25.09.2017

  

 

Q: Hei Sandra, jeg har også lyst til å jobbe med musikk sånn som deg, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Har du noen tips?

A: Det kommer an på om du spiller noen instrumenter eller om du liker å lage sanger eller om du liker å synge. Hvis du elsker å opptre for eksempel så kan du jo starte med å spille små gigs på små, hyggelige steder.

Jeg sang på eldresentrer jeg da jeg var 15, bare for å synge for noen. Jeg startet mitt eget barnekor da det jeg gikk i ble lagt ned og stilte meg oppå campingvogna på ferier og sang som barn. Nå har man jo Youtube, Soundcloud og sosiale medier som man kan markedsføre seg selv på, eller melde seg på en sangkonkurranse på tv som jeg gjorde 🙂

Det finnes jo mange fine kulturskoler og man kan skaffe seg privatundervisning i det evt. instrumentet man spiller.

Lykke til, si gjerne ifra om det er noe mer jeg kan bidra med 🙂

Q: Så deg på insta: Og for ett sammentreff, jeg lurte faktisk akkurat på to ting; Er du singel? Og vil du ble kjent med en helt kaos lættis fyr?

A: Heisann 🙂 Jeg har samboer men du er sikkert en herlig kaos lættis fyr som finner en heldig partner snart 🙂

Q​: Hvor lenge ser du for deg å holde på som artist? Og hva skal du gjøre etterpå?

A: ÅÅÅ gøy spørsmål! Hmm, jeg vil gjerne stå på den scenen så lenge publikum vil ha meg der. Jeg gjør jo også mer enn å jobbe som artist da jeg skriver låtene mine selv, også for andre så om jeg ikke står på scenen kunne jeg jo jobbet som låtskriver. Jeg har fått mye erfaring igjennom disse årene så en dag vil jeg hjelpe unge artister som vil frem og opp. Jeg vil studere psykologi på ett tidspunkt og holde foredrag om psykisk helse og mobbing. Jeg vil gjerne prøve meg litt som skuespiller en dag og kanskje være med i en musikal. Jeg tar også for tiden privattimer med barn som vil lære om synging og opptreden og det synes jeg er kjempegøy. Jeg blir liksom en slags sanglærer og vi gjør gøye leker ect for å lære.

Q: Hei Sandra. Er du singel?

A: Hei! Jeg har samboer jeg, nå snart på 3. året 🙂

Cola vs. Pepsi?

Svar: Må nok si Cola her 🙂

Hvilken sang av deg selv er du mest stolt av? 

svar: Jeg er veldig fornøyd med sanger jeg har skrevet som jeg føler har ett budskap som kan gi håp.

Som for eksempel Blue, som handler om mobbing og er en påminnelse til unge der ute om at de er gode nok som de er.

 

Jeg liker Vuggesang som jeg skrev da jeg var 17, om en venn av meg som mistet lillebroren sin i krybbedød. Jeg ville den sangen skulle være ett fint minne for han.

Jeg liker også Ta Me Dit, som jeg gav ut for ikke så lenge siden. Den går ut til barn og unge der ute som opplever vonde ting. Det kan være for eksempel vold i hjemmet som første vers handler om. Voksne har som regel mulighet til å komme seg utav vonde situasjoner mens barn har vanskelig for det. Ta Me Dit handler da om at man kan alltid, om ikke bare i fantasien kan rømme til ett trygt og bedre sted. 

Q: Du burde lage en sang om lyngbanden. Og hva er favoritt maten din?

A: Det var en god idé, hehe, til de som ikke har fått med seg hva “Lyngbanden” er så kom noen følgere på instagram opp med det da jeg hadde ne live-insta for noen måneder siden. De mente vi måtte finne på ett navn til det de kalte fansene mine. Jeg er utrolig rørt og litt rød i kinnene nå, takk. Kanskje jeg lager en låt snart dedikert til dere.

Min favorittmat tror jeg er taco, da kan man blande masse digg i en greie og det er perfekt.

Q: Hvilken bh-størrelse bruker du? Elsker bloggen din, Sandra! Stå på videre 🙂

A. Det var ett veldig personlig spørsmål, men siden jeg sa dere kunne spørre om alt så svarer jeg. I Victoria Secret BH (som jeg synes lager de som sitter best) bruker jeg 65 F.

Q: Hvis du kunne forandre en eneste ting med deg selv, hva ville det være?

