hits

november 2015

Lat men gledelig søndag

I dag har vært en lat dag, men ikke hvis jeg skulle valgt selv. Jeg skulle gjerne ha trent, gått i studio og hatt en fotoshoot (som måtte utsettes til i morgen) Noen ganger funker bare ikke nakken min som den skal. Etter jeg krasjet i en tunell i 2007 så har jeg hatt kroniske plager med nakken og ryggen. Til tider gjør det så vondt at jeg ikke kan gjøre annet enn å ligge på gulvet. KJEDELIG! Jeg vil få ting gjort!

Over til noe hyggelig. Night After Night ligger nå på 20. plass på Spotify!! Jeg er i himmelen! Tusen tusen takk dere som har streamet låta i helga, og til dere som har sendt meg hyggelige meldinger og delt låta. Jeg setter umåtelig stor pris på det! Tusen, tusen takk.Tusen takk. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye det varmer at Night After Night fikk en så god start. Det er alltid nervepirrende å slippe en ny låt, som jeg har sagt før, men den mottakelsen denne låta fikk kunne jeg bare drømt om. Den har blitt listet på NRJ, MP3 og andre radiokanaler rundt om i Norge allerede.

Og jeg vil gjerne at så mange som mulig skal få hørt den så setter kjempestor pris på om dere fortsette å dele denne linkenpo.st/NANspotify på sosiale medier.

Legg inn i kommentarfeltet hvem/hvor du har delt Night After Night med link til facebooken din/insta ect så trekker jeg noen vinnere i løpet av uka som får gave i posten!


Bilde av meg fra promodagen fredag :)

Jeg er evig takknemlig for dere støttespillere, ha en nydelig søndag.

 

 

P3 Gull !

Delte ut pris for årets nykommer med Line og Astrid S vant!!! Gratulerer søta!

Jeg og Line (foto: Olav Stubberud)

Møtte noen av norges flinkeste artister! Vince

 

Aurora

Unge Ferrari!

Nytypen min er en av hvite menn som pusher 50

For en herlig kveld! 

Det er dette jeg lever for

 Gjesp, akkurat tatt en liten powernap, sovna på sofaen med macen i fanget, hehe. Vært en skikkelig hektisk dag, som jeg liker at det er når det er releasedag (les:nye singelen min ute i daaaaag jaaaa)

 

Prøver å tenke igjennom litt hva som har skjedd i dag, er så mye! Det startet -

kl. 05: våkna, gørrtrøtt. Var oppe til midnatt skrev dette blogginnlegget HER også måtte jeg se låta mi ute på Spotify, før jeg klarte å sovne. Ca så glad som dette er jeg på slipp-dag 

kl. 06:20 Først måtte jeg få på litt sminke i trynet til God Morgen Norge sendingen jeg skulle være med på, ble intervjuet av Vår.

Fun fact: God Morgen Norge gjengen var med i videoen min! Se klippet her:

kl. 07:00 Turen gikk da til NRJ, her jobber noen herlige mennesker som heter Marte, Stian og Petter. Jeg hadde også arbeidsuke hos de for et par ukers tid siden, da var jeg vikar som programleder om morran, kjempegøy! Det var derfor ekstra trivelig å få et gjensyn med gjengen. NRJ gjengen var også med i videoen min :)

Kl. 07:42 Tilbake på God Morgen Norge, sending!

Kl. 08:15 Litt mat og en bitteliten powernap, før mailøkt/kontorjobbing. Er også en del kontorjobbing som kreves i forbindelse med release fra min side. Og en haug av kontorjobbing for teamet mitt. Kontortid går i alt fra å svare på spørsmål/intervjuer fra journalister, planlegge shows til å snakke med samarbeidspartnere, støttespillere på sosiale medier og ellers ute i verden. 

Kl.10:00 Intervju med Dagsavisen, Vixen og 730.no som jeg forresten tok over snappen til i dag -www730no

Kl. 12:30 Besøkte God Kveld Norge, og Dorthe Skappel, hun er en nydelig dame, både inni og utenpå. Ble intervjuet om releasen i studioet hennes hvor de hadde laget en hel Sandra Lyng-bakgrunn. Vi gikk inn på noen personlige teamer også men det må du se i morgen kveld (28.nov) på TV2 for å få meg deg ;)

 Kl. 13:30 Ferdig med intervjuet og spiser lunsj med beste teamet mitt i MER. Gilbert, Gunnar, Geir og Liv. En gjeng fine mennesker, som jeg har blitt veldig glad i.

