GODT NYTTÅR

Heia godtfolk som har brukt denne tiden på å lese bloggen min:)

Jeg vil benytte anledningen til å ønske dere ett deilig godt nyttår.

Jeg er så heldig at jeg har hyggelige venner som jeg skal feire med. Kompisen til Lasse, eller egentlig en gammel venn av meg også, Christian har en mamma med hus på landet så her blir vi 14 stykker i kveld til bords og til fest. Jeg gleder meg veldig!

Jeg håper det nye året bringer dere lykke, kjærlighet, gode måltider, en frisk kropp, fine opplevelser, minneverdige turer, gode stunder med familie og venner, at dere får det fint på jobben og at dere får noe å smile for hver dag.

Han her får meg til å smile 🙂Ingrid og Ole Christian er det søteste paret, vært sammen i 9 år. Det blir nok de to <3

Så jeg skal huske hvilket glass som er mitt 🙂

Gjengen, jeg var fotograf 🙂

Skal oppdatere denne bloggposten etterhvert så følg med 🙂 

Her har du iallefall en deilig nyttårsliste å spille – 

ps. dere kan også følge med på snap : sandralyngmusic 

 

Hvordan låta Night After Night ble til #konkurranse

Jeg og Anders hadde jobbet i studio i mange uker for å prøve å lage etterfølgeren til Play My Drum.

Det ble MANGE demoer, og jeg var happy med mange av de men det var liksom ingen som var DER. Helt til en natt Anders og kompisen Jesper Borgen hadde jobbet og kom opp med Night After Night. Jeg likte den med én gang. Litt rart var det å ikke ha vært med å skrevet sangen, siden jeg har det på alle mine utgivelser, men låta er dritbra synes jeg og jeg er stolt av å representere sangen. Jeg er superfornøyd, den 18. okt spilte vi den inn. GU så vanskelig den var å synge! Låta går jo over to oktaver men man får vist stemmeregister. Både headvoice (soft) og belting (sterkt, hvor du synger med “magen”)

Nå er det snart 2016 og 3 måneder etter den ble spilt inn har den i dag blitt solgt/streamet til GULL!!

Wow, for en start på året dette ble! Er SÅ takknemlig. Tusen takk dere som hører på den!

Husker dere lyricvideoen? Hvilken “karakter” / person synes du gir mest av seg selv? 

xwB4W86ZN1o

 

Trekker 3 vinnere fra kommentarfeltet som får gave i posten av meg:)

Seriene du bare MÅ SE

I jula har jeg dessverre vært syk så har ikke vært den flinkeste til å oppdatere bloggen, men det fikk meg til å skrive denne posten her! For det jeg har brukt mye av tiden til er å slappe av og ligge under dyna og da er det deilig å kunne se på en god serie. Når jeg har tid til overs eller en pause i hverdagen så er jeg en skikkelig serie-junkie. Jeg koser meg da med en kopp varm drikke, med strikketøyet mitt og en hund i fanget.

Akkurat nå er jeg hekta på serien Jessica Jones.

Den handler om en tidligere heltinne som prøver å få livet sitt på plass igjen etter å ha blitt manipulert og hjernevasket av skurken i serien, Kilgrave. Hun starter sitt eget privatetterforskning-byrå men sliter med posttraumatisk stressyndrom og drikker for å klare hverdagen. Man følger henne i sakene i byrået sitt, samtidig som hun er fast bestemt på å få Kilgrave dømt. Serien er veldig spennende og jeg liker at vi får innblikk i psyken hennes og hvordan hun takler den mørke fortiden sin. Serien er skapt av Melissa Rosenberg, som også var hovedforfatter på «Dexter» noe som får meg over til min neste serie på “MÅ SE” lista.

Dexter

Dexter hadde en traumatisk opplevelse da han som 3 åring så foreldrene sine ble drept på verst tenkelig måte. Til åstedet møtte politimannen Henry Morgan opp og adopterte den foreldreløse gutten. Hendelsene gjorde Dexter en “smule” unormal, han er helt følelsesløs og har en sterk trang til å drepe. Henry lærte da Dexter å kanalisere sin grusomme “hobby” ved å lære han hvordan ikke å bli tatt, hvordan drepe folk han mener fortjener det (kriminelle som har unnslippet rettsystemet for eksempel eller onde sjeler) og hvordan leve så normalt som mulig uten å vekke mistanke. Dexter jobber ironisk nok i Miami Police department som blodsprutanalytiker, her finner han ofrene sine og blir etterhvert ekspert på hvordan å drepe, uten å levere spor etter seg. Spennende!

Cougar Town

Jeg elsker at denne serien er så enkel, så deilig og morsom på samme tid. Serien er laget av Courteney Cox fra Friends (se under) og ektemannen. Man blir kjent med Jules etter hennes skilsmisse med mannen Bobby , sammen har de sønnen Travis. Man følger Jules i dating, jobb og vennskapet hun har til den ganske negative bestevenninnen Ellie og fargerike Laurie. 

