hits

Blogg

Å leve med glutenallergi suger!

Jeg elsker mat! Når jeg står opp om morran gleder jeg meg til å sette på kaffe, tenne lys og nyte en god frokost. Da vil jeg varme rundtstykker og nå har Hatting endelig kommet med glutenfrie. Eller så lager jeg meg glutenfri havregrøt, pannekaker eller får i meg noen knekkebrød.

Når det er lunchtid er jeg som regel på farta, men det å finne noe kjapp glutenfri mat er veldig vanskelig. Du finner ALDRI glutenfrie baguetter eller boller lett tilgjengelig. Finnes det noen steder i Oslo etter at Bakefri ble lagt ned som selger glutenfrie boller btw? Jeg var forresten så fan av det stedet at jeg jobbet der deltid.

Middagen går fint hvis jeg er hjemme, Adams matkasse har en allergifri pakke som jeg investerer i. Da trenger jeg ikke tenke og lese på alle produkter før jeg skal kjøpe inn til middag. Men er jeg i studio eller skal ha middag ute er det ikke like enkelt.

Det verste med å være allergisk er kanskje det å gå på restauranter, eller jeg som må forhåndsbestille mat noen ganger da jeg har opptredener o.l. Det å forhøre menneskene  jeg bestiller av er pinlig synes jeg, i allefall nå til dags da gluten liksom er blitt trendy å holde seg unna. Det er bra for alle å holde seg unna gluten, men det gjør noen ganger til at vi som virkelig blir dårlige av gluten vegrer oss for å si det, vi vil jo ikke være vanskelige! Jeg vil jo ikke være diva.

Så noen ganger velger jeg bare å si "nei takk" hvis noen spør om jeg vil ha noe, sier heller at jeg har spist.

Det er ikke synd på meg, skulle bare så gjerne ønske at vi kunne ha bredere utvalg her i Norge. At prisene på glutenfri mat kunne bli satt ned, slik at vi også har råd til ett normalt kosthold. Staten deler ut noe penger hver måned til mennesker med påvist cøliaki, men ikke mye med tanke på hvor dyrt det er med spesialtilpasset mat. Etter jeg tok en blodprøve hos legen min og han sa jeg ikke hadde det så ble jeg litt frustrert rett og slett. Han sa at jeg måtte spise gluten i to uker i strekk for å så få en slange nedover halsen som kan påvise hva tarmene mine ikke tåler. Det vil si at jeg i to uker i strekk skal kaste opp, gå med gravidmage, være slapp, ha feber og ingen energi for så å bare kanskje bli påvist min allergi. Det er svært vanskelig for meg å presse inn to uker med veldig dårlig form ifbm alt som skjer om dagen. Jeg har rett og slett ikke muligheten til det akkurat nå, men jeg må ta det når jeg får tid. Jeg skulle ønske at produsenter av spesialtilpasset mat for allergikere og intolerante kunne subsidieres i større grad slik at det kommer sluttbrukeren til gode i form av billigere produkter i butikk. Uten riktig næring til kroppen reagerer den ikke slik man ønsker og det blir vanskeligere å fungere normalt i hverdagen. Alle bør ha samme muligheter uavhengig av allergier, intoleranser og økonomi. 

Her er jeg med på Mitt Dansecrew hvor jeg har fått i meg glutenI det siste har det kommet fler og fler glutenfrie og laktosefrie produkter og jeg er overlykkelig for det! (Er forresten også laktoseintolerant) Nå kan jeg tilogmed spise laktosefri is som smaker som vanlig is! Men, en sånn liten pakke koster 63 (!) kroner på Meny. Mens vanlige isbokser er til under halv pris, og mye større.For at forbrukerne skal få oss til å kjenne en normal smak av den allergifrie maten adder de som regel masse sukker og annet drit, som igjen gjør at allergifrie produkter blir enda usunnere enn vanlige.

Å leve med glutenallergi og være laktoseintollerant suger!

Er du enig? Del gjerne tanker eller erfaringer i kommentarfeltet under :)

Weekend fashion and weekend music

Elsker dette antrekket fra Dyringeriksen. Det blir mitt fredags-outfit, nedenfor har jeg laget spilleliste for helgen, følg den og ha en nydelig helg! xoxo 

Bilder er tatt av : Lydia Gieselmann @lydiawho

Styling : Hodo Musa @ hodovodo

Hår : Hege Bigand @syndikatet

 

Svar på spørsmålene deres <3

Heisann og god torsdag!