Kl. 14:15 På besøk hos mP3. Abiel som er radiohost der har jeg faktisk kjent i pver ti år. I fjor sommer var han også Dj´en min da jeg ga ut Don´t Care og spilte på VG listaturnéen. Beste fyren, bare snill og god, og morsom.

 Du kan høre hele sendinga med meg HER 

Så traff jeg på han her herlige nordlendingen på vei ut døra, og måtte bare ta en snap med han - for han visste ikke hva det var (sjekk sandralyngmusic -snappen)
Kl. 15:00 Hoppet fra mP3 over til NRK Super, radiointervujo også der i ca en time! Jeg rappet, vi hadde konkurranser , danset og de stilte med opp til veggen med dilemmaer Hør HER 

Ogsåå var promorunden, som vi kaller det for (bransjeord), over for denne gang.

Etter intervjuet stakk jeg hjem for å ha hjemmekontor, og for å slappe litt av og ta en pust i bakken. Men selv om jeg er litt sliten, både fordi jeg har hatt så mye nerver i kroppen i forbindelse med hele slippet, tidlig start på dagen og mye prating og farting, så er dette SÅÅÅ gøy. Det er dette jeg lever for. Det er dette jeg har hatt lyst til og drømt om siden jeg var liten, å kunne spre musikken min, leve og ånde for den. Det er så deilig at Night After Night endelig er ute!

All My Single Ladies

Nå sitter jeg her og venter på at klokken skal bli tolv og datoen på dataen endelig sier 27. november. Da er den nye singelen min ute! Følelsene bobler inni meg, jeg kjenner at jeg er så spent, nervøs, bekymret, glad og stresset. Det kribler i hele kroppen. Myyye følelser rett og slett. Sånn har jeg det hver gang jeg slipper en låt. Når noe jeg har jobbet med så lenge, endelig skal deles med verden.

Mange har spurt meg om hva låten handler om, og jeg har svart at den handler om å ha det gøy. Nå, når klokken nærmer seg midnatt, så kjenner jeg at jeg har lyst til å reflektere og dele litt flere tanker om hva jeg har tenkt låta handler om.

Det skal jo ikke legges skjul på at jeg ønsker at låta skal være en «feelgood» festlåt, som dere kan høre på når dere er nedfor, har lyst til å komme i godt humør, skal på fest eller bare trenger å smile litt :) Jeg håper at låta kan være oppløftende, og spre glede og positivitet for deg som lytter på den. Både for gutter og jenter. At den skal være ditt soundtrack, når du vil ha det gøy, når du vil gjøre det du vil, uten å bli møtt med negativitet. Lenge leve Kardemommeloven! Hvor vanskelig er det?

Det får meg til å tenke på hvordan gutter og jenter blir behandlet ennå litt ulikt på visse områder. Jeg er selv en kjærestejente, som ikke er så god til å være singel, hehe. (Ref mediaoppslag..) Men, for de sterke "single ladies" der ute, så opplever jeg at det dessverre ennå er mye fordommer, som nettopp går i mot at alle skal kunne ha frihet til å ha det (like) morro, uavhengig av kjønn.

Jeg er sikker på at alle har hørt det før. At en jente har vært sammen med flere gutter/damer med navn x-y-z, og vips så er hun stemplet som  «hore», «løs» og «lett på tråden». Bare fordi hun velger å leve ett lidenskaplig og fritt liv. Ja, kanskje har noen valgt å ha mer sex enn "gjennomsnittet" (hva enn det er) - betyr det at hun fortjener å få et negativt stempel på seg av den grunn? Har ikke en singel jente like lov til å gå ut og leve like på lik linje med en singel gutt?? Både kvinner og menn er seksuelle vesen. Vi har alle våre behov.

Hvorfor er det ennå sånn at det magiske "nummeret" på hvor mange man har ligget med blir ofte skrytt opp av gutter og motsatt - dempet av jenter, for å bli akseptert? Vi er blitt mye mer likestilte, for all del, og vi lever i et av de mest likestilte landene i verden. Nettop derfor syns jeg det er så kjipt at vi ennå ?klamrer? oss til sånne gammeldagse holdninger som ikke hører hjemme i 2015.

Jeg elsker låter som "Hotline Bling" med Drake eller "The Hills" med The Weeknd, digger musikken deres, men når jeg tenker mere over en del av de tingene de sier i tekstene, så synes jeg faktisk noe av det er uttrykk for nettopp den typen forskjellsbehandling av mann/kvinne.

Mye tanker plutselig her på kveldinga, sorry skriveleif og sånt, men følte bare for å dele dette med dere :)

Om du hører på låta mi, og den kan bidra til at du føler deg mer glad, oppløftet, fri. Klarer å drite i negativitet og bullshit som andre prøver å sende din vei. Om enn bare i de tre minuttene låta varer. Da vil jeg bli skikkelig glad.

Vær stolt av deg selv, den kroppen du har, ei seksualiteten din, hele ditt vesen. Hva andre mener om deg og meg får være deres business.


- slik ser jeg ut når jeg ignorerer negativitet ;)

 

Natta ! :)

 

Videoen til min nye singel Night After Night ute nå!

I dag kom videoen ut! Jeg er så gira. Mange herlige mennesker ble med og jeg er SÅ takknemlig for det!

Se videoen under her! (PS: singelen er ute nå! Klikk HER for å høre den !)

 Jeg setter så utrolig stor pris på dere som stilte opp, så tusen takk til 

Linn Skåber, Stian Staysmann, Stian Blipp, Stian Røste, Marte Bratberg, Guri Schanke, Anine Stang, Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, Fifi, Erik og Kriss, Anna Rasmussen, Erlend Elias Bragstad, Per Heimly, Per Sundnes, Atle Antonsen, Karl og Eli Hagen, Dennis Storhøi, Quick crew, Atle Pettersen, Lene Alexandra, Alexandra Joner, Christoffer Mørch Husby, Halvor Harsem, Magnus Devold, Marcus Bailey, Sigrid Bonde Tusvik, Morgan Sulele, Petter (Katastrofe), Shabana Rehban, Zahid Ali, Espen Hilton, Vibeke Skofterud, Peter Moi Bubresko, Cathrine Fossum, Michael Andreassen, Alejandro Fuentes, Espen Hilton, Finn Schøll, Marcus Andreassen, Linni Meister, Ørnulf Høyer, Ingar Helge Gimle, Kristin Gjeldsvik, Henriette Lien  og Else Kåss Furuseth

Følg også med her på bloggen for flere morsomme klipp fra videoen fremover. 

1 dag igjen til release!! 
Er så spent!!!
Klem Sandra

En magisk kveld

"Jeg ble bedt i ett kjendisparty!" - synger Onkl P. I går var det virkelig enn sånn fest. Det var Se og Hørs Kjendisgalla med rød løper, show og fest.

Jeg tok med meg kjæresten for første gang på ett sånt event, hehe han var litt stressa stakkar, da det som regel ikke er røde løpere med journalister og "lys i ansiktet" på hans jobbfester med banken. Jeg kledte meg i en nydelig kjole som en venninne av Hodo, Via Fernando Miralles hadde sydd. Håret hadde jeg fått fikset av Hege på Box Of Beauty og jeg hadde fått meg nye "juksenegler" og vipper hos Glød de Norvege. #spons Fineste Mette sminket megJeg, Alexandra Joner og Adelen skulle åpne showet og opptrådte med med låten Bang Bang, Jeg var Nicki Minaj og RAPPET.

Klipp av det kan du se på instagrammen min her: https://www.instagram.com/sandralyng/Disse danserne er SÅ flinke!

Åpningshowet gikk kjempebra :) Så var det bare å forte seg ned i garderoben og skifte for jeg skulle opptre snart igjen med "Night After Night" for første gang. Dansere fra Quick crew var med og Pelle, pianisten min spilte droppet på keytar. Jeg var veldig nervøs før jeg skulle på scenen, det er alltid nervepirrende å opptre med en sang for første gang. Men erlighet så gøy det var! Jeg hadde fått sceneantrekk designet av J.L.B - James Lazaar Bråten.

Rett av scenen og skifte igjen for nå skulle jeg til Nydalen til tv2 der og bli med i ett tvprogram, som foreløpig er hemmelig - for så å dra tilbake til festen hvor vi lagde en del av musikkvideoen til Night After Night. Etter DET så fikk jeg snakket litt med folk, her med kjæresten min Lasse, Else Kåss Furuseth og Fred Hamelten.

