hits

oktober 2015

Denim feber

God torsdag, det ikke november enda men butikkene er snart fulle av julepynt! Tenker de burde gjøre seg ferdig med halloweendekorasjoene først, men det er no bare meg. Jeg skal forresten ha halloweenfest på lørdag + at kjæresten min har bursdag, så vi bestemte oss for å kombinere det med venner av han, meg, familie, kolleger og musikere. Gleder meg og lover å poste bilder fra festen.

I dag, og i to uker fremover skal jeg være gjesteprogramleder på NRJ´s morgenshow. Det blir gøy ! Eneste minuset er at jeg må opp klokka 5 om morran, det blir ikke lett for ett C-menneske men sikkert underholdning på radioen da jeg ser for meg at jeg vil snakke i halvsvime.

Her er noen bilder jeg tok med Lydia i forrige uke, denim på denim, jeg elsker!

Koooos dere i dag !

 

<3 <3 <3 Sandra

Love your body

(Jennifer Maitland)

Er det sånn at den virkelige kvinnekroppen blir hyllet igjen i motebildet?

I reklamer som Dove (se bildet) 

og med kjendiser/artister som Kim Kardashian og Beyonce ser vi at former blir skrytt av. Alle kropper er fine og vakre kvinner kommer i alle former og størrelser. Jeg er bare så glad for at ikke syyyyltynne modeller blir sett på som "perfekte" lengre. Kanskje det kan hjelpe litt til at jenter spiser desserten sin? Eller slutte å kritisere en selv? Slutter å tenke at man er FOR tynn eller tykk, for det finnes jenter der ute som gjerne skulle lagt på seg, som prøver men ikke får det til. Har man en frisk kropp så er man heldig. Det er kjempefint å trene, få hjertet til å pumpe og spise sundt men så er det også viktig å leve, og nyte softisen og godteskåla en gang i blandt. Dette er noen av damene som har satt timeglassfiguren og former i fokus.

JENNIFER LOPEZ

MARILYN MONROE

SOPHIA LOREN

ELIZABETH TAYLOR

KIM KARDASHIAN

NICKI MINAJ

SCARLETT JOHANSSON

DITA VON TEESE

CHRISTINA HENDRICKS

Og "pluss-size" modeler som:

TESS HOLIDAY

 

TARA LYNNHvis flere jenter hadde vært glad i den de er, og hvordan de ser ut, så er jeg sikkert på at statestikken rundt depresjon og spiseforstyrrelser ville sunket. Vi må snu tankegangen, og vise neste generasjon at - vi er amazinge, akkurat som vi er.

<3 <3 <3 - Sandra

 

Drømmen om utlandet

Musikk har som dere mange allerede vet, vært en stor del av mitt liv, og jeg har alltid drømt om å kunne leve av musikken min. Når jeg virkelig har drømt meg bort så har av og til forestilt meg selv på scenen i et fremmed land, med folk som ikke snakker samme språk eller deler samme kultur, men hvor musikken min er med på å bringe oss sammen. 
Jeg forventet aldri at min siste singel «play my drum» skulle bli en så stor suksess som den har blitt her i Norge. Tok meg helt på senga! Men herreguuud så gøy! Og heller ikke at folk i utlandet ville vise noe stor interesse, det var bare en fjern drøm, men nå skjer det plutselig ting i utlandet. Fikk akkurat beskjed fra plateselskapet mitt at singelen er nå på #27 plass på listen over de mest spilte låtene på radio i Frankrike! Tenk, den er den 27. mest spilte låten, i et så stort land som Frankrike hvor det er millioner på millioner av lyttere. Fikk vite i dag at låten klatret opp til #20 på shazam i frankrike, fra #50 forrige uke. Sinnsykt!! 
I Hellas har jeg til og med blitt intervjuet av magasiner, helt fjernt å se noen skriver om meg på et språk jeg ikke forstår. Men aller mest gøy, spennende og surrealistisk. Evig takknemlig for alt dette som skjer og jeg tar det ikke for gitt.


#HMBALMAINATION

Jeg på visningen av H&M sitt samarbeide med Bailmain #HMBALMAINATION i går.
Her er noen bilder fra kolleksjonen:Bildene er tatt av denne råe dama, Hanne Erøy som driver http://www.fashionistainoslo.com 
Da jeg prøvde denne kjolen fra kollekjonen fikk nesten 200 kommentarer, noen mente visst den var altfor utringet, jeg er enig forsåvidt så gidder ikke invistere i den, men kul var den. Jeg er kvinne og har pupper, de er friske og det setter jeg pris på, get over it.