A: Jeg skulle ønske jeg tok meg en utdannelse da jeg elsker å lære, men følte ikke at jeg hadde tid til det på den tiden da jeg var veldig travel med å bygge en artistkarriere.

Q: Tror du på Gud?

A: Jeg tror på at det er en kraft som er større enn oss, noe som er vanskelig å forklare, men jeg er ikke knyttet til noen religion.

Jeg tror på universet og på at det du sender ut – kommer tilbake til deg.

Jeg tror at sjelen aldri dør og at karma fungerer. Man må behandle andre mennesker slik man ønsker å bli behandlet selv. Jeg tror på kjærlighet.

Q: Kan du fortelle litt om din historie med spiseforstyrrelser og kanskje dine beste tips for å komme seg ut av det? Kjenner jeg går inn i en veldig mørk periode selv nå etter mange gode måneder.. Føles ut som det aldri skal ta slutt.

A: Dette har jeg tenkt å lage ett helt innlegg om siden det er ganske omfattende. Når det gjelder å komme seg ut av det så må jeg først vite hva du lider av, er det anoreksi? ortoreksi? Overspising eller bulimi?

For meg som slet med bulimi og overspising hjalp det å slutte å være så streng mot meg selv. Jeg fikk hjelp av en psykolog og sa til folk jeg stolte på at jeg slet. Det er viktig å være ærlig med seg selv og å tørre å sette ord på det, snakke om det. Så startet jeg i det små og kanskje gå fra å overspise og kaste opp flere ganger om dagen til å gjøre det mindre og mindre. Etterhvert ble det en seier for meg å holde meg til én gang om dagen, så startet jeg med å telle hvor mange dager jeg klarte å gå uten å kaste opp. Så øvde jeg meg på å bli mett av en posjon mat og heller spise oftere. Jeg trente, det fikk meg til å ville spise sunt og få i meg proteiner og vitaminer som kroppen trenger for å bli sterk. Til slutt hadde det gått så mange dager, uker og måneder siden jeg hadde det sånn så da anså jeg meg som frisk. Det var vanskelig og jeg har trillet mange tårer, men etter 9 år med å slite var det nok. Jeg skjønte at den eneste som egentlig, til syvende og sist, kunne hjelpe meg å bli frisk var meg selv så jeg bestemte meg for det. Håper du klarer det, vi kan gjerne holde kontakten, ønsker deg lykke til og alt godt, varm klem.

Q: Hvorfor spiller du så lite på sex? Du er jo rene nonnen sammenlignet med de internasjonale artistene.

A: Dette er ikke noe jeg tenker over rett og slett, jeg går med det jeg vil og vil jeg ha på meg en badedrakt på scenen så har jeg det, vil jeg gå med en kjeledress så gjør jeg det. Fette enkelt.

Q: Hvor gammel var du første gang du hadde sex? Hvor mange har du hatt sex med? Når bør/synes du man skal/kan ha sex? Usikker og redd men vil også

A: Jeg hadde sex da jeg fant meg en kjæreste jeg var glad i og trygg på. Jeg har hatt lange forhold så har ikke hatt sex med så mange. Jeg synes man skal ha det når man er voksen og ha det med noen man stoler på. 

Q :Hva bruker til barbering og intimbarbering? Råd til eventuelt røde nupper om du har hatt/slitt/sliter med det? Synes alt skal bort/ at det er det beste?

A: Jeg synes det er best, men vondest å vokse. Man kan bruke en mild skrubb på områder der man blir rød/får nupper. Jeg synes at man skal velge det helt selv 🙂

 

10 kommentarer
  1. Idol sandra!: Denne låta Blue er vel den du sikter til. Det hooket har jeg fått tillatelse til å bruke fra de som skrev den orginale Blue sangen for Eiffel 65 og de får mesteparten av det vi evt tjener på streams på sangen. Den låta var den som gikk mest på høytalere rundt meg det året jeg var 13, kanskje det året jeg hadde det tøffest som ungdom. Derfor er det en slags referanse til egen smerte etter mobbing i låta. Men ett budskap om at det blir bedre. Du trenger for all del ikke like sangen men det var iallefall derfor den ble skrevet <3

  2. Hørte på låta de, Vuggesang, den var veldig tøff å høre på. For min søster mistet sitt barn i kreft. Du er en god person Sandra! Ikke mange som lager en låt dedikert til en annen personer, ihvertfall ikke en så personelig låt. Du har all grunn til å være stolt av deg selv og det du får til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg