hits

desember 2016

Ikke kommenter hva jeg spiser!

De som har lest bloggen min i desember skjønner kanskje at jeg elsker jul og kan være flink til å romantisere den. Jul er jo den koseligste tiden på året! Julekos, julestrømper, julekaker, julegodt, julemat..

I julen skal alle være venner, selv om man egentlig kanskje ikke liker hverandre. Da skal alle smile, selv om de har det vondt. Da skal alle gi gaver, selv om de er blakke. Da skal alle elske vinteren, selv om man fryser. Da skal alle spise julemat, selv om det, for noen, kanskje er vanskelig nok å bare få i seg mat. Kanskje det er litt vanskelig å skulle "kose" seg, og kanskje det blir litt ekstra vanskelig rundt denne tiden siden du føler at du MÅ KOSE DEG, du også. Kanskje du må late som.

Jeg skrev et lignende innlegg i fjor (Til de som gruer seg til julematen) og vil gjerne si det igjen til de der ute som kjenner noen som sliter med spising, eller kanskje du er en som gjør det selv. Kanskje de eller du ikke vil innrømme at de/du har spiseforstyrrelser, men bare er litt FOR sunne. For de/oss (jeg var sånn tidligere) kan denne tiden av året være ekstra vanskelig. Iallfall hvis andre påpeker det.

Jeg skal ikke fortelle noen hva andre skal eller ikke skal gjøre, jeg vil bare si at jeg ville satt pris på om folk ikke kommenterte hva og hvor mye/lite jeg spiste. Jeg hadde ønsket, hvis jeg var vegetarianer, at folk lot være å si at jeg kun spiste kaninfôr fordi jeg ikke likte tanken på at ribben på bordet en gang hadde vært ett levende vesen. Jeg hadde ønsket at, hvis det var utenfor min trosretning å spise gris, at folk ikke kommenterte det, bare respekterte det. Jeg hadde ønsket, hvis jeg hadde hatt spiseforstyrrelser, at folk ikke stirret på meg for hvert tygg jeg tok. Jeg hadde ønsket at jeg ikke måtte lyve om, hvis jeg ville være sunn, hvorfor jeg ikke vil ha den og den julekaken. La folk få spise det de vil.

Personlig, fra en jente som slet i mange år med bulimi og overspising: Ikke kommenter hvor mye eller lite julemat og godteri jeg spiser, please. Takk.

Er det noen som kjenner seg igjen her? Kommenter gjerne under <3

LES OGSÅ:

NÅ KOSER VI OSS

DU ER BRA NOK SOM DU ER 

KJÆRE DUMME DEG

 

Happy - box

Jeg skrev at jeg skulle dele med dere julegaven jeg fikk i år som fikk meg til å gråte av glede. Verdens beste julegave!

Julegaven fikk jeg av kjæresten. Han kaller det "Happy-box"Dette kortet skrev gudbarnet mitt Jordan på 11 til meg <3 (han snakker om da jeg møtte opp på skolen hans

Lasse fant på å lage en "Happy-box" sammen med venninnen min Sophie Elise etter at han så at det fantes dager for meg som var tunge, dager da jeg ikke følte meg noe særlig verdt og dager med dårlig selvtilit. Han fikk en snekker til å lage boksen og 33 av venner og kolleger til å skrive små lapper (som han laminerte) med ord som beskrev hva som var bra med meg og hvorfor de var glade i meg. WOW!

Jeg ble så rørt! Han sa at når jeg har dårlige dager så skal jeg lese disse kortene og smile igjen. Jeg skal legge andre gode minner i denne boksen, jeg skal legge feriebilder, favoritt cd´en min av India Arie og suvenirer som betyr noe for meg.

Jeg føler meg som verdens heldigste jente.

Tusen takk til venner, famile og kjente som tok seg til til å skrive disse fine ordene. Takk til verdens beste kjæreste.

