt innlegg med svar 🙂

Varm klem S

Play My Wang

Mitt nye sceneantrekk <3

Si hei til bandet mitt !

Den siste tiden har gått mye til øving med mitt nye band, som vi har valgt å kalle “The Fellas”. Består av Pelle på keys, DJ Boge, Jonas på trommer og superflinke Kim Erik på sax og gitar.

Vi har laget en konsert ut av mine sanger, bl.a med låter fra EPen LA-files, Don´t Care, PRTey, Play My Drum ect. Men også med noen gode cover-småkeprøver.

Det er som er så kult med dette kreative, flinke teamet er at de har klart å lage et show ut av det.

Vi skal ha en GEDIGEN tromme på scenen og jeg spiller litt instrumenter også.

Gleder meg SÅ til å spille live og i de neste ukene skal vi opptre for bl.a TV-aksjonen, Gjøvik-marknaden den 18. september og i Hamar den 25. september

Kanskje vi sees?

<3<3<3 Sandra

 

 

 

 

Strikkedilla

For tiden er jeg masse i studio og i dag har jeg øving i 10 timer med bandet mitt. Vi har kalt det : The Fellas!

Jeg er gira og skal vise dere noen bilder snart. 

Når jeg ikke jobber (Er litt vanskelig å kalle det jobb noen ganger 

for jeg elsker det jeg gjør – spiller konserter, skriver låter, jobber med firmaet mitt, er i møter, reiser og turnérer ect) så slapper jeg av på denne måten.

Jeg strikker, har gjort det nå i kanskje 12 år, det er min kos til tv-en når jeg skal få hvilepuls, gjerne på bussen og i pauser også.

Akkurat nå strikker jeg meg en deilig genser til vinteren. Vet ikke helt hvordan den blir enda for jeg strikker bare etter hodet, ingen oppskrift. Men tror den blir fin!

Kan legge ut bilde når den en gang blir ferdig også, Lassi elsker å leke med garnet: 

Ha en  fin tirsdag, nå må jeg tilbake til micen:)

New Hair

Jeg har fått meg “nytt” hår, det føles iallefall sånn. Jeg har hos Hege B. her om sagen på Syndikatet og fikk en behandlig som kalles INOAR.

INOAR er den original Brazilian Frizz-Out som kom for første gang på markedet i Brazil i 1999. Jeg hørte om det da jeg bodde i Brasil og ville teste det ut, ble glad da jeg hørte det hadde kommet til Norge, Syndikatet Brands er distributør i Norge og vi har salong/showroom på Majorstua i Oslo hvor vi også tar behandlingen på kunder. Mange salonger i hele Norge har i dag denne behandlingen.
Det skal vist styrke håret samtidig som frizz fjernes og håret får en antibreakage behandling.Det måtte prøves siden jeg gjerne vil slippe å klippe det!

Så vil du ha lenger hår/ødelagt og slitt hår (slik mitt ble etter at jeg bleket det platinablong) å slippe å klippe det så ofte er dette behandlingen !

Håret består av 96% keratin, så derfor er keratinbehandlingen så kompatibel med håret å faktisk kan fylle opp det du har slitt vekk og styrke å gjøre håret bedre.

Behandlingen er suksesiv, DVs at den varer lenger og lenger for hver gang du gjør behadlingen. Første gang varer den opptil 12 uker, etterhvert varer denne i 4-7 mnd.

Jeg ville forandre det for noen uker, prøve ut lilla-grått også så gjorde det i samme slengen, har blitt hekta på hårfarger i det siste og kommertil å prøve ut en del. 

Under ser du resultatet det gav mitt hår. 

FØR:

ETTER:

Jeg gle superfornøyd, følg meg også gjerne på Spapchat: sandralyngmusic

 

Ha en fin mandag!

 

<3 <3 <3  Sandra

 

 

Studio

Fredagen denne sensommer/høst-kvelden går til studio jobbing.

Driver nå å spiller inn en låt som jeg har kalt Alive, liker den godt, hvem vet, kanskje det er neste singel?

Den handler om det å ha gått igjennom ting i livet, ting som er vonde, som skaper triste minner men gjør deg sterkere, 

minner som definerer den du har blitt og kommer til å bli senere i livet. Det du har lært, det du har grått for, det du har vokst på.

Foreløping går noe av teksten sånn:

 

“Couldn´t breate

drowned

mmmmm

A song

but without a sound

No melody surrounds

 

Didn´t come here for a breakdown

Lying naked on the floor

cause I know who I am and who I can be

It won’t hurt me anymore”

 

Så får vi se hvor låten og teksten går, det vet man jo aldri på ett så tidlig stadie. Men jeg holder en knapp på denne 🙂

Bilde er tatt i Maldivene i forbindelse med innspilling av Play My Drum´s musikkvideo (https://youtu.be/zvfVPNYdlPg)

Kanskje du får høre den snart.

 

Ha en fin kveld, varm klem Sandra

 

Fotoshoot

Jeg synes det er gøy å ha fotoshoot, får liksom lekt modell for en dag. Noen ganger trengs det til pressebilder og til cover av singler og album ect. Vi hadde en shoot i forrige uke og bilder kommer snart, her er noen bilder Stephen Butkus tok av meg i fjor.


Styling : Anette Ousdal

Slå, spark og få kondis!

I dag kom det en sak ut på side2.no om hvordan jeg holder meg i form. Har ikke akkurat hatt tid til å trene i sommer da jeg har hatt rundt 60 konserter på 2 måneder og reist masse. Men nå er jeg tilbake og anbefaler virkelig thai-boxing. Det å slå seg (løs) på en pute er befiende og du tenker nesten ikke på at du trener, selv om det er noe av det tyngste jeg kan gjøre treningsmessing. Snart skal jeg være med på #Energytakesover og #BoostOslo i samarbeid med Adidas så nå må jeg få opp kondisen 🙂

 

her kan du lese hele saken : http://www.side2.no/trening/sandra-lyng—jeg-fler-meg-tff/3423130844.html

Bilder tatt av Guro Holmene