Jeg fikk noen fine spørsmål fra dere fra blogginnlegget "Bli kjent med meg" her er svarene :)

 

Snart 1M på YouTube og 10M på Spotify!!!! Hvordan føles det?
Man kan jo bare håpe, når man sitter i studio, er kreativ og lager den første setningen, melodien, det blir til en låt, at flest mulig folk skal få hørt den og like den. Å være artisthar vært drømmen min så lenge jeg kan huske og etter å ha vært i bransjen i 12 år og gitt ut 23 låter så er det så utrolig gøy at Play My Drum funket/r som den gjorde/gjør. For meg er det virkelig en blessing og jeg er overlykkelig.
Tror du på den store kjærligheten?
- Jeg tror at vi kan ha flere sjelevenner, men kanskje bare 1 livspartner? At noen mennesker, i mitt tilfelle menn kommer inn i livet vårt av en grunn. Når jeg har startet i ett forhold har jeg ofte tenkt « This is it» Dette er HAN, vi skal gifte oss, få barn, bli gamle sammen. Nå ha rjeg skjønt at man kan vokse fra hverandre og følelser kan svekke, at noen kommer inn i livet ditt kun for en periode, og det er greit. Nå har jeg funnet meg en skikkelig god-gutt, han er snill, morsom og rar, intelligent, spennende og trygg på samme tid. Han har blitt min beste venn også. Om dette varer for alltid vet man jo ikke, men jeg har det veldig fint nå ihvertfall :) Men det er vel det man håper på når man får seg kjæreste, en partner for livet.
Savner du det gammele håret ditt?

Jeg trives veldig godt som gråhåret / platina blond akkurat nå :)Dear Queen Sandra, Mother of Dogs, when is the next song coming?
Haha, mother of dogs, I liked that, I´m working in the studio as we speak and I think I´ve found my new single, when its gonna be released, we don't know yet. But I hope it won't be too long :)
Hvor lenge bodde du i Mosjøen?
Jeg bodde der fast til jeg var 16 år, så reise jeg og turnerte så mye at det føltes som om jeg levde i koffert i to år. Da jeg var 18, flyttet jeg til Oslo.
Favoritt artister topp 3?
Beyoncé 
Jhene Aiko
India. Arie
Favoritt farger topp 3?
Kommer helt an på om det skal være i klær, interiør eller bare farger jeg liker, det er iallefall
blå
lilla
beige
Du er så blid og har en kjempe fin utstråling. Hvordan klarer du å være så positiv
Det var veldig hyggelig sagt, tusen takk! Grunnen til at du ser meg som positiv tror jeg er for at jeg setter pris på ting, små og store. Jeg prøver å ikke la negative tanker og energier ta over og prøver å leve i nuet. Jeg smiler når jeg ser hundene mine leke, blir glad av å spise god mat. Får overskudd, som også skaper positive tanker av å trene, er supertakknemlig for at jeg kan leve av musikk, det jeg som jente bare kunne drømme om. Jeg gjør små ting i hverdagen som å strikke, det gir meg mestringsfølelse når jeg har laget en genser til meg selv. Det er sundt for hjernen å få luft så jeg får energi av å gå turer med hundene mine. Jeg mediterer for å "rydde" i hjernen. Sover så ofte jeg kan middagshvile og 9 timer hver natt, det gjør meg uthvilt. Jeg ser humorserier på tv som får meg til å le, aldri grøssere som gjør meg redd. Jeg velger å leve godt, være takknemlig og positv, gjør iallefall så godt jeg kan :)
Er det sjangse for at du besøker hjembyen min Sandnes før eller siden? :)
Jeg har ennå ikke noen bookinger eller konserter i Sandnes men skal gi beskjed når jeg spiller i nærheten:)
Si noe du er superflink til som ikke mange vet ;)

Superflink vet jeg ikke, men jeg kan strikke og lage smykker, jeg er også god i thai-boxing, å skyte med luftgevær og litt god i poker.

Hva er yndling butikken din?

Jeg elsker klesmerkene BCBG av Max Azria, (som er ett slags undermerke av Hervé Léger) og Balmain, da Bailmain er superdyrt shopper jeg gjerne i BCBG butikkene når jeg er i USA. Liker spesielt denne nude og hekla-looken fra ss16,
Hvor kjøper du mest klær?

Vet du hva,jeg er så heldig at jeg ofte får låne klær av agenturer og av stylisten min så jeg kjøper sjeldent klær selv. Skal jeg på ett event eller på scenen har jeg som regel ett antrekk som stylisten min Hodo Musa har valgt ut for meg :) Hvis jeg skal shoppe her i Oslo liker jeg Zara, ikke så dyrt og har klassiske og fine ting. Liker også Monki og H&M.

Hvordan takler du kritikk?

Jeg blir lei meg hvis jeg får kritikk på utseendet mitt, det er liksom så sårt. Men kommer det til konstruktiv kritikk i jobbsamenheng tar jeg det til meg og prøver å gjøre ting bedre neste gang.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Som låtskriver og artist fortsatt men med barn, ektemann og hvitt hus kanskje :) Forhåpentligvis har jeg noen låter bak som som har funket i utlandet og jeg kan ha konserter rundt om kring i verden :) DET er #drømmen i allefall.

Hvordan sminke bruker du til hverdagen?
Til hverdags bruker jeg helst ingenting, kanskje litt eyeliner og maskara:) 

Hva får deg til og le?😂

Jeg kan le av å se de søte hundene mine leke, når jeg snakker sjit med vennene mine evt.

Når det kommer til humor så er jeg ganske håpløs, jeg er nordlending og har desverre en ganske grov, dårlig humor.

Hvordan parfyme bruker du? og hvem er best?

Jeg bruker DKNY parfymen - Delichious delight og Bvlgari Omnia Amethyste fra BVLGARIHvordan sminke bruker du til hverdagen?
Til hverdags bruker jeg helst ingenting, kanskje litt eyeliner og maskara:) 
 
Ble du konfirmert borgerlig eller kristelig?
Kristelig
Vis du hadde sett en ung jente/gutt sitte på En krakk eller hadde kommet gående? og den personen så lei seg ut og gråt litt eller satt og gråt! hadde du gått bort selvom du ikke kjenner den personene og spørt om det går bra?
Ja selvfølgelig hadde jeg det, det her skjedd og man skal ta vare på medmennesker. Ville ikke dere?
Hadde du blitt sur vis en gutt/jente kom å la et brev hjemme hos deg? hadde du blit litt sur eller hadde du blitt glad? eller er det frekt og legge brev utenfor de man ikke kjenner så godt
Det hadde jo bare vært hyggelig det :)
favoritt brus og godteri? :)
Smågodt! Jeg elsker det! brus er Mozell
Hvilken rase er Selma?
Hun er en puddel
Følg med i morgen, da kommer det nye pressebilder + oppdatering av helgens spilleliste #PRTeY


Livet smiler

Denne helgen har vært fantastisk, jeg har kost meg skikkelig med venner og familie. I går var jeg alene hjemme, da bakte jeg glutenfri boller og spiste is (de har fått laktosefri is) rett fra boksen, så på tvserier og gikk tur med hundene, bare slappet av rett og slett, jeg sov til 11 !!

I dag tok jeg mamma med på spa på The Thief. Etter mange måneders jobb, uten én helg fri, følte jeg at jeg kunne unne meg ansiktsbehandling og massasje. Jeg tok steambadstu mens jeg skrubbet kroppen med salt fra Himalaya og svømte litt. Det var den perfekte søndags-formiddag. Har aldri fått ansiksbehandling før, MEN GU KOR DEILIG, det er noe jeg virkelig anbefaler!

Huden føles nå silkemyk og skuldrene henger der de skal (dvs, ikke ved ørene) Jeg har hvilepuls. NÅ skal jeg kose meg med kjæresten min, jeg har faktiskt vasket badet og laget torsk til middag, har det blitt en husmor av meg?? Kanskje jeg må ta feberen.

Kan ikke huske sist jeg kjente på en slik ro, balanse og lykke. 

Virker som om alle drømmene mine har gått i oppfyllelse, jeg har gode venner, familie og en fantastisk kjæreste som er støttespiller, som er morsom, rar og søt. To herlige hunder, en ny koselig leilighet og karriæren går fremover, Play My Drum ligger nå forresten på 45. plass på Dance-listen i FRANKRIKE? Hva skjer? Er også nominert til EMA-award for "Best Norwegain Act" og NRJ-nominert for "Årets artist" og Play My Drum til årets låt. Hvis dere vil, kan dere stemme her: http://no.mtvema.com/_/sandra-lyng , http://www.nrj.no/story.aspx?id=631273 Har også noen nye godbiter fra studio som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg er så utrolig takknemlig, livet smiler :)

 

Ønsker dere en nydelig søndag !

Stor, varm klem fra meg

 

Bli kjent med meg ? :)

Jeg tenkte å lage ett blogginnlegg hvor dere kan spørre meg om ting dere lurer på/tenker på/vil vite om meg, mine meninger ect så 

kjør på med spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg komme med ett nytt innlegg med svar :)

Varm klem S

Strikkedilla

For tiden er jeg masse i studio og i dag har jeg øving i 10 timer med bandet mitt. Vi har kalt det : The Fellas!

Jeg er gira og skal vise dere noen bilder snart. 

Når jeg ikke jobber (Er litt vanskelig å kalle det jobb noen ganger 

for jeg elsker det jeg gjør - spiller konserter, skriver låter, jobber med firmaet mitt, er i møter, reiser og turnérer ect) så slapper jeg av på denne måten.

Jeg strikker, har gjort det nå i kanskje 12 år, det er min kos til tv-en når jeg skal få hvilepuls, gjerne på bussen og i pauser også.

Akkurat nå strikker jeg meg en deilig genser til vinteren. Vet ikke helt hvordan den blir enda for jeg strikker bare etter hodet, ingen oppskrift. Men tror den blir fin!

Kan legge ut bilde når den en gang blir ferdig også, Lassi elsker å leke med garnet: 

Ha en  fin tirsdag, nå må jeg tilbake til micen:)

New Hair

Jeg har fått meg "nytt" hår, det føles iallefall sånn. Jeg har hos Hege B. her om sagen på Syndikatet og fikk en behandlig som kalles INOAR.

INOAR er den original Brazilian Frizz-Out som kom for første gang på markedet i Brazil i 1999. Jeg hørte om det da jeg bodde i Brasil og ville teste det ut, ble glad da jeg hørte det hadde kommet til Norge, Syndikatet Brands er distributør i Norge og vi har salong/showroom på Majorstua i Oslo hvor vi også tar behandlingen på kunder. Mange salonger i hele Norge har i dag denne behandlingen.
Det skal vist styrke håret samtidig som frizz fjernes og håret får en antibreakage behandling.Det måtte prøves siden jeg gjerne vil slippe å klippe det!


Så vil du ha lenger hår/ødelagt og slitt hår (slik mitt ble etter at jeg bleket det platinablong) å slippe å klippe det så ofte er dette behandlingen !

Håret består av 96% keratin, så derfor er keratinbehandlingen så kompatibel med håret å faktisk kan fylle opp det du har slitt vekk og styrke å gjøre håret bedre.

Behandlingen er suksesiv, DVs at den varer lenger og lenger for hver gang du gjør behadlingen. Første gang varer den opptil 12 uker, etterhvert varer denne i 4-7 mnd.

Jeg ville forandre det for noen uker, prøve ut lilla-grått også så gjorde det i samme slengen, har blitt hekta på hårfarger i det siste og kommertil å prøve ut en del. 

Under ser du resultatet det gav mitt hår. FØR:

ETTER:


Jeg gle superfornøyd, følg meg også gjerne på Spapchat: sandralyngmusic

 Ha en fin mandag!

 

<3 <3 <3  Sandra

 

 

Fotoshoot

Jeg synes det er gøy å ha fotoshoot, får liksom lekt modell for en dag. Noen ganger trengs det til pressebilder og til cover av singler og album ect. Vi hadde en shoot i forrige uke og bilder kommer snart, her er noen bilder Stephen Butkus tok av meg i fjor.

Styling : Anette Ousdal

Slå, spark og få kondis!

I dag kom det en sak ut på side2.no om hvordan jeg holder meg i form. Har ikke akkurat hatt tid til å trene i sommer da jeg har hatt rundt 60 konserter på 2 måneder og reist masse. Men nå er jeg tilbake og anbefaler virkelig thai-boxing. Det å slå seg (løs) på en pute er befiende og du tenker nesten ikke på at du trener, selv om det er noe av det tyngste jeg kan gjøre treningsmessing. Snart skal jeg være med på #Energytakesover og #BoostOslo i samarbeid med Adidas så nå må jeg få opp kondisen :)

 her kan du lese hele saken : http://www.side2.no/trening/sandra-lyng---jeg-fler-meg-tff/3423130844.html

Bilder tatt av Guro Holmene

Mote - sorte og hvite jumpsuits og kjoler jeg <3

Jeg er litt hekta på sort og hvitt, så simpelt, så classy, jeg elsker buksedresser og lange kjoler. Som:

Denne kjolen fra Valentino Perfekt Sceneantrekk fra Alexandre Vauthier

Yes, Fashion-Supermannkappe fra samme designer

Lekker og simple fra Balmain, elsker at "slengen" er tilbake! Skinn 

Sexy kjole fra Atelier Versace som kjører utadisjonelle linjer i vår

Alternativ 2

Ett billigere alternativ er denne godbiten fra Mango eller denne fra Asos


 

Eller denne, også fra Asos

Hvit jumpsuit på en av mine favorittartister <3

 

 

 

Mitt Dansecrew, 70-tallet

Fredag var det 70´s show på Mitt Dansecrew, som alltid var jeg nervøs før vi skulle på scenen, føttene verket av slitte muskler etter noe som føltes som uendelige treninger 

dagene før, men jeg gledet meg. Det er umulig å ikke smile og bli i godt humør av hele 70-talls viben. Grooven, funken, tekstene i låtene. Jeg elsket det. Og vi leverte på scenen. Jeg husket alle trinnene :) :) :)

Men noen ganger selv om man gjør så godt som man kan så er det ikke alltid at der er nok, vi endte likevel i battle mot Lise Karlsnes og Werkin Girls.

Jeg kan ikke huske siste jeg var så nervøs! Heldigvis kom vi videre. Tusen, tusen takk til dere som stemte på oss! 

Elsker dere! 

 

Her kan du se showet vårt :)

http://www.tv2.no/v/876784

Se meg i 70-talls kostyme på TV2 i kveld @MDC #That70sshow

Da er det ikke lenge før det braker løs på Mitt Dansecrew. Grugleder meg til å vise dere hva vi har øvet på. Forhåpentligvis klarer jeg å holde nervene i sjakk sånn at jeg får frem alle de tusen bevegelsene vi har øvet inn! Haha. Denne uken er temaet 70-tallet, og vi har hentet inspirasjon fra Soul Train! For dere som ikke er helt sikker på hva Soul Train er, så kan dere jo sjekke klippet under :)  

Håper dere liker dansen vår i kveld og vil stemme på oss denne uken også <3 For å stemme - send sms til 26400 med tallet 5, eller stemme gratis her

Stor klem Sandra 

FREDAGSSTEMNING!

Ahhh, helg! Mange av dere forbinder kanskje helg med tacofredag, bytur, gullrekka eller fest, for meg akkurat nå betyr det ny direktesending @ MITT DANSECREW!  Men, denne spillelista gir meg ekstra energi før sending :) Håper den får dere også i dansehumør!  Klem S

 

Har dere forresten sjekka ut musikkvideoen til "Heels Off" som ble sluppet i går? Regissert av fantastiske Christian Bastiansen! 

 

 

«Heels off» musikkvideopremiere fra en artist eller en kjendis?

Shit. 

Ja, jeg velger faktisk å starte dette innlegget med det. Jeg fant ikke ett bedre ord her jeg sitter. Ganske sliten etter dansetrening, men veldig klar for å slippe musikkvideo. For det var egentlig det jeg skulle skrive innlegg om idag, og video skal det bli. Men det er også en del andre ting som har surret rundt i hodet mitt den siste tiden som jeg gjerne vil skrive litt om. Plutselig gikk det opp for meg hvor mye som har skjedd siden jeg kom hjem fra USA for snart to år siden. Da jeg flyttet inn på gjesterommet til mormor, hugget ved hos stefaren min, hadde vaskejobb på treningssenter og jobbet på bakeri for å få endene til å møtes. Alt for å få muligheten til å realisere det som har vært drømmen siden jeg var en liten jente, å leve av å være artist.

Siden det har det gått temmelig i ett, og jeg innså nettopp at singelen jeg nettopp slapp, «Heels off» er den tiende låten med mitt navn på, som har blitt sluppet siden jeg kom hjem. Har jo skjedd veldig mye annet spennende og gøy altså, men det er tross alt musikken som er viktigst for meg. 

Men er jeg først og fremst en kjendis? Iallefall er det jeg oftest blir kalt. Egentlig sjelden artist, eller musiker. Mitt Dansecrew og kjendisen. Taxisjåføren i dag sa det var kult å ha en "kjendis" i bilen sin. En anmelder i Norges største avis, som anmeldte den forrige låta mi skrev at jeg ikke er en artist men «snarere en kjendis som driver med musikk» og at musikken min hørtes ut som «et substansløst lydspor til ankomst på rød løper, bakgrunnstøy i en God Kveld Norge reportasje». Jeg har både vært på God kveld Norge og stiller gjerne på røde løpere, men jeg har vel alikevel lov til å (stolt) kalle meg selv artist, uavhengig av hva folk mener om musikken min? Jeg som skriver alle låtene mine selv, jobber steinhardt i studio og primært lever av å lage og spille musikk..? 

Missforstå meg rett, jeg vet at jeg har gjort og gjør mye som ikke handler om musikk også. At mange alltid vil se på meg som en kjendis mer enn en artist uansett hva jeg gjør. Og jeg synes det er SUPERHYGGELIG når folk kommer bort til meg på gata for å slå av en prat eller ta bilde. Jeg tar det som ett stort kompliment at Idol Jr ville ha meg som dommer, at Mitt Dansecrew lot meg få være deltaker i programmet og at TV2 ville lage "Sandra Usensurert". Jeg er utrolig heldig og veldig takknemlig! Men jeg er fortsatt en artist ;)

Jeg blir også kalt søt. Søt som en liten jente som står der og synger. Slik føles det iallefall noen ganger. Ikke en karrierekvinne som står på. Det fornærmer meg til tider, selv om jeg vet at mange sier det i beste mening.

Jeg tror mange jenter har det slik i jobben sin og i livet ellers. «Så flink du er» eller «så hyggelig du er», mye mer enn «du er modig» «jeg respekterer deg» 

Nå høres dette kanskje litt sutrete ut, og jeg blåser kanskje litt i mitt eget horn. Direkte (og dårlig?) oversatt fra engelsk. Men vet du hva, det får så være. Dette er min blogg, mine følelser og min egen usensurerte tumleplass. Jeg står for hvert ord jeg skriver her, samtidig som jeg også respekterer at alle har rett til sin egen mening.

Men så har jeg også lyst til å takke. Takke alle der ute som støtter, liker, følger og heier på meg. Uten dere så hadde ikke noe av alt det som har skjedd de siste to årene vært mulig. Jeg er kjempestolt over alt jeg har fått til, og utrolig takknemlig for at dere har gitt meg muligheten! 

Og til alle dere andre som ikke har sansen for meg og musikken min. Som synes det blir litt for mye, litt for ofte av og fra den blonde jenta fra Mosjøen som banner for mye. Jeg skulle ønske jeg litt oftere fikk et klapp på skulderen istedenfor et klapp på hodet. Så skal jeg prøve å slutte å banne så mye! Neia, joda.

Under finner dere den nye musikkvideoen min til «Heels Off» som jeg har gjort sammen med verdens beste dansecrew, Deep Down Dopeizm og som er regissert av fantastiske Christian Bastiansen. Håper dere liker den! 

 

Klem fra Sandra, kvinne, artist (og kjendis)

 

Kjøp "Heels Off" her: 
Spotify
iTunes
Wimp

Musikkvideo teaser

I morgen slippes musikkvideoen til "Heels Off" her på bloggen. Jeg er så fornøyd, og gleder meg kjempemasse til å endelig få dele den med dere. Til da kan dere se på denne som en smakebit på hva dere har i vente :) Følg meg gjerne på Instagram forresten for updates om meg og mitt: Sandralyng :) Klem 

 

 

"Heels Off" sniktitt-bilder og konkurranse

Forrige uke hadde vi musikkvideoshoot til min nyeste låt "Heels Off". Selv om det var en lang dag, hadde jeg det skikkelig gøy under innspillingen. Jeg fikk jo ha med meg verdens beste dansecrew - dEEp doWN dopEiZM, som har hatt tålmodighet til å lære meg å danse :)  Musikkvideoen slippes her på bloggen til torsdag, og jeg gleder meg masse til å dele den med dere<3

Siden det er ny blogg, jeg er ute med ny låt og snart ny video - tenkte jeg det var på tide å ha en liten give-away :) Alt du trenger å gjøre er å svare på disse to spørsmålene i kommentarfeltet:

*Hvilke to klesmerker/skomerker nevner jeg i låta "Heels Off"?