LES OGSÅ: 

KJÆRE DUMME DEG

NÅ KOSER VI OSS

DU ER BRA NOK SOM DU ER

JEG SKAL KJEMPE FOR BARN OG UNGE MED PSYKISTE LIDELSER

 

Fra en lykkelig Lyng <3

 

 

 

For en respons!

Hei dere kjære, kjærlige mennesker.

Jeg vil bare takke dere for de fine tilbakemeldingene etter blogposten min "Nå koser vi oss"

Nå har jeg snart ringt til seksti mennesker og hatt hyggelige samtaler i går og i dag.

Dette må være noe av det fineste som har skjedd meg på lang tid. Med noen snakket jeg med en stund. Før jeg ringte var vi ukjente, etter samtalen følte jeg at vi på en måte kjente hverandre litt. At jeg hadde fått en ny venn. At vi forstod hverandre. Takk for de samtalene, dere vet hvem dere er.

Noen samtaler ble korte, men vi fikk sagt GOD JUL. Noen svarte ikke, kanskje fordi de var travle eller ikke svarer noen som ringer med skjuld ID, kanskje vi snakkes en annen gang.

Min julaften har vært helt perfekt. Dagen startet tidlig da jeg måtte opp 06.00 for å gjøre meg klar til å dra til God Morgen Norge. Mamma og stefar Yngve, lillesøster Andrea og hennes kjæreste og min Lasse stod grytidlig opp bare for å få ha julefrokosten sammen med meg. Det gjorde meg veldig glad,alle vet at det er drit å stå opp tidlig på en fridag så det satte jeg pris på.

På God Morgen Norge snakket jeg om ensomhet og familie (Se intervjuet HER) og sang "All I Want For Christmas" (sjekk video HER) Etterpå kom Lasse å hentet meg og vi leverte noen julegaver før vi dro hjem til hans familie. Jeg fikk også en julegave som fikk meg til å gråte, det skal jeg skrive mer om senere, nå skal jeg se julefilm <3

 

🎄

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng)

Årets kvinnelige artister

Hei dere!

Nå sitter jeg "backstage" på tv 2. Jeg skal snart opptre på God Morgen Norge men singelen min Hiding. Du kan se det på tv2 09.50. Var oppe 04.00 i natt så er litt trøtt men gleder meg.

Jeg ville bare dele det at jeg syntes det var stas å være på listen "Årets kvinnelige artister" på Spotify. 

Jeg tar over snappen til @vglistatopp20 i dag OG skal opptre på Ruben på P3 i kveld! Så følg med :) 
 

Skal opp klokka bæsj i morra for å synge på @GMN så nå er det natta! 😽

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng)

 
Travel, deilig dag <3
 

Nå koser vi oss!

"Nå koser vi oss", sier mamma, og det gjør vi ofte sammen. Jeg er sammen med mamma og stefar Yngve, mormor og lillesøster Andrea så mye jeg kan. De er familie, det kjæreste jeg har. Jeg setter så stor pris på de, samtidig som jeg vet at det er mange der ute som ikke er så heldige å ha familie rundt seg i julen. Jeg er kanskje ekstra heldig for kjæresten min har også en fantastisk familie som har tatt meg godt imot og der skal jeg være på julaften.

Jeg tenker på de som ikke har noe sted å være julaften, eller noen å feire sammen med. Jeg skulle gjerne samlet dere hjemme, bli kjent med nye mennesker, vise at ingen er alene egentlig, det er alltid "oss" om vi kjenner hverandre eller ikke. Sånn kan det ikke bli i år da jeg skal feire hos andre MEN jeg vil gjerne ønske de/dere god jul, personlig. Hvis det er noen som føler seg alene på julaften, kan ikke de sende meg en mail med telefonnr deres til lillelyng@gmail.com så ringer jeg og ønsker god jul til de som vil det.

Julen kan noen ganger være litt "krampaktig", derfor overskriften: "Nå koser vi oss". Man SKAL liksom kose deg i julen, være med familie, ha råd til julemat og gaver. Jeg velger å tro at de som har dårlig råd, kjenner ekstra på det i julen. De som ikke har sine kjære rundt seg lengre, av forskjellige årsaker, kjenner ekstra på det i julen. De som er ensomme, kjenner ekstra på det i julen. Denne bloggposten går ut til dere.