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng)

takk gud det er fredag

Noen som har gledet seg til helg eller? I morgen er det NRJ-awards! Det vil si at det er siste dag i DAG å stemme på meg til nominasjonene : Årets artist og Årets Låt - Play My Drum. Vææææærsåsnillåsteeem :) http://www.nrj.no/story.aspx?id=630952 <3 <3 <3

I dag skal jeg på visning av Balmain x H&M, gleder meg til det. Kanskje jeg stiller meg i kø i morgen tidlig for å få tak i noen av godsakene. Følg meg på snap - sandralyngmusic, så skal jeg snappe noen av mine favoritter.

Siden det er fredag - tada - så har jeg oppdatert spillelisten for PRTeY-musikk, så slipper du å tenke på det i kveld :)

Tok nye bilder med Lydia også, elsker disse nude-tonene så det blir antrekket mitt i kveld.

Styling : Hodo Musa
Foto : Lydia Gieselmann
Klær: Skjørt og kåpe fra Twist&Tango, topp fra American Apperal og sko fra Bianco
Håret er inspirert av en kanelsnurre jeg så på vei til shoot ;)
HA EN NYDELIG FREDAG!!!
masse kjærlighet fra meg

Har spilt inn ny låt!

Jeg er såååå gira på å fortelle dere at nå har vi funnet min neste singel, etter måneder med studiojobbing og utallinge melodier, tekster og beats lagt har vi endelig kommet frem til en låt som jeg gleder meg til å vise dere. Denne gangen har jeg faktisk ikke skrevet den selv, det var Anders (som produserte Play My Drum, har lagt til videoen til den under) og en kompis som satte en kveld å lagde en låt til meg, og jeg digget den!

På søndag spilte vi den inn og nå har vi snart en versjon klar. Det kommer nok til å ta noen uker før den kommer ut, er en hel prossess det der, men det blir før jul! Jeg har sommerfugler i magen og håper dere kommer til å like den like godt som jeg :)

Her er noen bilder jeg tok med Lydia Gieselmann, dette er sånn jeg kler meg for en studiosession, det må være konfortable jeans og sneakers (for jeg står som regel mange timer i strekk og synger i micen)styling : Hodo Musa

Sko : Kastel

Jeans : Twist & Tango

topp og jakke : Twist & Tango

Hvem tjener på vårt dårlige selvbilde?

Jeg fikk ikke sove i natt så lå da våken og tenkte på hva jeg kunne blogge om i dag. Jeg vil jo gjerne blogge om mote og musikk, men også om ting som jeg er oppdatt av og mine tanker. 

En av mine "hjertesaker" går ut til unge jenter, også oss voksne såklart, som sliter med dårlig selvbilde. Siden jeg har slitt mye med det selv og vet hvor mye tid og plass det opptar i hodet, hvor mye vakre ting livet har å by på som man går glipp ved å tenke på hva som er feil med en og hvordan man skal spise, se ut. Så ville jeg si litt om det.

Overalt finner du reklamer på hvordan bli tynnere, få mindre rynker, hvilke klær du skal og ikke skal gå med ect.

Men hvor er de sakene hvor det står at du skal være fornøyd med den du er?? som du er?? At du er bra nok akkurat som du er, her og nå, ikke om noen kilo eller etter frisøren? Men NÅ?

Nå sier ikke jeg har jeg ikke bryr meg om utseendet, tvert imot, i min jobb har jeg ofte mange øyne på meg og liker da og føle meg som den beste versjonen av meg selv, jeg liker å sminke meg og kle meg opp, ha på høye heler og fikse neglene. Jeg trener og kjenner at jeg kan pushe kroppen, føle meg frisk og prøver å spise sundt, men jeg begynner også å komme dit hvor jeg er happy med den Sandra som ikke sminker seg, som går ut med hundene om morgenen i pysjbuksa med floker i håret og en softis i handa. Som synes det er greit med de små smilerynkene jeg hår fått, for de viser at jeg har ledd mye, for de arrene jeg har, for de viser at jeg har kommet meg igjennom ting i livet, for de strekkmerkene jeg har, for de viser at kroppen er i forandring, for formene mine, de sier at jeg er kvinne. Jeg preller mye lettere av meg kommentarer og meninger av folk som ikke kjenner meg. Jeg er den jeg er, og man skal være fornøyd med det. Hvis alle jenter hadde våknet opp i morgen med god selvtilitt og ikke følt at de måtte putte på maling i trynet, sette på hår, bruke dyre kremer og nye klær, hva hadde skjedd med mye av businessen da? Store firmaer hadde gått konkurs, folk hadde mistet jobben, det ville blitt krise.