<3

Alt i alt var det en magisk, travel kveld.

:) S

 

Bildene er tatt av Side2, Marte Bratberg og Lydia Gieselmann

Gjorde meg sterkere

Jeg fikk en del spørsmål av journalister i går på den røde løperen på kjendisgallaen ang coverbildet til den nye singelen min.Som dere kan se på bildet sitter jeg i bar overkropp med ryggen mot kamera, og litt av brystet mitt kommer frem. Jeg har tidligere tenkt på å ta et sånt bilde, og når vi snakket om det på en fotoshoot noen uker tilbake valgte jeg å prøve meg på dette og er fornøyd med resultatet.Fotografen Bard Lunde er superflink!  

Èn av grunnene til at jeg ønsket å ta et slikt bilde er nemlig fordi dette er brystet hvor jeg for to år siden opererte tre svulster fra. I en lang periode syntes jeg dette var veldig vanskelig, særlig den tiden da jeg fikk vite at jeg hadde svulster og måtte vente på beskjeden på om de var godartede eller om jeg hadde kreft. Heldigvis, som jeg tror mange av dere vet, så var de godartete, men ble likevel anbefalt å fjerne de. 

Etter selve operasjonen så brystpartiet mitt langtfra som de tidligere hadde gjort og jeg ble veldig bevist på min egen kropp og mistet en del selvtillitt. Det var helt til jeg innså hvor heldig jeg var for at jeg var frisk og hvor lite utseendet på brystene mine har å si. Det er mange kvinner som har gått igjennom denne type operasjoner. Jeg har ingenting å klage på. Jeg er frisk!

Så på fotoshooten for noen uker siden så valgte jeg å "eie" det som for meg var en vanskelig ting og som jeg følte ble en skavank. Istede for å skjule det og skjemmes ville jeg gå helt andre veien og si: Dette er en del av min historie og den har gjort meg sterkere.

- Sandra

 

Jeg blir fortsatt nervøs

Når jeg står på den scenen så føler jeg meg hjemme, jeg elsker det, men blir fortsatt litt nervøs. Jeg har ikke fått blogget noe særlig de siste dagene for jeg har nesten vært for travel til å spise. Jeg hadde tre opptredener i går, først på Telenor arena for cupfinalen for jenter, så videre til å opptre på ett julebord for Meny, klokka 21 OG 00.30. Jeg driver også og øver til en opptreden jeg skal ha i morgen på kjendisgallaen, skal legge ut masse bilder på tirsdag og fortelle mer om den da.

Selv om jeg opptrer mye så blir jeg fortsatt nervøs. Hver gang faktisk. Det er nesten morsomt, etter 11 år i gamet og med over 1500 konserter og opptredener bak meg så kjenner jeg på den lille, eller noen ganger store sommerfuglen som tar over før jeg skal gå på scenen. Og noen ganger så kommer den kvelden før og forstyrrer søvnen min. Det er en blanding mellom spenning og nervøsitet, glede og litt frykt, jeg vil jo ikke synge feil, falle eller drite meg ut. Men jeg elsker å opptre. Den beste følelsen i verden er når jeg ser at noen har hørt på låtene mine så mye at de kan tekstene og synger med. Da har jeg vanskeligheter med å holde tårene tilbake. 

Takk til dere som støtter meg og kommer på konsertene mine, streamer sangene mine og heier, jeg elsker dere.


Her er ett bilde fra første gangen vi opptrådte med Play My Drum, tatt fra instagrammen min som du kan følge her : https://www.instagram.com/sandralyng/
 

 

NY singel ute om kun en uke!

Neste fredag slipper jeg min nye singel "Night After Night" Og jeg gleder meg veldig! P3 hadde akkurat premiere på den så naturlig nok har jeg ikke sovet i natt, er så spent på om dere liker den! 

730.no finner dere en liten smakebit av låta.

Kjenner skikkelig på sommerfuglene nå, det er alltid like spennende og gøy å dele ny musikk med dere.

Siden det er fredag har jeg også oppdatert party-lista mi, her ligger også noen av remixene til Play My Drum,

kos dere i kveld!

MY FAVORITE OUTFIT

Hvem av dere jenter fikk tak i noe fra Balmain x H&M kolleksjonen? Jeg var så heldig at jeg klarte å få røsket med meg både denne buksa og jakken, toppen hadde jeg hjemme og tenkte at dette var perfekt til fest! Ønsker dere en nydelig dag <3 
Bilder tatt av - Lydia Gieselmann :)

Veske fra Monki

 

Jenta på bussen

Hvem er du jente på bussen med uggs og grorudpalme? Du har vinterjakke, strikkagenser og er absolutt nydelig. Men øynene dine er triste. Hva har skjedd, lille venn? Er du bare forkjølet, noe som gjør at øynene er fuktige? Har du kranglet med kjæresten, har han/henne såret deg. Kanskje du bare er sliten etter en lang skoledag og kanskje du har en jobb i tillegg. Jeg lurer på hva du tenker på, du jente på bussen. Du ser ikke til å merke stoppene og menneskene som går av og på. Noen setter seg ved siden av deg, de er i sin egen verden. Alle er i sin egen verden. Hvorfor er det ikke sånn at man lettere kan snakke med fremmede i dette landet? Har kulda påvirket oss litt for mye? Hvis du sier "hei" til en fremmed på gaten,  spør de tilbake henrykt: "Kjenner jeg deg?" Og tenker kanskje vi har møttes på fest eller igjennom venner på facebook. Kan man rett og slett ikke bare si hei og ønske en fremmed en god dag uten at man trenger å være bekjente? 
Jeg vil gå bort til henne, gi henne en klem og si at alt kommer til å ordne seg. Der, der var vi fremme på mitt stopp og jeg må gå av. Alt jeg kan gjøre er å sende ett smil og gode tanker. Jeg tenker på deg. Jente på bussen. 

Hvis ikke det er kjærlighet så vet ikke jeg

Sjokket har ikke lagt seg og man minnes stadig på at man lever i en grusom verden. Men så fin den kan være også! Jeg er på hyttetur i Valdres og nyter det beste Norge har å by på. Natur, frisk luft og jeg kjenner på en deilig hvilepuls. Peisen er tent, jeg har spist en god frokost med vennene mine. Det er snø ute og hundene får løpe fritt (Se min instagram : Sandralyng) Kaffen smaker godt og nå skal vi spille spill før vi trekker fjelluften og hører kramsnøen under vinterskoene. Livet og verden kan også være så herlig.

Det jeg mente med innlegget mitt i går da jeg skrev at vi burde bekjempe ondskapen med kjærlighet var at vi må prøve å ikke la noen ekstremister og hjernevaskede mennesker få ødelegge lykken vår. Jeg øver meg å sette pris på de små tingene i hverdagen, og etter helgens forferdelige hendelse ser man også at kjærligheten vokser. Sosiale medier sprenges av #prayforparis. Man merker plutselig at land blir mere knyttet, vi står sammen mot ondskapen. Samtlige statsministere i Europa og den amerikanske presidenten bekrefter at kjærligheten finnes. Vi skal kjempe sammen. Sikkert millionvis av blomster har blitt lagt utenfor franske ambassader rundt omkring i verden. Hvis ikke det er kjærlighet så vet ikke jeg.


Venninnen min Ingrid med hundene mine Lassi og Selma i snøen <3


Pray for the world

Jeg våknet i dag til en mail hvor det stod at jeg har klatret enda høyere på radiochartsene i Frankrike, jeg ble glad. Det var helt til jeg så nyhtetene. Terrorangrep i Paris, i skrivende stund er 128 mennesker drept. Jeg gråt, jeg kjenner ingen franskmenn, men som Barack Obama sa så er dette ett angrep på menneskeheten, ikke kun ett land, ikke én by. Forferdeligheten minnet meg om 22. juli og jeg tenker det kommer til å rippe opp i minner hos alle. Tankene om hvor jævlig pårørende har det nå, en verden i sjokk og sorg.

Jeg sitter klistret til skjermen her nå, det kommer stadig oppdatering på antall døde og skadde som følge av denne tragedien. En ting jeg reagerer på er det at det er veldig mye fokus på hvorvidt det er noen nordmenn som er berørt eller ikke, er det avgjørende? Slik jeg ser det er det 128 MENNESKER som har trukket pusten for siste gang, og det er fullstending irrelevant om disse brukte sine siste åndedrag på å skrike i panikk på fransk eller norsk. Nå er det viktig at vi ikke bidrar til å spre hat, men kjemper mot forferdeligheten med godhet og kjærlighet. Vi må passe på at vi ikke slår en hel folkegruppe under en kam, men fokuserer på å bekjempe ekstremisme og de som trekker i trådene som fører til at noen mennesker ender opp med å ofre sitt eget liv for å ta andres. 

Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive - Dalai Lama

#preyforparis #PRAYFORTHEWORLD

 

Ett par støvletter - 4 antrekk

Jeg bare elsker de nye H&MxBalmain-støvlettene mine. Her viser jeg at søvletter er <3 og kan brukes til julebord, hverdags, som på scenen.

Her med ett enkelt to-sett skjørt og topp fra Urban

Med en skjorte i livet blir det straks mer kult og casual

Til jule(bords)kjolen 

Til denne kule drakta som Anette Haga har designet for Nelly.comFoto : Lydia Gieselmann Styling : Hodo Musa

Og siden det er fredag så må man jo ha festmusikk også !

Her er en oppdatert PRTeY-spilleliste til deg <3

XOXO S

Glad i deg

Jeg blir glad når noen jeg er glad i sier det til meg: Jeg er glad i deg, Sandra.

Det varmer hjertet mitt og får meg til å smile! Men er jeg flink til å si det selv? Hvor flinke er vi egentlig til å la de vi er glade i få høre det?

Jeg har alltid vært utrolig glad i mormor!Hun har vært der for meg hele livet mitt. Stilt opp for meg, støttet meg, gitt meg kjærlighet og omsorg. Hun heier på meg, tror på meg og er glad i meg. Og mormor vet at jeg er glad i henne, det er jeg temmelig sikker på. Jeg sier det faktisk ganske ofte, og jeg viser det med haugevis av gode klemmer. Men jeg har aldri satt meg ned og skrevet et brev og fortalt henne HVORFOR jeg er så glad i henne. HVA hun har betydd for meg. Og HVOR mye det betyr for meg at du har ryggen min. Før nå! Jeg har arbeidsuke på p4 og de har en spalte som heter "digger deg" hvor man skriver ett brev til noen man setter pris på. Så jeg ringte henne og leste dette brevet:

Kjære mormor jeg digger deg

Jeg velger å skrive dette brevet til deg for du er min beste venn, min helt og en av en av de som har støttet meg mest i livet. Jeg husker du pjusket meg på armen og roet meg ned da jeg var lita og lei meg. Du lot meg bo hos deg hele sommeren hvert år og hver gang jeg hadde kjærlighetssorg eller var imellom to leiligheter fikk jeg bo hos deg. Du elsker hunden min Selma like mye som meg og jeg kommer aldri til å glemme at du tok  are på henne da jeg bodde i LA. Da hun ble gravid og jeg var på turné så tok du vare på henne og valpene i mange uker. Tusen takk for det. Jeg elsker maten du lager, det hyggelige selskapet ditt og de gode klemmene dine. Takk for at du lærte meg å strikke, om kjærlighet og godhet. Elsker deg gangster mormor


Hør samtalen vår på p4.no her

Den dagen man ikke har mulighet til å klemme sine kjære igjen tror jeg det vil være vår største anger, at vi ikke viste mer kjærlighet og at vi satte pris på dem.

Denne sangen forklarer mye

 

Så spre kjærlighet på denne deilige torsdagen <3

Mine favorittpannekaker

Verdens beste pannekaker spør du meg, er amerikanske pannekaker. Så tykke og deilige! Jeg lærte meg å lage disse da jeg bodde i LA og ble overlykkelig da jeg fant en glutenfri pannekakemix i norske hyller. Disse blir da både glutenfrie og laktosefrie og inneholder ikke mye sukker. Perfekt frokost!Ingrediensene du trenger er:

Glutenfri Bokhvete mix

Mandel melk

Bær

Cottage Cheese

3 egg

Smør eller olje til å steke i

3 bananerHell mixposen i en bolle

Ha 240 ml kaldt vann og 90 ml mandelmelk i (det gjør den laktosefri og pannenkakene smaker bedre)

Klekk 3 egg og ha i bolla, pisk

Stek en god øse gjerne i en liten stekepanne (hvis du har stor stekepanne så hell røra i midten og bare la den sige ut, ikke vipp panna rundt slik man gjør med normale pannekaker)

Når røra fortsatt er våt legger du oppskårte bananbiter i slik bildet viser. 