La meg ringe å si god jul <3Snakkes ! 

Varm klem Sandra

 

Julegavetips til han

Fortsatt ikke kjøpt julegave til kjæresten, broren eller kompisen din? Her er noen ting jeg kommer til å gi :) 
Diesel SMIAA Skjerf black / Diesel DRUM ROLL Ryggsekk black / Homme M Deostick 75g / Calvin Klein Underwear POWER Underbukse black / Burberry Solbriller light gold/matte black
Topman AZTEC 4 PACK Sokker multi bright / Topman Treningsbukser charcoal / Topman BURG MOOSE Jumper rød / LAGERFELD Sjal schwarz / M Deostick 75g
Esprit Lue grå / Triwa NEVIL Kronografklokke brun / Zign Skulderveske brown / American Apparel Treningsbukser zinc / American Apparel HEAVY TERRY Treningsjakke maroon
Diesel BITWO Belte braun / Marc O'Polo MIX PROGRAM Pyjamasbukse jeans / Kettlebell 8 kg / Barbermaskin S9511/31 / Hettesweatshirt TF Logo Hoodie
 
Andre tips :
 
- Flaxlodd
- Godteri
- Ølglass
- Tøfler
- Badekåpe
- Apple TV eller Chromecast
- Spill
- Sportsting som han evt interesserer seg for
- Bok, eller lydbok-gavekort. Kanskje en biografi fra en av favorittartistene hans
- Hvis det er til kjæresten din kan du for eksempel skrive små lapper og gi han gavekort fra deg, på massasje, at du lager en middag ect. Bare fantasien kan stoppe en her - Gratis og veldig gøy :)
 
GI (OGSÅ ELLER HELLER) EN GAVE FRA HAN SOM HJELPER - Se min forrige post JULEGAVE MED MENING
 
<3 S

Julegave med mening

Hei dere, god lørdag.

I dag hadde jeg tenkt å skrive ett innlegg med tips til hva man kan gi i julegave til for eksempel venner, søster eller bestefar. Jeg tenkte å skrive at bestefedre alltid blir glad for noe å holde seg varme i ute i kulden, som for eksempel ett par hansker, men da jeg leste nyhetene før jeg gikk inn for å skrive innlegg slo det meg. Sannsynligheten for at bestefedre har hansker fra før av, eller noe å holde seg varme på ute i den norske kulda er rimelig stor.

Sannsynligheten for at mange tusen barn i Aleppo holder seg varme nok, er lik null.

Jeg kommer til å gi to gaver til lillesøster på 5 i år. En liten oppmerksomhet under treet - og en julegave på vegne av henne. En gave som hun kanskje ikke helt forstår. Ett gavekort med teksten : "Dette kortet gir omtanke for folk som er på flukt fra krigen i Syria". Jeg kommer til å ringe henne på julaften og forklare, at grunnen til at ikke hun fikk nok en "Frozen-dukke" (ironisk nok??) i år, var at hun nå fikk bidra til at barn på hennes alder overlever. At hun er veldig heldig som får mat i julen, som slipper å fryse og som slipper krig.

Jeg vet at hun kanskje ikke vil forstå alt, men at hun kanskje vil smile og forhåpentligvis si : "Er det sant? Hjelper jeg noen nå?" Hun vil løpe videre å leke med lekene hun har fått i overflod, men en dag vil hun forstå at dette var en julegave med mening.

Det regner bomber i Aleppo mens det regner julegaver her.

Det er mange måter å hjelpe på som for eksempel å bli fadder som jeg og min familie er i SOS barnebyer eller gjennom Flyktninghjelpen. Til gaver valgte jeg å hjelpe igjennom Røde Kors.

Gi en gave til de som trenger det, send SYRIA til 2272 eller gå inn på denne siden å gi gavekort fra Røde Kors.


Håper det ligger noen sånne gavekort under mitt juletre i år også <3
 

Varm juleklem fra Sandra

 

LES OGSÅ : 

VENN ELLER FIENDE?

KJÆRLIGHET

 

Venn eller fiende?

Den følelsen når du kjenner knipet i magen, svetten i hendene, hjerteslagene som blir tydeligere og tydeligere, blodet som strømmer til hodet, fargen som sprer seg oppover halsen og ut i kinnene, og pusten som går raskere og raskere. Den følelsen som kan sette deg helt ut. 

Jeg lever et liv som er nokså annerledes enn folk flest, det vet jeg. Jeg har ikke en typisk ni til fire jobb, men stress kjenner jeg, og nervøsitet, hver gang jeg skal på scenen for eksempel! 

Mange av dere føler sikker det samm. Stresset når man må prestere i jobben, kanskje før en presentasjon, en samtale med sjefen du har gruet deg til, eller rett og slett at man skal rekke mye på liten tid. Stresset man føler på når man skal møte nye mennesker der man vil vise seg fra sin beste side, for eksempel på date. Stresset rundt eksamener! NÅ er det jo den store eksamen-tentamen-perioden. Jeg kan til og med kjenne følelsen av stress snike seg innpå når jeg prater med vennene mine eller beskjente, hvis de for eksempel kommer inn på et tema som, av en eller annen grunn, gjør meg litt ukomfortabel. Jeg har også møtt mennesker som i seg selv kan stresse meg eller gjøre meg usikker.

Uansett så er følelsen så utrolig ubehagelig og den kommer alltid ubeleilig! Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, MÅ du se denne TEDtalken- trust me, den er verdt å se ;)


Mange er klar over at mye stress kan være farlig, men det Kelly McGonigal gir oss, er et verktøy for å faktisk gjøre noe med det! Et verktøy som, ikke nødvendigvis fjerner stressituasjonene, men som forbereder deg på å takle dem på en sunn måte. Hun bruker forskning som viser at hvis du tolker de ubehagelige stressymptomene som noe positivt og som kroppens måte å booste deg til en situasjon, så vil ikke kroppen din ta like mye skade av stress.

Er ikke det fantastisk? 


Bilde : Fra opptreden i sommer, det er på scenen jeg føler på nervøsitet.

Klem S

LES OGSÅ :

KJÆRE DUMME DEG

HOMOFILI - EN NATURLIG UTVIKLING AV EVOLUSJONEN?

KJÆRLIGHET

DU ER BRA NOK SOM DU ER

 

#STRESS #TEDTALKS #VENN #FIENDE

 

Min treningsrutine - Benøkt 1

Hei folkens <3

Jeg er veldig opptatt av å trene styrke om dagen, det er så deilig å føle seg sterkere og det ligger en stor mestring og glede i det å se at du klarer mer og mer vekt/kg for hver gang.

Siden jeg prøver å trene ben og rumpe to ganger i uka, så her har jeg satt sammen to treningsøkter med forskjellige øvelser, nytt innlegg kommer i morgen. Si ifra hvis du prøver noen av disse øvelsene, vil gjerne høre hva du synes om de.

Her er min ben-treningsrutine:

Sumo squats med kettlebell:Gående utfall:

Hip thrust:Markløft:Rygghev med vekter:

LES OGSÅ:

Å PLANLEGGE TRENINGEN

THAIBOXING - DEN BESTE TRENINGEN

Ha en fin dag ! 

 

S

Bleking ødela håret mitt

Da jeg bleket håret i fjor var jeg kjempefornøyd.

Det jeg ikke tenkte på var at det ikke var bra for håret mitt.

Plutselig ble det mer og mer hår på hårbørsten og i sluken etter en dusj. Etterhvert så la jeg merke til at hele håret hadde fått en såkalt "kjemisk klipp".

Minimum 30% av håret mitt hadde bare blitt kuttet rett av som om jeg hadde klipt det. 
Det så ganske trist ut..

