Se meg i 70-talls kostyme på TV2 i kveld @MDC #That70sshow

Da er det ikke lenge før det braker løs på Mitt Dansecrew. Grugleder meg til å vise dere hva vi har øvet på. Forhåpentligvis klarer jeg å holde nervene i sjakk sånn at jeg får frem alle de tusen bevegelsene vi har øvet inn! Haha. Denne uken er temaet 70-tallet, og vi har hentet inspirasjon fra Soul Train! For dere som ikke er helt sikker på hva Soul Train er, så kan dere jo sjekke klippet under 🙂  

Håper dere liker dansen vår i kveld og vil stemme på oss denne uken også <3 For å stemme – send sms til 26400 med tallet 5, eller stemme gratis her

Stor klem Sandra 

FREDAGSSTEMNING!

Ahhh, helg! Mange av dere forbinder kanskje helg med tacofredag, bytur, gullrekka eller fest, for meg akkurat nå betyr det ny direktesending @ MITT DANSECREW!  Men, denne spillelista gir meg ekstra energi før sending 🙂 Håper den får dere også i dansehumør!  Klem S

 

Har dere forresten sjekka ut musikkvideoen til “Heels Off” som ble sluppet i går? Regissert av fantastiske Christian Bastiansen! 

 

 

«Heels off» musikkvideopremiere fra en artist eller en kjendis?

Shit. 

Ja, jeg velger faktisk å starte dette innlegget med det. Jeg fant ikke ett bedre ord her jeg sitter. Ganske sliten etter dansetrening, men veldig klar for å slippe musikkvideo. For det var egentlig det jeg skulle skrive innlegg om idag, og video skal det bli. Men det er også en del andre ting som har surret rundt i hodet mitt den siste tiden som jeg gjerne vil skrive litt om. Plutselig gikk det opp for meg hvor mye som har skjedd siden jeg kom hjem fra USA for snart to år siden. Da jeg flyttet inn på gjesterommet til mormor, hugget ved hos stefaren min, hadde vaskejobb på treningssenter og jobbet på bakeri for å få endene til å møtes. Alt for å få muligheten til å realisere det som har vært drømmen siden jeg var en liten jente, å leve av å være artist.

Siden det har det gått temmelig i ett, og jeg innså nettopp at singelen jeg nettopp slapp, «Heels off» er den tiende låten med mitt navn på, som har blitt sluppet siden jeg kom hjem. Har jo skjedd veldig mye annet spennende og gøy altså, men det er tross alt musikken som er viktigst for meg. 

Men er jeg først og fremst en kjendis? Iallefall er det jeg oftest blir kalt. Egentlig sjelden artist, eller musiker. Mitt Dansecrew og kjendisen. Taxisjåføren i dag sa det var kult å ha en “kjendis” i bilen sin. En anmelder i Norges største avis, som anmeldte den forrige låta mi skrev at jeg ikke er en artist men «snarere en kjendis som driver med musikk» og at musikken min hørtes ut som «et substansløst lydspor til ankomst på rød løper, bakgrunnstøy i en God Kveld Norge reportasje». Jeg har både vært på God kveld Norge og stiller gjerne på røde løpere, men jeg har vel alikevel lov til å (stolt) kalle meg selv artist, uavhengig av hva folk mener om musikken min? Jeg som skriver alle låtene mine selv, jobber steinhardt i studio og primært lever av å lage og spille musikk..? 

Missforstå meg rett, jeg vet at jeg har gjort og gjør mye som ikke handler om musikk også. At mange alltid vil se på meg som en kjendis mer enn en artist uansett hva jeg gjør. Og jeg synes det er SUPERHYGGELIG når folk kommer bort til meg på gata for å slå av en prat eller ta bilde. Jeg tar det som ett stort kompliment at Idol Jr ville ha meg som dommer, at Mitt Dansecrew lot meg få være deltaker i programmet og at TV2 ville lage “Sandra Usensurert”. Jeg er utrolig heldig og veldig takknemlig! Men jeg er fortsatt en artist 😉

Jeg blir også kalt søt. Søt som en liten jente som står der og synger. Slik føles det iallefall noen ganger. Ikke en karrierekvinne som står på. Det fornærmer meg til tider, selv om jeg vet at mange sier det i beste mening.

