hits

Glutenfri Pavlova til 17.mai!

               
               Bilder lnt med tillatelse fra www.kakefabrikken.no

 

Hei dere!

I dag er siste dagen butikkene er pne fr 17.mai og da tenkte jeg komme med et glutenfritt kaketips til dere! Jeg synes Pavlova er den perfekte kake til 17. Mai, ganske lett lage er den og! Perfekt :-) 

 

Start med lage bunnen:

4 dl sukker

6 eggehvitter

2 ts eddik (7%)

1 ts vaniljesukker

 

Stivpisk eggene fr du litt etter litt tilsetter maisenna, vaniljesukkeret og sukkeret. Tilsett eddiken gradvis og pisk videre til rra er s stiv at den ikke flyter utover.

Jeg lager som regel disse p strrelse med en rund kakeform (ca 25cm). Nr bunnen er slik du nsker setter du bunnen p nederste rille i ovnen p 250. Senk deretter temperaturen ned til 100 grader fr du lar den st en times tid, fortsatt nederst i ovnen. 

Nr bunnen er ferdig stekt m den avkjles p rist, da skal den bli spr utenp og myk inni. 

Det eneste som mangler da er flytte bunnen over p et fat og vispe 3 dl kremflte om til krem og pynte med de brene du nsker, evt. ha p et tynt lag med melis p toppen. Til 17. Mai synes jeg det er fint bruke jordbr og blbr, evt bringebr. Fargene blir veldig fine sammen! 

                                             
                                              Bilder lnt med tillatelse fra www.kakefabrikken.no

Enkelt og veldig godt! Hper dere liker den! 

Klem fra Sandra

n kommentar

Skal du ikke svare p sprsmlsrunden?

Skriv en ny kommentar