Lørdag var jeg dritt lei av slitt hår så jeg bestemte meg bare for å klippe det rett av fra der det korte håret stoppet. Jeg ba mamma, som er frisør hente kjøkkensaksa og gi meg en "lobb" som det så fint heter, og vet du hva, jeg er SÅ fornøyd, har aldri hatt så kort hår før, men det er friskt og det er mitt og nå kan jeg spare det ut. Jeg liker det jeg, hva synes du?

Du er ikke aleneDet ble nok noen tårer i øyekroken på flere av oss som så Skam på fredag.

Den fineste setningen, og beste avslutningen på en nydelig eposide var med ordene "Du er ikke alene".

Even er bipolar, en lidelse hvor man har episoder der man kan være manisk og depressive. Folk med lidelsen kan leve som normalt, men må ofte ta medisiner og få oppfølging av helsevesenet. Bipolar lidelse er en sykdom som er like mye fysisk som psykisk faktisk, visste du det? Det er noe som skjer med signalsystemet i amygdala i hjernen som gjør at de med bipolar lidelse ikke bare blir triste, men tungt deprimerte. Noen opplever å være så langt nede at de ikke vil leve engang. Noen ganger er det en trigger som utløser symptomene som en tragisk hendelse eller mørketiden. Andre ganger kommer det helt ut av det blå.

Even ble manisk i Skam. Man merket det på måten han snakket på som var usammenhengende og rask. Han hadde store tanker og levde kanskje ikke helt i virkeligheten. Han betalte for en dyr suite, selv om han bare er student på videregående. Han fikk ikke sove om natten av rastløshet og løp ut naken. Impulsene tok over og han tenkte ikke på konsekvenser.

Bipolar lidelse kan også være genetisk. I følge Helsebiblioteket er sjansen 5-10% for at de som har foreldre med bipolar lidelse får lidelsen selv. Selv om det ligger i genene så trenger ikke sykdommen få utbrudd før man evt havner i situasjoner som trigger det, som traumer eller lignende. Jeg er ingen ekspert på dette, men jeg synes det er veldig interessant. Hadde jeg valgt å studere i stedet for å drive med musikk så hadde jeg valgt å utdanne meg til psykolog. Som jeg har sagt før - jeg skal kjempe for barn og ungdom med psykiske lidelser, iallfall gjøre litt, det jeg kan.

Igjen, takk til skaperne av Skam som tar opp så viktige temaer og som får psykiske lidelser i sentrum. Dette er med på å gjøre det mindre tabu og ikke lengre noe man ikke snakker om. 

Isak sa til Even "Du er ikke alene" det er nok de fineste ordene en som sliter kan få høre <3

Les også : 

JEG SKAL KJEMPE FOR BARN OG UNGE MED PSYKISKE LIDELSER

DU ER BRA NOK SOM DU ER

TIL DE SOM GRUER SEG TIL JULEMATEN

HOMOFILI, EN NATURLIG UTVIKLING AV EVOLUSJONEN?

KJÆRLIGHET

 

<3 S

 

Selma 10 (70) år!

I forrige uke ble lille hunden min Selma 10 år!

Og for noen flotte år vi har hatt sammen, hun liker turer, kosing på magen, ALL slags mat og å bjeffe på vaktmestere. Hun er min beste venn :)

Her er du Selma, sammen med "broren" din, som ble 4 ganger så stor som deg, Lukas i 2011.

Selma du er kul!

Jeg elsker å sove sammen med deg

Du er så god og snill

Da du traff han frekke fyren her, ble du så gravid at du ikke kunne sitte skikkelig.

Noen uker senere fikk du 3 friske valper.

Vi beholdte den miste, den som var mest redd, rar og som var helt lik deg, Lassi <3


Og dere ble bestevenner

Her er familien.

Mormor har passet deg masse, vi er glade i henne

Takk for at du får meg opp hver morgen til frisk luft, jeg elsker å gå på tur med dere.

.. og jeg elsker deg <3 

Takk for all glede du har gitt og gir meg hver dag.

Klem S
 

5 antrekk til julefesten

Homofili - en naturlig utvikling av evolusjonen?Fredag så jeg på Skam, som sikkert en million andre. Jeg elsker Skam, det er så sårt, så ekte og de tar opp temaer som er "skam"-belagt, tabu og som vi enda ikke er så åpne om. Som psykiske lidelser (les dette av Cathrine Smith, det er rørende at en tv-serie kan hjelpe.) voldtekt (artikkel fra Side2 HER) vold og nå homofili. Jeg elsker det ! De normaliserer kjærlighet mellom to av samme kjønn som "bare en forelskelse mellom ungdom" NOE DET ER, men jeg har ikke sett det blitt fremstilt så fint tidligere. Så naturlig.

Da jeg så denne episoden sammen med min beste kompis Kim, viste han meg denne Ted-talken etterpå.

Dette er en lidenskapelig tale fra Dr. James O'Keefe som gir oss en dyp personlig og fascinerende innblikk i hvorfor homofili faktisk er en nødvendighet og svært nyttig brikke i naturens gang.

Kanskje det er denne forskningen Sana refererer til?

Dr. James O´Keefe snakker om evolusjonsteorien. Hvordan mennesket har tilpasset seg tiden, behovene og naturen.

Det han snakker om er at homofili rett og slett er nødvendig. Jeg tenker: hvis alle menneskene på jorden var heterofile og fikk barn, da ville det vært mye mer enn 7.5 milliarder mennesker på jorda. Ville ikke det vært overflod for lenge siden? Ville det vært mer hunger og fattigdom, og for å sette det på spissen, kanskje flere land ville innført noe lignende Kinas -ettbarnspolitikk?

Er det Moder jord som regulerer oss slik at hvis samme kjønn, elsker samme kjønn så blir vi ikke for mange her på jordkloden? Ikke vet jeg men det er en interessant teori.

Etter vi hadde sett videoen snakket jeg lenge med Kim. Han er homofil og han gav meg tårer i øynene når han frustrert fortalte meg at han skulle ønske han visste dette tidligere. At det lå i genene, i hans biologi å være homofil. Dette var ikke et valg han tok for å skille seg ut, ikke ett valg han tok for å ikke kunne gi mammaen sin barnebarn og ikke ett valg han tok for å være annerledes. Hjertet hans og genene hans er homofile mener han. Kim tenner rett og slett mer på menn enn på kvinner og sånn har det alltid vært og vil alltid være.

Jeg får vondt av å tenke på hvor mye unødvendig smerte flere av mine homofile venner har gått gjennom i barndommen og hvilken smerte enkelte av dem fortsatt møter fra tid til annen i hverdagen. Det er på god tid med en holdningsendring til homofile, jeg vet vi har kommet langt men det er fortsatt ett stykke igjen å gå, derfor vil jeg hylle Skam, Julie Andem, Mari Magnus, (les ett intervju med de her) Håkon Moslet og hele gjengen som tar opp så viktige temaer i ett ungdoms liv. Jeg håper vi snart kan forstå at uansett hvilket kjønn man velger å elske, så er vi like mye verdt og skal ha en lik plass i samfunnet.

 "Hvis jeg hadde visst dette, hvis dette stemmer, så hadde jeg sluppet å tenkt hele barndommen, ja helt til nå, at det var noe rart med meg, noe annerledes." - Kim

Her er oss to fra påska, glad i han <3

Les også : 

KJÆRLIGHET

Videregående skole, bare for de friske?

