hits

Studio, stedet der tiden stopper

19.02.2015 - 01:24 3 kommentarer

ENDELIG tilbake i studio!Det er som å få sin første softis på sommeren (jeg gjør mye galt for en softis)

Det er så deilig å skrive igjen, være med på produsering med min gode venn Anders Froen (som produserte "Heels Off" og har jobbet med Jessie J, Brandy og Karmen)

Han er flink. Deilig å kjenne at kreativiteten brenner og melodiene faller seg inn på tungen min. Plutselig har en låt blitt til.

Var gøy å skrive med dere i forrige innlegg, kanskje det blir en sang utav det? Vi skal se litt på det denne uka:)

Her er ett bilde fra da jeg jobbet i studio i LA. Jeg er ikke RÅ på gitar men liker å klunke litt. Lage ghost-demoer som vi kaller det (stadiet før demo)

 

Nå er klokken snart 01.30 og jeg kjenner meg ikke trøtt engang, ikke sulten. Lever i nuet. Dette er livet. Elsker det. 


3 kommentarer

Silje S. Lopez

19.02.2015 kl.02:16

Du er så utrolig flink :D

Amalie

20.02.2015 kl.00:24

Hei vakre du! Jeg skal til Oslo på konsert i mars, og lurer på om du har noen tips til noen som ikke er så kjent der? Jeg skal bo på Thon hotel Gyldenløve i Bogstadveien. Har du tips til spisesteder, butikker osv. i nærheten der som du anbefaler? Det hadde vært veldig kjekt med svar! :-)

Amalie

20.02.2015 kl.00:25

Hei vakre du! Jeg skal til Oslo på konsert i mars, og lurer på om du har noen tips til noen som ikke er så kjent der? Jeg skal bo på Thon hotel Gyldenløve i Bogstadveien. Har du tips til spisesteder, butikker osv. i nærheten der som du anbefaler? Det hadde vært veldig kjekt med svar!

Skriv en ny kommentar