De tjener på jenter med lavt selvbilde!! Da får det bare være opp til oss å stå imot det. Vi er kvinner, vi kan lage mennesker for pokker, de fleste av oss kan løpe, le, leve. Vi er heldige! 

Og vi er gode nok akkurat sånn som vi er.

Ha en nydelig dag jenter, dere er fantastiske.

Bliss

Jeg bare elsker dette antrekket bra BLK denim. Perfekt i høstsola med briller (fra Balenciaga) og kåpe (fra Arv)

Jeg ønsker dere en nydelig helg, i kveld blir det vin med venninner :)

Hva skal dere i helgen? Har forresten oppdatert spillelisten min, følg den hvis du vil! Foto : Lydia Geiselmann

Styling : Hodo Musa

Høstmote

Jeg vil gå i ett med bladene som nå har falt på bakken. Jeg puster friskt inn høstluften og nyter soldagene med varm kakao, deilige kåper og India Arie på øret. HøstKåpe : Arv www.arvdesign.no

Bukser og topp : Mads Nøgaard www.madsnorgaard.dk

Sko: Damir Doma

Styling : Hodo Musa

Foto : Lydia Geiselmann

 

Ha en fin høstdag mine venner

klem klem

Heimsnekkra genser

Det tok meg ca en måned, men endelig er jeg ferdig med strikkagenseren min, om jeg så skal si det selv så synes jeg den ble ganske fin og den kommer til å bli mye brukt. Det garnet jeg brukte er så deilig, mykt og varmt og genseren kan brukes til både skjørt, bukse og tights ( da kan man evt bare strikke den litt lengre)Jeg brukte ingen oppskrift men fikk tips fra mormor. Men i tilfelle du vil strikke den, har jeg laget en liten uproff oppskrift her:

Legg opp 140 masker med lys brun Silk Mohair på en rundpinne nr 8 , stikk rett og vrang annenhver maske med kun 1 tråd til arbeidet er ca 5 cm. Nå legger du inn en tråd til for å få genseren tykkere (og en fin overgang, synes jeg da) Jeg brukte ett garn med forskjellige farger. Strikk denne ca 19 omganger. Deretter bytter du ut det flerfargede garnet med lys brun (slik at det kun blir lys brunt du strikker, men med to tråder) i ca 8 omganger (*kommer an på hvor lang du vil at genseren skal være) Her byttet jeg til kun det flerfargede garnet og strikket ca 8 omganger med det før jeg delte arbeidet i to, ett bakstykke 70 masker og ett forstykke 70 masker. Har strikket jeg ca 8 runder til med samme garnet frem og tilbake rettstrikk (genseren skal ha rillestrikken som forside så du trenger bare strikke rett hele veien) Nå bytter jeg farge til Lys brun igjen og strikker dette ca 7 omganger før jeg begynner på 1 rett og 1 vrang i ca 4 omganger, avslutt der og gjør akkurat det samme med bakstykke. Etterpå syr du de sammen på begge sider (dette blir på skuldrene) jo tettere du syr de sammen jo mindre blir halsen på genseren, jeg valgte å ha den litt vid da jeg synes det er fint med skulderløse gensrer for tiden.

Armer : Legg opp 26 masker med 1 tråd (lysebrun) på rundpinne 9 (og strikk frem og tilbake, så sy sammen etterpå) eller på fire pinner. Gjør som du gjorde i starten på genseren, 5 omganger med 1 rett og 1 vrang, så legg til en tråd til (flerfarget for eksempel) og øk litt og litt de neste omgangene til det tilsammen er 36 masker. Her følger du det stripete mønsteret til genseren, strikk armen så lang som du vil ha den, avslutt og sy den på det store arbeidet. Strikk én arm til.

Violà !

 

XOXO Sandra

 

Bilder er tatt av Lydia Gieselmann http://www.ratwalk.com, styling gjort av Hodo Musa http://hodovodo.com hår av Hege http://syndikatet.no og negler fikset av Neglsnekkeriet - http://www.neglsnekkeriet.no

 

Weekend fashion and weekend music

Elsker dette antrekket fra Dyringeriksen. Det blir mitt fredags-outfit, nedenfor har jeg laget spilleliste for helgen, følg den og ha en nydelig helg! xoxo 

Bilder er tatt av : Lydia Gieselmann @lydiawho

Styling : Hodo Musa @ hodovodo

Hår : Hege Bigand @syndikatet

 

Svar på spørsmålene deres <3

Heisann og god torsdag!

Jeg fikk noen fine spørsmål fra dere fra blogginnlegget "Bli kjent med meg" her er svarene :)

 

Snart 1M på YouTube og 10M på Spotify!!!! Hvordan føles det?
Man kan jo bare håpe, når man sitter i studio, er kreativ og lager den første setningen, melodien, det blir til en låt, at flest mulig folk skal få hørt den og like den. Å være artisthar vært drømmen min så lenge jeg kan huske og etter å ha vært i bransjen i 12 år og gitt ut 23 låter så er det så utrolig gøy at Play My Drum funket/r som den gjorde/gjør. For meg er det virkelig en blessing og jeg er overlykkelig.
Tror du på den store kjærligheten?
- Jeg tror at vi kan ha flere sjelevenner, men kanskje bare 1 livspartner? At noen mennesker, i mitt tilfelle menn kommer inn i livet vårt av en grunn. Når jeg har startet i ett forhold har jeg ofte tenkt « This is it» Dette er HAN, vi skal gifte oss, få barn, bli gamle sammen. Nå ha rjeg skjønt at man kan vokse fra hverandre og følelser kan svekke, at noen kommer inn i livet ditt kun for en periode, og det er greit. Nå har jeg funnet meg en skikkelig god-gutt, han er snill, morsom og rar, intelligent, spennende og trygg på samme tid. Han har blitt min beste venn også. Om dette varer for alltid vet man jo ikke, men jeg har det veldig fint nå ihvertfall :) Men det er vel det man håper på når man får seg kjæreste, en partner for livet.
Savner du det gammele håret ditt?

Jeg trives veldig godt som gråhåret / platina blond akkurat nå :)Dear Queen Sandra, Mother of Dogs, when is the next song coming?
Haha, mother of dogs, I liked that, I´m working in the studio as we speak and I think I´ve found my new single, when its gonna be released, we don't know yet. But I hope it won't be too long :)
Hvor lenge bodde du i Mosjøen?
Jeg bodde der fast til jeg var 16 år, så reise jeg og turnerte så mye at det føltes som om jeg levde i koffert i to år. Da jeg var 18, flyttet jeg til Oslo.
Favoritt artister topp 3?
Beyoncé 
Jhene Aiko
India. Arie
Favoritt farger topp 3?
Kommer helt an på om det skal være i klær, interiør eller bare farger jeg liker, det er iallefall
blå
lilla
beige
Du er så blid og har en kjempe fin utstråling. Hvordan klarer du å være så positiv
Det var veldig hyggelig sagt, tusen takk! Grunnen til at du ser meg som positiv tror jeg er for at jeg setter pris på ting, små og store. Jeg prøver å ikke la negative tanker og energier ta over og prøver å leve i nuet. Jeg smiler når jeg ser hundene mine leke, blir glad av å spise god mat. Får overskudd, som også skaper positive tanker av å trene, er supertakknemlig for at jeg kan leve av musikk, det jeg som jente bare kunne drømme om. Jeg gjør små ting i hverdagen som å strikke, det gir meg mestringsfølelse når jeg har laget en genser til meg selv. Det er sundt for hjernen å få luft så jeg får energi av å gå turer med hundene mine. Jeg mediterer for å "rydde" i hjernen. Sover så ofte jeg kan middagshvile og 9 timer hver natt, det gjør meg uthvilt. Jeg ser humorserier på tv som får meg til å le, aldri grøssere som gjør meg redd. Jeg velger å leve godt, være takknemlig og positv, gjør iallefall så godt jeg kan :)
Er det sjangse for at du besøker hjembyen min Sandnes før eller siden? :)
Jeg har ennå ikke noen bookinger eller konserter i Sandnes men skal gi beskjed når jeg spiller i nærheten:)
Si noe du er superflink til som ikke mange vet ;)

Superflink vet jeg ikke, men jeg kan strikke og lage smykker, jeg er også god i thai-boxing, å skyte med luftgevær og litt god i poker.

Hva er yndling butikken din?

Jeg elsker klesmerkene BCBG av Max Azria, (som er ett slags undermerke av Hervé Léger) og Balmain, da Bailmain er superdyrt shopper jeg gjerne i BCBG butikkene når jeg er i USA. Liker spesielt denne nude og hekla-looken fra ss16,
Hvor kjøper du mest klær?