Jeg tror mange jenter har det slik i jobben sin og i livet ellers. «Så flink du er» eller «så hyggelig du er», mye mer enn «du er modig» «jeg respekterer deg» 

Nå høres dette kanskje litt sutrete ut, og jeg blåser kanskje litt i mitt eget horn. Direkte (og dårlig?) oversatt fra engelsk. Men vet du hva, det får så være. Dette er min blogg, mine følelser og min egen usensurerte tumleplass. Jeg står for hvert ord jeg skriver her, samtidig som jeg også respekterer at alle har rett til sin egen mening.

Men så har jeg også lyst til å takke. Takke alle der ute som støtter, liker, følger og heier på meg. Uten dere så hadde ikke noe av alt det som har skjedd de siste to årene vært mulig. Jeg er kjempestolt over alt jeg har fått til, og utrolig takknemlig for at dere har gitt meg muligheten! 

Og til alle dere andre som ikke har sansen for meg og musikken min. Som synes det blir litt for mye, litt for ofte av og fra den blonde jenta fra Mosjøen som banner for mye. Jeg skulle ønske jeg litt oftere fikk et klapp på skulderen istedenfor et klapp på hodet. Så skal jeg prøve å slutte å banne så mye! Neia, joda.

Under finner dere den nye musikkvideoen min til «Heels Off» som jeg har gjort sammen med verdens beste dansecrew, Deep Down Dopeizm og som er regissert av fantastiske Christian Bastiansen. Håper dere liker den! 

 

Klem fra Sandra, kvinne, artist (og kjendis)

 

Kjøp “Heels Off” her: 
Spotify
iTunes
Wimp

Musikkvideo teaser

I morgen slippes musikkvideoen til “Heels Off” her på bloggen. Jeg er så fornøyd, og gleder meg kjempemasse til å endelig få dele den med dere. Til da kan dere se på denne som en smakebit på hva dere har i vente 🙂 Følg meg gjerne på Instagram forresten for updates om meg og mitt: Sandralyng 🙂 Klem 

 

//

 

“Heels Off” sniktitt-bilder og konkurranse

Forrige uke hadde vi musikkvideoshoot til min nyeste låt “Heels Off”. Selv om det var en lang dag, hadde jeg det skikkelig gøy under innspillingen. Jeg fikk jo ha med meg verdens beste dansecrew – dEEp doWN dopEiZM, som har hatt tålmodighet til å lære meg å danse 🙂  Musikkvideoen slippes her på bloggen til torsdag, og jeg gleder meg masse til å dele den med dere<3

Siden det er ny blogg, jeg er ute med ny låt og snart ny video – tenkte jeg det var på tide å ha en liten give-away 🙂 Alt du trenger å gjøre er å svare på disse to spørsmålene i kommentarfeltet:

*Hvilke to klesmerker/skomerker nevner jeg i låta “Heels Off”?

*Når dansa du sist? 

To av dere vil få en liten pakke fra OnePiece 🙂 Lykke til og ser frem til å høre om deres siste danseopplevelser.

Her er også noen bilder fra “behind the scenes” som det så fint heter, fra videoinnspillingen vi gjorde forrige uke til “Heels Off”.

 Trykk play her, og scroll deg nedover;) 

“Heels Off” kan kjøpes her: 

Spotify
iTunes
Wimp


Alle bilder: Emil Sollie 

 

Hvis du vil kan du sjekke oss ut i morgen tidlig på God Morgen Norge, da skal jeg og DDD opptre med Heels Off  🙂

Det blir spennende!

SÅ må vel legge meg snart siden jeg skal opp 03.30, vi snakkes !

 

Klem Sandra 

 

 

*dette innlegget er gjort i samarbeid med OnePiece

Sandra, det er meg

 

Det hjalp meg veldig for inspirasjon til hva jeg kunne skrive om her inne igjennom å rett og slett bare spørre dere, takk.

Noen spurte om jeg rett og slett bare kunne skrive litt om meg selv, så da gjør jeg det!

Jeg heter Sandra, er en vimsete jente på 27 år som kanskje heller skulle kalt seg selv dame, men føler aldri at jeg blir helt voksen.

Jeg elsker å hoppe på trampoline, synge, spille Super Mario (helst på Supernintendo) smågodt, PIZZA, softis og fiskeboller i hvit saus.

Jeg elsker R&B musikk, Los Angeles er min favorittby. Har alltid drømt om å reise til Hawaii.

Jeg elsker vennene mine og hundene mine Selma og Nahla. Og har stor kjærlighet for søstrene mine.

Jeg og lillesøster Linnea

Klumpen på besøk hos Sainra, som hun kaller meg.

                                           

Strikke-Nahla fra tiden vi bodde i LA      


Selma og Nahla 

Jeg digger (fortsatt) tvseriene Fresh Prince in Bel Air og Friends. Også liker jeg krim som Criminal Minds, Dexter og Broen. Jeg liker fine vesker og komfy joggebukser.

Jeg er stortsett positiv og prøver å finne det gode i folk og det beste i situasjoner. Jeg blir masete hvis kjæresten roter, og jeg bruker for mye penger på taxi og takeaway. Jeg koser meg om kveldene med strikketøyet mitt, stearinlys og India.Arie på høytaleren.

 

FAVORITTALBUM

Jeg digger brettspill og prøver å meditere noen ganger i uka, eller det vil si, jeg tester ut sånne meditasjonsapper på telefonen og sovner straks hun dama begynner å bable. Jeg må nemlig ha 1 time middagshvile hver dag. Jeg sover masse når jeg har mulighet.

Jeg er klumsete og har alltid ett eller annet blåmerke jeg ikke vet hvordan jeg har fått. Jeg synes matlaging er dritkjedelig og spiser glutenfri spagetti med ketchup, brødskive eller havregrøt til middag en del når jeg er alene hjemme. Men helst sushi fra hjørnet der jeg bor.

Jeg ELSKER dyna mi, under den er den beste plassen i verden, helst da med Selma (hunden min) i armkroken og vi begge på hans armkrok. 

Jeg skriver musikk når jeg har mye å tenke på, er trist, glad og kreativ og har alltid noen strofer på lur som jeg synger inn på telefonen min til neste gang jeg skal i studio.

Bilde fra Songfarm, en låtskrivercamp i sommer

Jeg hater sørpe, energityver og raspeballer, og er så følsom at jeg nesten ikke kan lese nyhetene uten å bli påvirket. Jeg gråter lett og får vondt i magen og vil fikse om jeg ser noen har det vondt, om jeg kjenner de eller ikke. Jeg er altfor stor i kjeften, prøver da å skylde på at jeg er nordlending, og har dårlig, grov humor.

Jeg synes det er kjedelig å pynte seg og går aldri med mer enn ett strek over øyet og maskara i hverdagene, kanskje jeg rett og slett er litt smålat?

Jeg har ett arr på nesen etter jeg hadde vannkopper som 5 åring og ett kutt i panna etter at jeg falt i en stentrapp som lita. Jeg har små føtter og har noen ganger handlet barnesko til meg selv. Når jeg er på byen drikker jeg vin eller jaegerbomb, kommer an på stemninga, men nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var på byen når jeg tenker meg om, vært mye jobb i det siste.

Under finner du partylista mi fra Spotify 🙂

 

 

Ja, så ELSKER jeg jobben min og er villig til å ofre nesten alt for den. Jeg lever for musikken.

 

Takk for meg, noen som har samme interesser?

 

Varm klem S

MDC-glede, Nitimen-krabbedans og blogge-hjelp fra dere?

Hei dere 🙂

 

Jeg kom videre i går på Mitt Dansecrew!!! Og det grunnet de og dere som stemte på meg, tusen tusen tusen takk 🙂

Jeg ble så glad, så lykkelig at jeg jublet og hoppet ut i nærmeste snøskavvel så fort jeg kom meg ut av tv2 studioet i går. (Jeg og Selma hopper i snø når vi er glade; refererer til Selmagram @selmathedawg)

xts1o0Farj

 

Var oppe tidlig i morrest for å snakke litt med Claus Wiese og Nadia Hasnaoui om MDC og Heels Off på Nitimen på P1. 

Jeg sa at låta var perfekt å danse krabbedansen til, så det gjorde vi da den ble spilt av. De var helt enige. Du kan se akkurat HVOR søte vi var da nederst.

Nå skal jeg blogge her på side2, det blir gøy. Jeg er jo en frøken med masse på hjertet og kommer sikkert til å skrive om en del forskjellige ting.

Men jeg tenkte kanskje at dere kunne hjelpe meg litt?

Hvis dere har tips eller ønsker til innlegg så gjerne kommenter under. Vi snakkes 🙂

 

Klem S

Å presse seg selv

De to siste månedene har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg kunne klare på så kort tid, jeg har lært meg å danse! Hvor bra jeg gjør det er en annen sak, men jeg kan bevege meg uten å snuble 🙂

Jeg har alltid drømt om å kunne danse, bevege meg til musikken og føle meg fri og lykkelig. Men selvtilliten min har stoppet meg til nå med tanker som “du ser rar ut” og “du får det ikke til”. Da jeg ble med på Mitt Dansecrew fikk jeg muligheten til å gå ut av komfortsonen og presse meg selv forbi de mentale barrierene, forbi det at jeg blir flau, og det at jeg tror jeg ikke kan. Jeg måtte lære meg og danse, og det på kort tid! 

Her har jeg ett fantastisk crew som jeg har blitt kjent med, de kommer til å være mine venner for resten av livet! Det er jeg sikker på. 


Foto: Emil Sollie

Deep Down Dopeizm kan vinne en halv million om jeg står på. Og det gjør jeg. Jeg trener til det punktet der kroppen min helst vil si stopp, det verker overalt og blåmerkene blir bare flere. Så…her om dagen tok følelsene overhånd da tv crewet var der (les mer om det <a href="/”>her)  :/ Det var flaut, men ekte. Tårene trillet, kroppen var blitt presset veldig langt og jeg var sliten. Men det er vel lov å være sårbar? er det ikke?

Jeg spilte i Bergen på lørdag, kjørte hele natten til Norefjell for så å opptre søndag og lage musikkvideo hele mandag. Selv om det ikke er mye søvn i sånne perioder så gir det meg faktisk energi! Jeg lever det livet jeg bare kunne drømme om som liten jente. Jeg vet at jeg er superheldig, men jeg står også hardt på. Så derfor kom tårene her om dagen på trening. Kroppen er sliten og jeg klarte ikke helt å fullføre trinnene jeg skulle, følte ikke at jeg strakk til på en måte. At kroppen ikke var sterk nok, at det ikke var nok tid. Jeg skulle lære meg tre nye dansestiler; house, locking og wacking, samt hiphop. Skummelt. 

NÅ har jeg lært meg koreografien. Den skal jeg snart opptre med og jeg skal klare det, med ett stort smil om munnen, som om det er enkelt, selv om jeg atter en gang skulle få leamus i ansiktet av nervøsitet (ref. første programmet på Mitt Dansecrew)

Låten min “Heels Off” slippes også i dag! Spennende! Dere kan høre den her: 

 

iTunes: http://bit.ly/1yRQq3f

Jeg håper så inderlig at dere liker den og vil danse til den sammen med meg. Låta er inspirert av crewet mitt Deep Down Dopeizm. Jeg ville lage en sang som representerte det jeg gjør akkurat nå.  

Enjoy og ha en god helg 🙂 

 

Klem fra Sandra