Friends

Ja, jeg ser fortsatt på det! Da DVDer var tingen hadde jeg alle serie-boksene. Jeg blir liksom aldri lei av karakterene i gjengen vår – Chandler, Phoebe (min favorittkarakter) Joey, Monica, Rachel og Ross. Hvem skulle vel ikke ønske at de var en del av denne vennegjengen?

Modern Family

Komedieserie som følger diverse familiesammensetninger og deres svært så morsomme hverdagsliv og hverdagsutfordringer. Du føler etterhvert at du blir kjent med de herlige karakterene. Får meg alltid i godt humør. MÅ SEES!

Blacklist

Denne. Serien. Er. Fantastisk. Raymond Reddington overgir seg frivillig til FBI etter å ha vært på rømmen i flere tiår med en liste over de farligste kriminelle i verden. Denne listen er han villig til å dele og hjelpe til med i bytte mot amnesti (at han slipper å bli straffet for sine tidlige kriminelle handlinger). Han insisterer på å få jobbe med FBI-agenten Elizabeth Keen. Men vi får ikke vite hvorfor, hvor han kjenner henne fra, eller hva historien hennes/deres er før uti serien. I nesten hver episode kommer Reddington med ett navn fra hans “Blacklist” som FBI skal løse samtidig som vi følger hans hemmelige liv som kriminell. Elizabeth Keen er ivrig på å få svar og det er jeg også!

Empire

Som Sigurd Vik i p3.no skrev: 

“Jeg har kun sett en episode av Empire, men jeg er allerede hekta. Dratt inn i en serie som kombinerer virkemidlene fra fengende klassiske familiedramasåpeserier med en kul og spennende musikkverden. Det hele pent plassert i øverste sjikt av den amerikanske hip hop- og RnB-industrien. Og der svinger det fra første stund. Serien gjør god nytte av musikkbransjens iboende «slå seg opp og fram»-drøm. Og byr på en rekke herlige figurer, med karikerte trekk, som treffer rett i «liker/liker ikke»-nerven, men som samtidig har mer enn nok kompleksitet til å stadig utfordre hvem vi heier på.” Jeg må si meg enig!

Serien er en slags urban musikal med både spenning og bra musikk produsert av selveste Timbaland ! 

Girls 

Vi følger den håpefulle unge skribenten Hannah Horvath i New York med vennegjengen. Sammen navigerer de seg gjennom tyveårene.

Deilig usminka jentedrama. Lena Dunham har laget serien som er inspirert av egne personlige opplevelser, og spiller hovedrollen.

 

Game Of Thrones

“Dette er Lord of The Rings, men med sex” sa seriens store stjerne Sean Bean med glimt i øyet da han ble bedt om å beskrive serien. Dette er en serie om begjær, makt, lojalitet og svik. Og den mest-sette serien på HBO noensinne. En serie hvor alt handler om å få verdensherredømme. Om hvordan og hvem man er villig til å dolke i ryggen for å få det.

Dette var mine favoritter for tiden, kom gjerne med tips om flere deilige serier i kommentarfeltet! 🙂

Nå skal jeg i studio ! 

Snakkes

Klem Sandra

 

Mine favorittsanger samlet i en spilleliste #TIDAL

Kjære lesere, kanskje dere er lyttere også? 

Jeg har laget en spilleliste på TIDAL med mine favorittlåter, fra de sangene jeg bruker når jeg skal sminke meg, le med venner


danse “Night After Night” 😉 

Når jeg er trist eller bare vil kose meg.

Sjekk den ut her!

 

 

FOR ET ÅR

Jeg vet helt ærlig ikke hvor jeg skal starte på denne bloggposten, hvordan jeg skal klare å takke alle for å ha gitt meg det beste året i mitt liv.

I starten av 2015 hadde jeg og Gunnar (Greve, manageren min) snakket om at jeg kanskje egentlig skulle ta meg en liten pause fra rampelyset og det å gi ut musikk. Jeg hadde tross alt, året før, hatt min egen tv-serie “Sandra Usensurert” på tv2 Bliss hvor jeg ble filmet ett år i både jobb og privatliv. Jeg hadde vært dommer for Idol Junior, gitt ut 10 låter, gjort reklame og en kampagne for bl.a Sloggi samt vært deltaker i Mitt Dansecrew på tv2.

Men da Play My Drum ble til, i ett studio på Carl Berner i mars endret de planene seg. Dette var jo en sommerlåt som vi måtte få ut så fort som mulig. Vi hadde så troa på låta at vi dro til Maldivene for å spille inn musikkvideo og brukte mye tid å penger for å få låta så bra som mulig. All cred til Tooji, Anders Frøen, Gunnar og MER Musikk for det!

Og det funket! I sommer hadde jeg ca 50 opptredener, med Vg-sommershow-turné hvor jeg både sang og danset med Deep Down Dopeizm på 45 feriesteder. Jeg hadde egne opptredener og var med på VG-lista turnéen. Det å være med å opptre på Rådhusplassen for 70.000 mennesker var helt sinnsykt! Snøballen rullet og jeg hadde masse spillejobber, sang for eksempel på God Morgen Norge, Sommerbåten, NRJ In the Park, God Sommer Norge og lagde en egen akustisk versjon av Play My Drum på P3. Nå vet jeg at sangen fortsatt roterer på radio både i Frankrike, Spania, Tyrkia og andre land. Så spennende!!

I september hoppet jeg inn i studio igjen og spilte inn Night After Night. Vi lagde en video med herlige mennesker som jeg igjen må få lov til å takke for at de ble med! Og allerede NÅ er den solgt til gull. Alt er veldig overvelmende og jeg er ufattelig takknemlig for teamet mitt og ikke minst dere lyttere!

Tusen takk for støtten dere har gitt meg igjennom å høre på sangene mine og dele de med vennene deres. Takk for fine kommentarer og følgere på sosiale medier, TUSEN TAKK til leserne av denne bloggen. Jeg er så lykkelig nå og gleder meg til å komme med enda mere musikk på nyåret.

Vi har laget en liten video av Play My Drum noen av de opplevelsene den og dette året har gitt meg.

TUSEN TAKK !

Klemmer, S 🙂

Winter Wonderland

Da jeg var på Nesodden fikk jeg skikkelig julestemning ! Det var akkurat så frisk temperatur som det skal være når vinteren ENDELIG banker på dør. Jeg har savnet den her i Oslo. Selma elsker snøen, men fryser lett så hun må ha på deg noe som varmer og når potene blir kalde, varmer hun seg på meg <3 

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere skal til jul <3 

Klem S 

Night After Night musikkvideoinnspilling

På onsdag spilte vi inn musikkvideo til sangen Night After Night Vi har jo allerede laget noe man kaller en lyric video, en video der man presenterer teksten til sangen og denne gangen var jeg så heldig at jeg fikk med meg masse herlige mennesker! (Den kan du se her

Men vi bestemte oss også for å lage en musikkvideo med meg, dansere, noen andre herlige mennesker og med en liten rampete “story” bak. Selvfølgelig med Mr. Mohammed Sarmadawy som regissør, det er samme fyren som lagde videoen til Play My Drum.

Sofie og Inger Helene var med som skuespillere og dansere.
Superflinke Mia Valentina koreograferte dansen

Hun er streng, jeg elsker henne!Her blir jeg sminket av May Karin mens Mohammed forteller meg om hva som skal skje i neste scene.

Verdens beste og flinkeste Mo 🙂


Lydia dokumenterer

Tid for skift

Sååååå gira og fornøyd var jeg


Mohammed gir instrukser

Girlsa

“And action” 

Hodo gjorde styling på videoen, her med Kim 🙂

Guttene får instruksjoner

Casten

Etter 17 timer var jeg lykkelig men sliten så jeg sovna på sofaen

Gleder meg SÅÅÅÅ masse til å vise dere reaultatet, tror det blir kult !

Alle bak kamera er iallefall superflinke så jeg vil bare benytte anlednignen til å takke dem <3 For en ære å få jobbe med så flotte, flinke mennesker!

Bilder tatt av Lydia Gieselmann, Sondre Fristad og Mia Valentina, noen av bildene er lånt fra Mia sin blogg

#sarmadawypiece #sandralyng #nightafternight 

Antrekket som passer til både jobb og fest

..Ok da, kanskje ikke jobb da med disse skoene, men man kan godt ha både Timberlands og joggesko til skjørt, og mulig en strømpebukse under siden det er vinter. Men jeg tok disse bildene innendørs og da funket det med heler 🙂


Bilder tatt av Lydia Gieselmann 

 

<3 sandra

Slik lager du min favorittfrisyre

Dette innlegget er sponset.

Hvis du vil ha frisyren jeg har på coveret til Night After Night, kan jeg vise deg hvordan jeg lager den 🙂

Jeg har nemlig fått meg nye produkter fra Makestyle som jeg er superfornøyd med! Jeg skal gå igjennom stylingen trinn for trinn.

Jeg brukte to krølltenger. 

Her er krølltangen Mast vol. 2 som gir deg store krøller, eller bølger

Først så børstet jeg håret med den fantastiske hårbørsten Ricci Grande Hair brush

Deretter brukte jeg litt beskyttende spray – Heat Styling Spray

Så lagde jeg krøller bare ved å ta tak i ett lite knippe hår og surre det rundt tanga 

For å holde håret du ikke krøller borte, surret jeg noe av håret opp og festet det med disse Alligator clipsene


Så ville jeg teste ut MAST vol 1 for å se forskjellen på krølltengene og brukte den på andre siden.

Krøllene med denne ble mye mindre

Men veldig fine de også 🙂

Her ser du forskjellen, på venstre side har jeg brukt MAST vol 1. Og på høyre siden – MAST vol 2.

Etterpå greide jeg bare litt igjennom håret og tippet høye siden over til venstre, Da fikk jeg denne looken:

Lett som en plett! 

Produktene får du tak i under:

Mast Vol.1: HER

Mast vol. 2: HER

Ricci Grande Hair brush: Kan kjøpes HER

Alligator clips: Kan kjøpes her HER

Heat Styling Spray: Kan kjøpes HER

Styling spray soft: Kan kjøpes HER

JULEN OG MINE TRADISJONER

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13534307/?claim=ak2n8twfda4″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Nå nærmer det seg jul og jeg gleder med sååååå mye! Til de koselige julefilmene, ribba, gløggen, familien, kosen og avslapningen.

Jeg er så heldig at jeg har en mamma som alltid har skapt istand jul hjemme, med koselige juletradisjoner. Det var faste dager ting skjedde på i min familie. 

Lillejulaften ble det vasket til jul og pyntet. På ettermiddagen spiste vi grøt med mandel i, kanskje vi hadde invitert noen familiemedlemmer, og på kvelden var det tv-titting, gløgg og “Grevinnen og hovmesteren” på NRK. Etter vi (jeg og lillesøsteren min Andrea) hadde lagt oss natt til julaften ble treet pyntet, det skulle være ferdigpyntet over natten. Jeg fikk jo aldri til å sove natt til julaften, jeg var så spent! Hvordan så treet ut, som noen ganger jeg og pappa hadde vært i skogen og hugget? Hvor manga gaver lå under? Kom nissen seg igjennom pipa? Hva får jeg i julesokken i år?

Jeg våknet alltid kjempetidlig julaften men heldigvis var det barnetv fra tidlig om morgenen. Jeg hadde fått julesokk av nissen med bladet “Topp” eller “Knoll og Tott”, en liten gave og masse godterier i. Juletreet så magisk ut og på det hang den samme lille julepynten jeg hadde laget i barnehagen. 

Da mamma og pappa stod opp spiste vi en deilig julefrokost: Da hadde vi tebriks (noe deilig rundtstykkegreier mamma pleide å lage) gomme (hjemmelaget pålegg laget av melk) fra Lofoten og kakao med krem.

Etter frokost var det på med julestasen for da skulle vi i kirka, og som regel var jeg med i ett eller annet julespill hvor jeg sang. Tre år på rad var jeg Maria, jeg elsket det.

Da vi kom hjem var det ikke lengre til middag og da spiste vi ribbe og julepølser med saus, potet, rødkål og potetgull faktisk. Jeg drakk favoritt-julebrusen min og til dessert fikk vi servert riskrem med jordbær saus. Tiden fra etter middagen til at pakkene skulle åpnes føltes som en evighet, men heldigvis hadde jeg en lillesøster å leke med. Da det var “pakketid” hadde vi også en spesiell måte å lese de opp på. Den eldste i huset skulle lese på gavelappen og dele ut én og én gave så vi alle så hva alle fikk. Da farfar var der var det han som leste opp. Det var tradisjon. 

Etter gaveåpningen lekte vi med det vi hadde fått til sengetid, så var det natta.

Her har jeg og Andrea fått hjemmestrikkede luer og gensere av mormor

1. juledag skulle vi være pyntet til julemiddagen og vi fikk ikke forstyrre andre familier eller leke med andre barn denne dagen , den var hellig. Til middag hadde vi pinnekjøtt.

2. juledag var det torsk til middag

I romjulen hadde bygda mi en hyggelig tradisjon som var at vi alle møttes ett sted, vi var kanskje rundt 50 stykk, så gikk vi tur sammen med akebrett og sparker. Da vi kom frem fikk vi gløgg.

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å skape egne tradisjoner med min familie når jeg får barn, kanskje vi kommer til å ha de samme jeg hadde? Bortsett fra pyntingen da, den må komme tidligere enn lillejulaften og treet må bli pyntet sammen med barna.

Jeg kommer til å savne denne skatten da, lillesøsterern min Linnea som skal feire julen i Mosjøen i år. Her er hun med gaven hun fikk av meg i fjor:)

Men, jeg gleder meg til å feire min første jul med kjæresten min Lasse og valpen vår Lassi. Jeg skal være på Fetsund hos mamma og stefaren min med hans datter, min søster Katinka og lillesøster Andrea og hennes kjæreste. Her er bilde fra da alle vi feiret jul sammen sist med mormor.

Jeg gleder meg veldig <3