Vet du hva,jeg er så heldig at jeg ofte får låne klær av agenturer og av stylisten min så jeg kjøper sjeldent klær selv. Skal jeg på ett event eller på scenen har jeg som regel ett antrekk som stylisten min Hodo Musa har valgt ut for meg :) Hvis jeg skal shoppe her i Oslo liker jeg Zara, ikke så dyrt og har klassiske og fine ting. Liker også Monki og H&M.

Hvordan takler du kritikk?

Jeg blir lei meg hvis jeg får kritikk på utseendet mitt, det er liksom så sårt. Men kommer det til konstruktiv kritikk i jobbsamenheng tar jeg det til meg og prøver å gjøre ting bedre neste gang.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Som låtskriver og artist fortsatt men med barn, ektemann og hvitt hus kanskje :) Forhåpentligvis har jeg noen låter bak som som har funket i utlandet og jeg kan ha konserter rundt om kring i verden :) DET er #drømmen i allefall.

Hvordan sminke bruker du til hverdagen?
Til hverdags bruker jeg helst ingenting, kanskje litt eyeliner og maskara:) 

Hva får deg til og le?😂

Jeg kan le av å se de søte hundene mine leke, når jeg snakker sjit med vennene mine evt.

Når det kommer til humor så er jeg ganske håpløs, jeg er nordlending og har desverre en ganske grov, dårlig humor.

Hvordan parfyme bruker du? og hvem er best?

Jeg bruker DKNY parfymen - Delichious delight og Bvlgari Omnia Amethyste fra BVLGARIHvordan sminke bruker du til hverdagen?
Til hverdags bruker jeg helst ingenting, kanskje litt eyeliner og maskara:) 
 
Ble du konfirmert borgerlig eller kristelig?
Kristelig
Vis du hadde sett en ung jente/gutt sitte på En krakk eller hadde kommet gående? og den personen så lei seg ut og gråt litt eller satt og gråt! hadde du gått bort selvom du ikke kjenner den personene og spørt om det går bra?
Ja selvfølgelig hadde jeg det, det her skjedd og man skal ta vare på medmennesker. Ville ikke dere?
Hadde du blitt sur vis en gutt/jente kom å la et brev hjemme hos deg? hadde du blit litt sur eller hadde du blitt glad? eller er det frekt og legge brev utenfor de man ikke kjenner så godt
Det hadde jo bare vært hyggelig det :)
favoritt brus og godteri? :)
Smågodt! Jeg elsker det! brus er Mozell
Hvilken rase er Selma?
Hun er en puddel
Følg med i morgen, da kommer det nye pressebilder + oppdatering av helgens spilleliste #PRTeY


Livet smiler

Denne helgen har vært fantastisk, jeg har kost meg skikkelig med venner og familie. I går var jeg alene hjemme, da bakte jeg glutenfri boller og spiste is (de har fått laktosefri is) rett fra boksen, så på tvserier og gikk tur med hundene, bare slappet av rett og slett, jeg sov til 11 !!

I dag tok jeg mamma med på spa på The Thief. Etter mange måneders jobb, uten én helg fri, følte jeg at jeg kunne unne meg ansiktsbehandling og massasje. Jeg tok steambadstu mens jeg skrubbet kroppen med salt fra Himalaya og svømte litt. Det var den perfekte søndags-formiddag. Har aldri fått ansiksbehandling før, MEN GU KOR DEILIG, det er noe jeg virkelig anbefaler!

Huden føles nå silkemyk og skuldrene henger der de skal (dvs, ikke ved ørene) Jeg har hvilepuls. NÅ skal jeg kose meg med kjæresten min, jeg har faktiskt vasket badet og laget torsk til middag, har det blitt en husmor av meg?? Kanskje jeg må ta feberen.

Kan ikke huske sist jeg kjente på en slik ro, balanse og lykke. 

Virker som om alle drømmene mine har gått i oppfyllelse, jeg har gode venner, familie og en fantastisk kjæreste som er støttespiller, som er morsom, rar og søt. To herlige hunder, en ny koselig leilighet og karriæren går fremover, Play My Drum ligger nå forresten på 45. plass på Dance-listen i FRANKRIKE? Hva skjer? Er også nominert til EMA-award for "Best Norwegain Act" og NRJ-nominert for "Årets artist" og Play My Drum til årets låt. Hvis dere vil, kan dere stemme her: http://no.mtvema.com/_/sandra-lyng , http://www.nrj.no/story.aspx?id=631273 Har også noen nye godbiter fra studio som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg er så utrolig takknemlig, livet smiler :)

 

Ønsker dere en nydelig søndag !

Stor, varm klem fra meg