*Når dansa du sist? 

To av dere vil få en liten pakke fra OnePiece :) Lykke til og ser frem til å høre om deres siste danseopplevelser.

Her er også noen bilder fra "behind the scenes" som det så fint heter, fra videoinnspillingen vi gjorde forrige uke til "Heels Off".

 Trykk play her, og scroll deg nedover;) 

"Heels Off" kan kjøpes her: 

Spotify
iTunes
Wimp


Alle bilder: Emil Sollie 

 

Hvis du vil kan du sjekke oss ut i morgen tidlig på God Morgen Norge, da skal jeg og DDD opptre med Heels Off  :)

Det blir spennende!

SÅ må vel legge meg snart siden jeg skal opp 03.30, vi snakkes !

 

Klem Sandra 

 

 

*dette innlegget er gjort i samarbeid med OnePiece

Sandra, det er meg

 

Det hjalp meg veldig for inspirasjon til hva jeg kunne skrive om her inne igjennom å rett og slett bare spørre dere, takk.

Noen spurte om jeg rett og slett bare kunne skrive litt om meg selv, så da gjør jeg det!

Jeg heter Sandra, er en vimsete jente på 27 år som kanskje heller skulle kalt seg selv dame, men føler aldri at jeg blir helt voksen.

Jeg elsker å hoppe på trampoline, synge, spille Super Mario (helst på Supernintendo) smågodt, PIZZA, softis og fiskeboller i hvit saus.Jeg elsker R&B musikk, Los Angeles er min favorittby. Har alltid drømt om å reise til Hawaii.

Jeg elsker vennene mine og hundene mine Selma og Nahla. Og har stor kjærlighet for søstrene mine.

Jeg og lillesøster Linnea

Klumpen på besøk hos Sainra, som hun kaller meg.

                                           

Strikke-Nahla fra tiden vi bodde i LA      


Selma og Nahla 


Jeg digger (fortsatt) tvseriene Fresh Prince in Bel Air og Friends. Også liker jeg krim som Criminal Minds, Dexter og Broen. Jeg liker fine vesker og komfy joggebukser.

Jeg er stortsett positiv og prøver å finne det gode i folk og det beste i situasjoner. Jeg blir masete hvis kjæresten roter, og jeg bruker for mye penger på taxi og takeaway. Jeg koser meg om kveldene med strikketøyet mitt, stearinlys og India.Arie på høytaleren.

 

FAVORITTALBUM

Jeg digger brettspill og prøver å meditere noen ganger i uka, eller det vil si, jeg tester ut sånne meditasjonsapper på telefonen og sovner straks hun dama begynner å bable. Jeg må nemlig ha 1 time middagshvile hver dag. Jeg sover masse når jeg har mulighet.

Jeg er klumsete og har alltid ett eller annet blåmerke jeg ikke vet hvordan jeg har fått. Jeg synes matlaging er dritkjedelig og spiser glutenfri spagetti med ketchup, brødskive eller havregrøt til middag en del når jeg er alene hjemme. Men helst sushi fra hjørnet der jeg bor.

Jeg ELSKER dyna mi, under den er den beste plassen i verden, helst da med Selma (hunden min) i armkroken og vi begge på hans armkrok. Jeg skriver musikk når jeg har mye å tenke på, er trist, glad og kreativ og har alltid noen strofer på lur som jeg synger inn på telefonen min til neste gang jeg skal i studio.

Bilde fra Songfarm, en låtskrivercamp i sommer

Jeg hater sørpe, energityver og raspeballer, og er så følsom at jeg nesten ikke kan lese nyhetene uten å bli påvirket. Jeg gråter lett og får vondt i magen og vil fikse om jeg ser noen har det vondt, om jeg kjenner de eller ikke. Jeg er altfor stor i kjeften, prøver da å skylde på at jeg er nordlending, og har dårlig, grov humor.

Jeg synes det er kjedelig å pynte seg og går aldri med mer enn ett strek over øyet og maskara i hverdagene, kanskje jeg rett og slett er litt smålat?

Jeg har ett arr på nesen etter jeg hadde vannkopper som 5 åring og ett kutt i panna etter at jeg falt i en stentrapp som lita. Jeg har små føtter og har noen ganger handlet barnesko til meg selv. Når jeg er på byen drikker jeg vin eller jaegerbomb, kommer an på stemninga, men nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var på byen når jeg tenker meg om, vært mye jobb i det siste.

Under finner du partylista mi fra Spotify :)

 

 

Ja, så ELSKER jeg jobben min og er villig til å ofre nesten alt for den. Jeg lever for musikken.

 

Takk for meg, noen som har samme interesser?

 

Varm klem S

MDC-glede, Nitimen-krabbedans og blogge-hjelp fra dere?

Hei dere :)

 

Jeg kom videre i går på Mitt Dansecrew!!! Og det grunnet de og dere som stemte på meg, tusen tusen tusen takk :)

Jeg ble så glad, så lykkelig at jeg jublet og hoppet ut i nærmeste snøskavvel så fort jeg kom meg ut av tv2 studioet i går. (Jeg og Selma hopper i snø når vi er glade; refererer til Selmagram @selmathedawg)

 

Var oppe tidlig i morrest for å snakke litt med Claus Wiese og Nadia Hasnaoui om MDC og Heels Off på Nitimen på P1. 

Jeg sa at låta var perfekt å danse krabbedansen til, så det gjorde vi da den ble spilt av. De var helt enige. Du kan se akkurat HVOR søte vi var da nederst.

Nå skal jeg blogge her på side2, det blir gøy. Jeg er jo en frøken med masse på hjertet og kommer sikkert til å skrive om en del forskjellige ting.

Men jeg tenkte kanskje at dere kunne hjelpe meg litt?

Hvis dere har tips eller ønsker til innlegg så gjerne kommenter under. Vi snakkes :)

 

Klem S

Å presse seg selv

De to siste månedene har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg kunne klare på så kort tid, jeg har lært meg å danse! Hvor bra jeg gjør det er en annen sak, men jeg kan bevege meg uten å snuble :)

Jeg har alltid drømt om å kunne danse, bevege meg til musikken og føle meg fri og lykkelig. Men selvtilliten min har stoppet meg til nå med tanker som "du ser rar ut" og "du får det ikke til". Da jeg ble med på Mitt Dansecrew fikk jeg muligheten til å gå ut av komfortsonen og presse meg selv forbi de mentale barrierene, forbi det at jeg blir flau, og det at jeg tror jeg ikke kan. Jeg måtte lære meg og danse, og det på kort tid! 

Her har jeg ett fantastisk crew som jeg har blitt kjent med, de kommer til å være mine venner for resten av livet! Det er jeg sikker på. 


Foto: Emil Sollie

Deep Down Dopeizm kan vinne en halv million om jeg står på. Og det gjør jeg. Jeg trener til det punktet der kroppen min helst vil si stopp, det verker overalt og blåmerkene blir bare flere. Så...her om dagen tok følelsene overhånd da tv crewet var der (les mer om det her)  :/ Det var flaut, men ekte. Tårene trillet, kroppen var blitt presset veldig langt og jeg var sliten. Men det er vel lov å være sårbar? er det ikke?

Jeg spilte i Bergen på lørdag, kjørte hele natten til Norefjell for så å opptre søndag og lage musikkvideo hele mandag. Selv om det ikke er mye søvn i sånne perioder så gir det meg faktisk energi! Jeg lever det livet jeg bare kunne drømme om som liten jente. Jeg vet at jeg er superheldig, men jeg står også hardt på. Så derfor kom tårene her om dagen på trening. Kroppen er sliten og jeg klarte ikke helt å fullføre trinnene jeg skulle, følte ikke at jeg strakk til på en måte. At kroppen ikke var sterk nok, at det ikke var nok tid. Jeg skulle lære meg tre nye dansestiler; house, locking og wacking, samt hiphop. Skummelt. 

NÅ har jeg lært meg koreografien. Den skal jeg snart opptre med og jeg skal klare det, med ett stort smil om munnen, som om det er enkelt, selv om jeg atter en gang skulle få leamus i ansiktet av nervøsitet (ref. første programmet på Mitt Dansecrew)

Låten min "Heels Off" slippes også i dag! Spennende! Dere kan høre den her: 

 

iTunes: http://bit.ly/1yRQq3f

Jeg håper så inderlig at dere liker den og vil danse til den sammen med meg. Låta er inspirert av crewet mitt Deep Down Dopeizm. Jeg ville lage en sang som representerte det jeg gjør akkurat nå.  

Enjoy og ha en god helg :) 

 

Klem fra Sandra