Snu pannekaka når du ser den "bobler" litt (når det kommer litt luft igjennom)

Etter ca ett minutt på den andre siden er pannakaka ferdig!

Server med cottage cheese, bær og agave sirup :)

Lagde disse i dag på arbeidsuke på p4! 

Er der også i morgen og fredag mellom 13-15 så hør gjerne på :)


KOS DERE! :)

 

klem S

Å leve med glutenallergi suger!

Jeg elsker mat! Når jeg står opp om morran gleder jeg meg til å sette på kaffe, tenne lys og nyte en god frokost. Da vil jeg varme rundtstykker og nå har Hatting endelig kommet med glutenfrie. Eller så lager jeg meg glutenfri havregrøt, pannekaker eller får i meg noen knekkebrød.

Når det er lunchtid er jeg som regel på farta, men det å finne noe kjapp glutenfri mat er veldig vanskelig. Du finner ALDRI glutenfrie baguetter eller boller lett tilgjengelig. Finnes det noen steder i Oslo etter at Bakefri ble lagt ned som selger glutenfrie boller btw? Jeg var forresten så fan av det stedet at jeg jobbet der deltid.

Middagen går fint hvis jeg er hjemme, Adams matkasse har en allergifri pakke som jeg investerer i. Da trenger jeg ikke tenke og lese på alle produkter før jeg skal kjøpe inn til middag. Men er jeg i studio eller skal ha middag ute er det ikke like enkelt.

Det verste med å være allergisk er kanskje det å gå på restauranter, eller jeg som må forhåndsbestille mat noen ganger da jeg har opptredener o.l. Det å forhøre menneskene  jeg bestiller av er pinlig synes jeg, i allefall nå til dags da gluten liksom er blitt trendy å holde seg unna. Det er bra for alle å holde seg unna gluten, men det gjør noen ganger til at vi som virkelig blir dårlige av gluten vegrer oss for å si det, vi vil jo ikke være vanskelige! Jeg vil jo ikke være diva.

Så noen ganger velger jeg bare å si "nei takk" hvis noen spør om jeg vil ha noe, sier heller at jeg har spist.

Det er ikke synd på meg, skulle bare så gjerne ønske at vi kunne ha bredere utvalg her i Norge. At prisene på glutenfri mat kunne bli satt ned, slik at vi også har råd til ett normalt kosthold. Staten deler ut noe penger hver måned til mennesker med påvist cøliaki, men ikke mye med tanke på hvor dyrt det er med spesialtilpasset mat. Etter jeg tok en blodprøve hos legen min og han sa jeg ikke hadde det så ble jeg litt frustrert rett og slett. Han sa at jeg måtte spise gluten i to uker i strekk for å så få en slange nedover halsen som kan påvise hva tarmene mine ikke tåler. Det vil si at jeg i to uker i strekk skal kaste opp, gå med gravidmage, være slapp, ha feber og ingen energi for så å bare kanskje bli påvist min allergi. Det er svært vanskelig for meg å presse inn to uker med veldig dårlig form ifbm alt som skjer om dagen. Jeg har rett og slett ikke muligheten til det akkurat nå, men jeg må ta det når jeg får tid. Jeg skulle ønske at produsenter av spesialtilpasset mat for allergikere og intolerante kunne subsidieres i større grad slik at det kommer sluttbrukeren til gode i form av billigere produkter i butikk. Uten riktig næring til kroppen reagerer den ikke slik man ønsker og det blir vanskeligere å fungere normalt i hverdagen. Alle bør ha samme muligheter uavhengig av allergier, intoleranser og økonomi. 

Her er jeg med på Mitt Dansecrew hvor jeg har fått i meg glutenI det siste har det kommet fler og fler glutenfrie og laktosefrie produkter og jeg er overlykkelig for det! (Er forresten også laktoseintolerant) Nå kan jeg tilogmed spise laktosefri is som smaker som vanlig is! Men, en sånn liten pakke koster 63 (!) kroner på Meny. Mens vanlige isbokser er til under halv pris, og mye større.For at forbrukerne skal få oss til å kjenne en normal smak av den allergifrie maten adder de som regel masse sukker og annet drit, som igjen gjør at allergifrie produkter blir enda usunnere enn vanlige.

Å leve med glutenallergi og være laktoseintollerant suger!

Er du enig? Del gjerne tanker eller erfaringer i kommentarfeltet under :)

Selger noen skatter fra klesskapet mitt

Heia dere og god lørdag! Denne helga blir det bare avslappning for min del, jeg har akkurat bestilt  den glutenfrie pizzaen SULT fra Dolly og koser meg med å skrive og ser på serier. Jeg har egentlig ikke så veldig god plass i skapet mitt og har noen ting som jeg ikke bruker, men som fremdeles er fine så jeg tenkte å selge de. Kanskje du finner noe du liker? Send meg en epost på lilleyng@gmail.com eller enda bedre: Gå inn på bloppisen min og se flere bilder og beskrivelser. Her er noen av tingene : 

Versace veska mi


Selger denne hjemmestrikka genserern

som ser sånn ut på:


Denne unike kjolen består av titusenvis av perler

Nydelig og ny brude/selskapskjole

Leopardpumps fra Steve Madden

Kastell street-sko

som ser sånn ut på :
Og mye mye mer :)


Kos dere i kveld ! 

Klem S

Nye bilder og fersk musikk i spillelista

Heis godtfolk, så hyggelig at så mange leste bloggen min i går, dere er herlige :)  I går slapp jeg en remixEP av Play My Drum så jeg addet en av mine favorittremixer i partylista deres/vår, pluss noe nytt snack. Ha en nydelig fredag <3 Bildene er tatt av Lydia Gielselmann
styling av Hodo Musa
og sminket av meg
Takk til A fashion Agency for lån av lokaler og Twist & Tango for lån av klær :)

Balmain x HM shopping og remixEP-release av Play My Drum

I dag var det "release" av H&M x Balmain kolleksjonen. Noe jeg har ventet lenge på og spart penger til. Jeg elsker Balmain og Oliver Rousteing, de fine, eksklusive kjolene, at snittet på mange av de fremhever kvinnefiguren og at klærne har god kvalitet og kule detaljer. Men, for en liten musiker som meg så har jeg ikke råd (eller ville valgt) å bruke 30.000 kr på en kjole. Derfor var det PERFEKT at de Balmain gjorde ett samarbeid med H&M. Tingene er billig(ere) og superfine, men GU kor vanskelig de var å få tak i! Folk er jo gærne! Jeg også forsåvidt som stod i kø i to timer i går på Pre-shoppingen (var så heldig å få invitasjon fra H&M) og frøs, kun for to klesplagg. Da jeg var tidlig ute var jeg en av de første som fikk komme inn, men ble likevel dyttet og klarte bare såvidt å få med meg støvlettene jeg hadde siklet på lenge og den grønne fuskepelsjakka. Siden vi kun fikk kjøpe to ting i går så måtte jeg innom i dag også og kjøpte tilsammen disse tingene, de vil jo være perfekte på scenen!

Og Ja det ble denne kjolen som kanskje ser en brødskive slutty ut på meg, men den er jo så fiiin!

"Yey" jubler jeg og får samtidig dårlig samvittighet, her står vi i i-landet vårt i kø og opptrer som dyr for å få tak i paljettkjoler mens flyktingene ikke mange gatene unna står i kø for mat. Wow, det satte ting litt i perspektiv. #ilandsproblemer

Har forresten lansert en remix-EP av Play My Drum i dag !! Sjekk ut :)

730 har også skrevet en hyggelig sak om den her :) <3
<3 <3 <3 S

Inspirerende mote-kvinner

Noen som inpirerer meg i motebildet for tiden er

Gigi Hadid, jenta har SÅ FIN STIL!

!
Hverdags-fin

casual

På vei til balamin visning

Digger dette antrekket, en blandig av classy (med stripete dressbukse) sporty (adidas-topp) og rock (skinnjakke)

foto: Getty images

Anine Bing, denne dama har jo en egen kleskolleksjon, som jeg elsker btw, her er høst-stilen hennes i LA (bilder tatt fra bloggen hennes av Anna Maria som har vavawoom.com)

Cara Delevingne


Hun er ofte sett med den klassiske skinnjakka

La oss ikke glemme "Queen of Fashion" Sarah Jessica Parker, som forresten har en fantastisk sko-kolleksjon 

-Fra vårkolleksjonen 2016, vist under New York Fashion Week


Klassisk SJP slik vi kjenner henne fra Sex And The City


 

xoxo Sandra