Stem på Kim i kveld

Skulle ønske jeg fikk opplevd å Rulle og Hooke

Homofili er nødvendig - Dagbladet 2007

Kjære dumme deg

Kjære dumme deg, du som kryper opp under huden min og inn i hodet mitt når jeg egentlig skal føle meg fin, og bra, å smile ett ekte smil. Når jeg har på meg en fin kjole, håret er pyntet og sminken er det heller ikke noe galt med, men jeg vil helst ikke gå ut av døra pga deg. Du ødelegger alt noen ganger. Hvorfor må du det? Og hvorfor lar jeg deg gjøre det? Jeg liker virkelig ikke å ta bilde av meg selv, det er ukomfortabelt for tiden, det er din skyld. Instagrammen blir ikke oppdatert like mye som den burde, de som følger meg burde jo få oppdateringer om hva som skjer og med selfier og sånne greier, men det er vanskelig når man ikke føler seg helt bra med seg selv. Også tenker jeg, hvorfor ikke? Jeg er en frisk jente med en sangstemme og jeg har fått muligheter jeg kunne bare drømme om som lita, jeg har to fine hunder, gode venner, en snill kjæreste og nå har jeg kjøpt meg ett hjem, jeg er så lykkelig! Priviligert, heldig. Så hvorfor kommer du snikende og ødelegger litt av hverdagen min bare når det passer deg?

Utseendet er jo ikke viktig, nesten ikke, men nesten for mye. Det er forvirrende. Mange øyne ser på meg til tider og en vil jo vise den beste versjonen av seg selv på ett bilde, på ett fuckings selfie. Men hva hvis man er ok akkurat sånn som man er? Uten siste skrik av mote og sminke i trynet og en fit kropp, hvorfor er ikke det nok for deg du dårlige selvtillitt? Jeg vet at det ligger grunner helt fra barndommen hvorfor du er der, men du gir bare ikke mening lengre. Gir ikke mening at du skal bo inni meg, unge jenter og de som blir eldre som føler de må endre litt her og der for å føle seg bra nok, gutter som føler de ikke er sterke nok, elever som ikke føler de klarer å prestere godt nok, you name it. Du er ikke velkommen, fuck off. Vi er bra nok akkurat som vi er. 

 

Juletradisjon 2 - Julevindu og pepperkakebaking

Har jeg fortalt at jeg elsker jula ?

Tid for ro, hygge, koselig julemusikk. Det er akkurat som om skuldrene senker seg og jeg smiler når kinnene mine blir røde av vinterkulden ute.

Jeg elsker koselige julefilmer, pepperkaker, gløgg og mandariner. Jeg liker nedtellingen til jul, pakkekalender (Jeg har laget en til kjæresten min) og karamelliserte mandler.

I år inviterte jeg mamma hjem til meg for å lage pepperkaker til spising og pynt. Jeg ville ha ett sånn jule-vindu som de hadde i Jul i Skomakergata, noen som husker den serien? Min favorittjuleserie !Her baker vi pepperkaker og lager julestemning i vinduet:
Nå er det 19 dager igjen til julaften <3

 

S

#jul #julestemning

 

Juletradisjon 1 - Pepperkakehus

Nå nærmer det seg jul og jeg har bestemt meg for at jeg fra i år av skal skaffe meg noen tradisjoner, jeg er jo snart voksen og greier og har tross alt fått meg ett eget hjem.

Så, den 1. desember blir det pepperkakehusbygging, ok, dette var ikke det fineste pepperkakehuset du har sett kanskje, men koselig nok :)
Jeg har nå spist seigmenn til frokost (anbefales ikke, men det gir energi i en 20 minutter til styrketrening :)

Hva er dine tradisjoner?

Ha en fin dag <3

S

Juleglede med P3

Det er 1. desember og bare 23 dager igjen til jul!

Jeg elsker jul og ble veldig glad da jeg ble spurt av Christine og P3 om jeg ville være "P3nisse" i år og vise litt juleglede.

Jeg skulle velge ut en person som betyr mye for meg og spre litt julekjærlighet.

Jeg valgte å overraske gudbarnet, og favorittgutten min Jordan på skolen og gi klassen kaker og synge en julesang.

Jordan ble litt rød i ansiktet og flau (han er 12 år) men sa til meg at han satte kjempestor pris på det!

Han er en godgutt, snill, flink på skolen, noen ganger bedre enn meg i tv-spill (noe jeg ikke setter pris på) og er rett og slett den personen jeg syntes fortjente det mest.

Se video og hele storyen på Instagram 

Så god 1. desember og før-jul folkens.

 

Jeg teller ned dagene,

 

Hilsen ei som elsker jul <3