Havrepannekaker

Ny uke – ny oppskift. Her får dere en deilig oppskrift på havrepannekaker. Dette kan du både nyte til frokost, lunsj eller kveldsmat. 

Du trenger: (1 posj)

  • 2 egg 
  • 1 klype salt 
  • 2-3 dl havregryn 
  • 1 ts vanilijesukker 

Bland alt sammen til du får en fin konsistens. Tilsett mer havregryn om du vil ha en fastere pannekake eller tilsett melk om du vil ha mer flytende pannekaker. Stek så på middels varme til du får en gylden farge på hver side. 

Du kan steke flere små eller en stor. Jeg foretrekker å spise havrepannekaken med brunost, cottage cheese og syltetøy. 

Håper det falt i smak! 
 
<3 S

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg