DYRT VS RIMELIG

Om man tar seg litt tid til å titte på nett og i butikker kan du omtrent finne en identisk lik kåpe, bukse, veske eller sko – og det er mange kroner å spare!.

Ett antrekk man nesten ikke ser forskjell på kan være tusenvis av kroner i dyrere.

Nedenfor har jeg funnet frem ett eksempel på det. Dette antrekket er det 12.700 kr i forskjell på, ser du no særlig forskjell?

Semsket kåpe: Gestuz 3 999,- vs First and I 499,- 


Skinnbukse: Gestuz 4999,- vs Gina Tricot 399,- 

Veske: Adax by Caroline Berg Eriksen 3899.- vs Nelly 499,-

Vans: By Malene Birger 1999,- vs VANS 799,-

Der sparte vi de pengene!

<3 S 

 

 

5 kommentarer
  1. Det er helt absurd at det skal koste så mye. Ja, det er et populær merke og sånt, men likevel. Det er klær som vi skal ha på oss, som vi skal bli fine i. Og de største bloggerne som designer vesker eller klær skal ha så mye for de. Blir så forbanna!!

  2. Det er så fælt! på den skolen jeg går på og sikkert mange andre skoler er det så stort press på riktig merke på klærene! Det går ikke ann å få stoppet det! Husker i 5.klasse begynnte vi og krangle om at alle måtte ha ekte ugs! ikke fake. Hater dette presset! skole er til og lære på, ikke vise hvem som har de dyreste klærene og se best ut:(

  3. Holymoly for en forskjell det var på de to antrekkene! Liker at du deler slikt, er jo veldig greit å vite 🙂 Jeg synest også at det er helt OK å gå for de alternativene som er litt rimlig for lommeboka. Ha en fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg